ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΠΡΟΪΌΝΤΩΝ

Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011
Αισιόδοξος για το μέλλον του Πανιωνίου εμφανίστηκε ο Γεράσιμος Βεντούρης στην εφ όλης της ύλης συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε τη Δευτέρα (24/1). Ο πρόεδρος της ΠΑΕ και του Ερασιτέχνη αναφέρθηκε στον πρώην μεγαλομέτοχο της ομάδας Κωνσταντίνο Τσακίρη για τον οποίο κατέθεσε την αισιοδοξία του ότι θα προτάξει χείρα βοηθείας αν χρειαστεί του χρέωσε ωστόσο την παρουσία Κιντή τον οποίο χαρακτήρισε ως το μεγαλύτερο κακό που βρήκε τον Πανιώνιο ενώ αποκάλυψε ότι ο Πανιώνιος θα κινηθεί δικαστικά εναντίων του πρώην προέδρου.

Τα σημαντικότερα σημεία των δηλώσεων Βεντούρη:

Για τον Κωνσταντίνο Τσακίρη: “Όταν με κάλεσε ο Τσακίρης να πάρουμε τις μετοχές ως Ερασιτέχνης, δεν είχα το δικαίωμα από κάθε άποψη να αρνηθώ. Η φράση «δηλώνουμε παρών», που δημιούργησε πνευματικά ο κ. Κουτελάκης, ισχύει απόλυτα σε αυτή την περίπτωση. Είμαστε και θα είμαστε παρόντες, το τι θα γίνει διοικητικά είναι κάτι που θα το δούμε. Τα χρήματα που έβαλε στον Πανιώνιο ο Τσακίρης έφταναν για να γράψει ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο κι όχι μόνο στον Πανιώνιο. Δεν έγινε σωστή..............



................ διαχείριση και το χρεώθηκε αυτό, όμως είναι λάθος. Ο Τσακίρης είναι κομμάτι της ιστορίας του Πανιώνιου και δεν μπορούμε να τον πετάμε έτσι".

Για το μέλλον της ΠΑΕ: “Το μέλημά μας είναι να διορθώσουμε το αγωνιστικό κομμάτι γιατί η ομάδα δεν ήταν καλά. Πρέπει να βελτιώσουμε την εικόνα της ομάδας και με τις κινήσεις που γίνονται υπάρχουν κάποια θετικά αποτελέσματα. Ο δρόμος είναι μακρύς, δεν μπορούμε να πανηγυρίζουμε θέλει πολύ δουλειά αλλά είμαστε σε σωστό δρόμο. Τώρα το μέλημά μας είναι να διορθώσουμε την εικόνα της ομάδας. Μετά την περίοδο των μεταγραφών θα πρέπει να συζητήσουμε σαν ΔΣ και με τον Ερασιτέχνη το ποιες θα είναι οι εξελίξεις και οργανωτικά. Δυο περιπτώσεις υπάρχουν. Ή επενδυτής που θα αγοράσει τις μετοχές, που το ευχόμαστε αν είναι ένας σωστός άνθρωπος και θα τον βοηθήσουμε. Με τις παρούσες συνθήκες οικονομικά δε ξέρουμε αν υπάρχει κάποιος. Η ΠΑΕ Πανιώνιος τώρα είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Σε σύγκριση με άλλες ΠΑΕ το πρόβλημα που εμείς έχουμε είναι να είμαστε ημερολογιακά σωστοί στις υποχρεώσεις. Αν βρεθεί επενδυτής θα παραλάβει μια πολύ υγιή ΠΑΕ. Στους επόμενους μήνες θέλουμε να καταστήσουμε την ομάδα και αγωνιστικά υγιή. Είχε η ομάδα προβλήματα δεν μπορούμε να μην αναφερθούμε στα λάθη του παρελθόντος. Πρέπει να περάσουμε τον Πανιώνιο στον Ερασιτέχνη, είτε με τη δημιουργία μιας εταιρείας λαϊκής βάσης, είτε με κάποιο τρόπο, αν δεν υπάρξει επενδυτής. Θεωρώ πάντως ότι ο Κώστας (σ.σ. Τσακίρης) αν χρειαστεί θα είναι δίπλα μας και θα μας βοηθήσει”.

Για τον Κιντή: “Κομβικό σημείο στην διαχείριση που έκανε ο Κώστας (Τσακίρης) και ήταν το μεγαλύτερο λάθος του, ήταν ο Κιντής. Οικονομικά κληρονομήσαμε μια πολύ καλή κατάσταση στην ΠΑΕ, με 1 εκατ. ευρώ στα ταμεία. Οι αποφάσεις όμως του κ. Κιντή ήταν λανθασμένες, αν όχι ηθελημένες. Αγωνιστικά και διοικητικά διέλυσε την ομάδα. Ήρθαν παίκτες που πρόσφεραν ελάχιστα, παίκτες που δεν έμειναν και μπορούσαν να προσφέρουν. Είναι σίγουρο ότι ο Πανιώνιος με τον κ. Κιντή θα βρει τη λύση στα δικαστήρια. Υπάρχουν παίκτες που υπέγραψαν πενταετή συμβόλαια και τώρα δεν υπολογίζονται από τον προπονητή, από την πρώτη κιόλας ημέρα".

Για τα αγωνιστικά: “Αγωνιστικά δεν είμαι αρμόδιος να σας αναλύσω, τα λέτε με τον προπονητή. Έχει αλλάξει η νοοτροπία της ομάδας, η προσθήκη του Μήτρογλου ήταν κομβική, ήταν και άποψη του προπονητή όταν αρχίσαμε την προσπάθεια να τον φέρουμε. Αποδείχθηκε σωστό το δείχνουν τα αποτελέσματα. Έχει γίνει ήδη ενίσχυση με τον «Βασίλη», όπως τον λέω εγώ, Σβέρκος. Σήμερα πήρε τη βίζα του από τη Γεωργία ο Κβρκβέλια αύριο το πρωί θα είναι εδώ να περάσει ιατρικά τεστ και να υπογράψει. Να βοηθήσει στο αριστερό άκρο της άμυνας που έχουμε ένα ακραιφνή Πανιώνιο το Γιαννάκη τον Κοντοέ που παίζει με φοβερή ψυχή άλλα όχι στη φυσική του θέση.Θέλουμε να κάνουμε ακόμα μια μεταγραφή, ενός αμυντικού χαφ. Πήγαμε να πάρουμε τον Νικολάου, ‘χάλασε’ η μεταγραφή και μετά κοιτάξαμε τον Μπαλάφα. Την Παρασκευή τα βρήκαμε με ποδοσφαιριστή και ΠΑΟΚ, όμως το Σάββατο μου είπαν ότι δεν θα τον δώσουν γιατί χτύπησε ο Φωτάκης. Δε ξέρω τι θα γίνει και αν θα έχουμε σίριαλ ή θα κοιτάξουμε άλλη περίπτωση παίκτη.Η ομάδα ενισχύθηκε πήραμε ένα καταξιωμένο προπονητή και η δουλειά του έχει αρχίσει να φαίνεται. Πρέπει να τον αφήσουμε απερίσπαστο να δουλέψει και εμείς ως διοίκηση θα δούμε τι θα κάνουμε".

Για υποψήφιους επενδυτές: “Υπάρχουν κάποιες τελείως διερευνητικές επαφές αλλά δε θέλω να πω ονόματα. Έχω δώσει οικονομικά στοιχεία της ομάδας. Με την αγωνιστική πορεία της ομάδας και με πιθανό τον υποβιβασμό ήταν δύσκολο να μπει ο οποιοσδήποτε και να επενδύσει σε μια ομάδα που μπορεί να έπεφτε κατηγορία η προσπάθειά μας ήταν να αναστρέψουμε την εικόνα που δείχνει η ομάδα. Θα βρεθούν λύσεις και θα υπάρξει συγκεκριμένο κι έντονο ενδιαφέρον. Αν δεν υπάρξει προετοιμαζόμαστε να συνεχίσουμε όπως είμαστε τώρα. Το προφίλ του επιχειρηματία εξαρτάται από αυτόν που θα παρουσιαστεί. Δε θα πρέπει φυσικά να εμφανιστεί ένας «αεριτζής», διάττοντας αστέρας και να πάρει τον Πανιώνιο. Η ιστορία του συλλόγου γενικότερα και κάτω από τη σκιά ανθρώπων που έχουν γράψει ιστορία στον Πανιώνιο, πρέπει να έχει κάποιες ειδικά χαρακτηριστικά. Δε θα πει ο Ερασιτέχνης δώσε μου τα λεφτά και θα δώσει την ομάδα. Θα πρέπει να μας παρουσιάσουν το πλάνο και να δούμε τι θα θέλει να κάνει. Να αποφασίσουμε στο ΔΣ του Ερασιτέχνη και να πειστούμε ότι αυτός που έρχεται, έρχεται για το καλό της ομάδας”.

Για τον Ηλία Λιανό: “Ο κ. Λιανός είναι μέλος της οικογένειας του Πανιωνίου. Είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον, μπορεί κάτι να προκύψει στο μέλλον”.

Για το αν υπάρχει συμφωνία με Ολυμπιακό για Κουμόρτζι:“ Όντως υπήρχε μια συμφωνία να παραχωρηθεί ο παίκτης, ως προς το μέρος των οικονομικών. Η συμφωνία δεν οριστικοποιήθηκε από το έμψυχο υλικό. Μετά τις διαμαρτυρίες του κόσμου με την Ξάνθη, ο κ. Μαρινάκης είπε να μην προχωρήσουμε για να μην υπάρχει το αίσθημα εξάρτησης και το πρόβλημα αυτό σε σας και τον Ολυμπιακό. Δεν έχει συζητηθεί ξανά το θέμα του Κουμορτζί με τον κ. Μαρινάκη. Δεν ισχύουν όσα γράφονται. Επειδή πολλά λέγονται για εξάρτηση του Πανιωνίου από τον Ολυμπιακό, να πω ότι δεν υπάρχει καμία εξάρτηση. Είναι μια κατά κόρον εκμετάλλευση από τον Πανιώνιο της προσωπικής μου φιλίας με τον κ. Μαρινάκη, όσο μπορώ να φέρω παίκτες του βεληνεκούς του Μήτρογλου, θα το κάνω και δε μπορεί να κατηγορηθεί κανείς. Ο Κουμορτζί ήταν πολύ κοντά στον Παναθηναϊκό. Μας πρόσφεραν χρήματα και κάποιους παίκτες που ενδιέφεραν έντονα τον Πανιώνιο. Στη μέση των συζητήσεων έγιναν οι αναταραχές στον Παναθηναϊκό στη διοίκηση,. Μας είπε ο Αντωνίου ότι μας δίνουν μόνο παίκτες και εκεί σταματήσαμε με τον Παναθηναϊκό. Ο Κουμορτζί δε θα φύγει τον Ιανουάριο, το καλοκαίρι θα δούμε”.

Για το συμβόλαιο του Κοντοέ: “Ο Γιαννάκης είναι ένας παίκτης που όχι μόνο συνδέεται με την ομάδα με συμβόλαιο αλλά με «δεσμούς αίματος». Είναι παίκτης του Πανιωνίου, θα κάνουμε συζήτηση μαζί του και είναι από τους παίκτες που θέλουμε να κρατήσουμε στην ομάδα. Είναι τέσσερις οι περιπτώσεις παικτών που τελειώνουν τα συμβόλαιά τους και θέλουμε να τους κρατήσουμε. Δεν έχουν γίνει συζητήσεις θα έπρεπε να έχουν ξεκινήσει αλλά κι εμείς σε αυτή τη βδομάδα είχαμε άλλες προτεραιότητες”.

Για τον πανηγυρισμό του Μήτρογλου : “Δεν υπάρχει αντίρρηση για τον Μήτρογλου, είναι εκρηκτικός αλλά δεν τον έχουμε ζήσει από κοντά για να προλάβουμε πράγματα. Έγινε μεγάλη προβολή για τον χθεσινό του πανηγυρισμό. Θα μιλήσουμε μαζί του και θα προσπαθήσουμε να τον φέρουμε σε λογικά πλαίσια”.

Για το αν θα γίνει άλλη μεταγραφή: “Προς το παρoν όχι, χωρίς να αποκλείσουμε να προκύψει κάτι. Έχουν έρθει διάφορες προτάσεις. Είχα πάρα πολύ καιρό να ασχοληθώ με το ποδόσφαιρο και μιλώντας με άλλους παράγοντες για να καταλάβω τι έγινε τα άλλα χρόνια, θεωρώ ότι θα δούμε μια μεγάλη αναταραχή και ανακατάταξη σε όλο το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Και σαν φίλαθλοι να το δούμε βλέπουμε πάρα πολλούς δανεισμούς, μεγάλες ομάδες της Ευρώπης έχουν προβλήματα και δίνουν παίκτες για να πάρουν χρήματα δανείζοντάς τους. Μας έχουν προταθεί κάποιες τέτοιες περιπτώσεις που δε κρίνονται απαραίτητες, δεν προχωράμε σε μη προγραμματισμένες κινήσεις. Βέβαια δεν αποκλείουμε τίποτα, αν έρθουν και μας δώσουν το Μέσι δανεικό τι θα πούμε; Όχι; Χρησιμοποιώ το ακραίο παράδειγμα για να σας δώσω να καταλάβετε τι εννοώ”.

Για το πως θα κινηθεί εναντίον Κιντή: “Πιστεύω πως έχει κάνει μεγάλο κακό στον Πανιώνιο. Όταν πείθει τον μεγαλομέτοχο να πάρει εν λευκώ τη διαχείριση, αυξάνει τον αριθμό των παικτών στους 33 και οι μισοί είναι εκτός, όταν παίρνει τελευταία μέρα των μεταγραφών δύο πανάκριβα συμβόλαια και ο ένας δν έχει παίξει λεπτό, είναι σοβαρό το πρόβλημα. Είναι ένα θέμα που πρέπει να το δούμε. Όταν έχει αγοραστεί παίκτης χωρίς χρήματα και στα χαρτιά φαίνεται ότι κόστισε 150.000 ευρώ στην ομάδα. Πρέπει να δούμε τα θέματα αυτά σοβαρά, είναι και νομικά και δε θέλω να πω άλλα. Σίγουρα θα μας απασχολήσουν όμως”.

Για το γήπεδο του Πανιωνίου: “Είναι καλή ερώτηση αλλά δε ξέρω αν έπρεπε να απευθυνθεί στον κ. Κουτελάκη (σ.σ. γέλια). Το όραμα του γηπέδου είναι κάτι που σίγουρα πάντα μας ενθουσίαζε. Μακάρι να μπορούσα να πω αυτή τη στιγμή είναι υλοποιήσιμο. Δεν μπορούμε να το δούμε σύντομα, με δεδομένη την τωρινή οικονομική συγκυρία. Γιατί μιλάμε για μια επένδυση και θα πρέπει να δούμε τα χρήματα που θα έπρεπε να έχει ως συμμετοχή ο Πανιώνιος για να προχωρήσει ένα τέτοιο έργο. Ευχή μου να αλλάξουν οι συγκυρίες και να μπορέσει ο κ. Τσακίρης ή και άλλοι Πανιώνιοι να μας κάνουν πραγματικότητα το έργο ζωής για την ομάδα. Δεν μπορούμε στην παρούσα φάση να πούμε ναι το προχωράμε”.

Για τα φαινόμενα βίας: “Το πρόβλημα της βίας είναι μεγάλο στον ελληνικό αθλητισμό. Προσωπική μου άποψη είναι ότι η Πολιτεία πηγαίνει σε τελείως λάθος δρόμο. Είμαστε κάθετα ενάντια σε αυτό. Η Πολιτεία θέλει να νίψει τας χείρας της, κάνει τον Πόντιο Πιλάτο και ρίχνει τις ευθύνες στα σωματεία. Ο Πανιώνιος και η κάθε ομάδα, δεν έχει ούτε εισαγγελικές και αστυνομικές δυνατότητες. Έχουμε σεκιούριτι άλλα τους ελέγχει η αστυνομία και μπαίνουν οι φίλαθλοι και ρίχνουν κροτίδες. Αν η αστυνομία δεν κάνει την δουλειά της, εμείς πληρώνουμε 10.000 πρόστιμο. Θα το συζητήσουμε και με τον κόσμο γιατί τα έξοδα αυτά είναι μεγάλα για εμας. Θα προσπαθήσουμε μέσα από τα θεσμοθετημένα όργανα να το δει αλλιώς το θέμα η Πολιτεία”.
CONTRA.GR
Blog Widget by LinkWithin
Create your own banner at mybannermaker.com!

free web site

free web site
free web site

Δημοσιεύστε σήμερα άρθρα

Γιατί να δημοσιεύσω το άρθρο/επιστολή μου εδώ?

  1. Το άρθρο σας θα το διαβάσουν χιλιάδες χρήστες
  2. Δημοσιεύεται αυτόματα
  3. Δεν λογοκρίνεται
  4. Δημοσιεύεται αυτόματα σε χιλιάδες μέλη της σελίδας του Facebook
  5. Αναδημοσιεύεται με RSS από διάφορα blog
Πως το κάνω αυτό?

Απλά στείλτε μας e-mail στο :
kokoromaxies@gmail.com

Χωρίς μεσάζοντες

θέλετε το Banner μας

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Τι γράφουν οι φίλοι μας

Ετικέτες

ΠΑΟΚ (196) ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (110) ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (94) PAOK (86) ΑΡΗΣ (64) ΑΕΚ (55) ΗΡΑΚΛΗΣ (55) OLYMPIAKOS (49) VIDEO (42) PANATHINAIKOS (30) ΖΩΝΤΑΝΑ (30) ARIS (24) LIVE AGONES (24) HRAKLHS (23) ΓΚΟΛ (23) LIVE STREAMING (22) ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (22) aek (21) strimmeno (20) SUPERLEAGUE (17) ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ (17) ΜΠΑΣΚΕΤ (17) κρ (17) ΚΥΠΕΛΟ (16) Super League (15) ΕΘΝΙΚΗ (15) ΠΑΟ (14) PAO (13) 2-1 (12) ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ (12) ΣΙΣΕ (12) 1-0 (11) HRAKLIS (11) live tv (10) ΗΡΑ (10) ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (10) δηλώσεις (10) OSFP (9) OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (9) ΠΑΤΕΡΑΣ (9) ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (8) ΛΑΡΙΣΑ (8) ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (8) ΟΣΦΠ (8) ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΝΚ (8) ΤΟΥΜΠΑ (8) BASKET (7) FUNNY VIDEOS (7) ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (7) ΕΛΛΑΔΑ (7) ΕΠΙΘΕΣΗ (7) ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ (7) ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ (7) ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ (7) Σούπερ Λιγκ (7) AFRICA (6) Champions League (6) FUNNY (6) GAVROS (6) PANIONIOS (6) ΑΔΑΜΙΔΗΣ (6) ΑΡΑΒΕΣ (6) ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΟΜΑΔΩΝ (6) ΒΑΛΒΕΡΔΕ (6) ΚΑΒΑΛΑ (6) ΜΙΡΑΛΑΣ (6) ΝΙΟΜΠΛΙΑΣ (6) ΞΑΝΘΗ (6) ΞΥΛΟ (6) ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ (6) ΦΑΣΕΙΣ (6) ΦΙΛΙΚΟ (6) 1- 1 (5) FOOTBALL (5) FUNNY PHOTO (5) MARINAKIS (5) PLAY OFF (5) TOTTENHAM (5) ΑΛΕΦΑΝΤΟΣ (5) ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ (5) ΒΑΘΜΟΙ (5) ΒΙΝΤΕΟ (5) ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ (5) ΕΠΟ (5) ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ (5) ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ (5) ΟΠΑΠ (5) ΤΟΡΟΣΙΔΗΣ (5) 0-0 (4) 0-1 (4) 2-0 (4) 2-2 (4) AEL (4) FIFA 2010 (4) INTER (4) MANCHESTER UNITED (4) MUNDIAL (4) highlights (4) ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ (4) ΑΕΛ (4) ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (4) Β ΕΘΝΙΚΗ (4) ΕΠΙΣΟΔΕΙΑ (4) ΕΥΡΩΠΗ (4) ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ (4) ΜΑΚΗΣ ΧΑΒΟΣ (4) ΜΑΤΣ (4) ΜΕΤΟΧΕΣ (4) ΜΠΕΟΣ (4) ΜΠΛΑΓΚΟ (4) ΟΦΗ (4) ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ (4) ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ (4) ΣΗΜΕΡΑ (4) ΤΙΜΩΡΙΑ (4) ΤΡΥΦΩΝ (4) ΤΣΣΚΑ (4) ΦΕΤΦΑΤΖΙΔΗΣ (4) 1-2 (3) 2011 (3) 3-0 (3) BARCELONA (3) CSKA (3) ERGOTELIS (3) EUROPE (3) FC PAOK.GR (3) GOAL (3) GREECE (3) LEOFOROS (3) LIVE SCORE (3) LIVERPOOL (3) STREAMING (3) ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ (3) ΑΠΟΦΑΣΗ (3) ΑΣ ΠΑΟΚ (3) ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (3) ΒΑΣΑΡΑΣ (3) ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ (3) ΓΚΟΒΟΥ (3) ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗΣ (3) ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ (3) ΖΩΝΤΑΝΆ (3) ΙΜΠΑΓΑΣΑ (3) ΙΝΤΕΡ (3) ΚΑΚΙΕΣ ΓΡΙΕΣ (3) ΚΑΚΟΣ (3) ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ (3) ΚΟΚΚΑΛΗΣ (3) ΚΟΛΚΑΣ (3) ΚΟΥΠΕΡ (3) ΛΕΤΟ (3) ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ (3) ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΟΠΑΔΩΝ (3) ΜΗΝΥΣΗ (3) ΝΙΝΗΣ (3) ΟΠΑΔΟΙ (3) ΠΑΜΠΛΟ ΓΚΑΡΣΙΑ (3) ΠΑΝΘΗΡΕΣ (3) ΠΑΝΣΕΡΑΙΚΟΣ (3) ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ (3) ΠΟΡΕΙΑ (3) ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (3) ΣΑΝΤΟΣ (3) ΣΟΥΤΙΑ (3) ΤΟΤΤΕΝΑΜ (3) ΦΛΩΡΙΔΗΣ (3) ΦΩΤΑΚΗΣ (3) ΧΙΜΕΝΕΘ (3) ΨΩΜΙΑΔΗΣ (3) κο (3) ομαδούλα (3) 0-4 (2) 3-1 (2) 5-1 (2) AEL FC ARENA (2) AJAX (2) ATHLITIKA NEA (2) ATROMITOS (2) Argentina (2) BATHMOI (2) BATHMOLOGIA (2) BLANCO (2) BRAZIL (2) DIEGO ARIAS (2) DYNAMO (2) EPISODEIA (2) EURO 2012 (2) EUROPA LEAGE (2) EUROPA LEAGUE (2) FASEIS (2) FLORIDIS (2) IVIC (2) Iron Mike (2) JUVE (2) Juventus (2) KAVALA (2) LARISA (2) MANCHESTER CITY (2) MIRALAS (2) NEW STADIUM (2) OFI (2) PANSERRAIKOS (2) PAS GIANNINA (2) PROGRAMMA (2) SISE (2) SKOKO (2) SUPER3 (2) South Africa 2010 (2) TSOULOU (2) TSOYKALAS (2) UEFA (2) VITOLO (2) Villarreal (2) ZAMPIDIS (2) baladoros (2) fenerbahce vs paok live tv (2) fetfa (2) ga (2) karpati (2) karpaty (2) kypelo (2) paok24 (2) papas (2) pateras (2) photo (2) va (2) ΑΓΓΕΛΟΣ (2) ΑΓΩΝΕΣ (2) ΑΕΚΑΚΙ (2) ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ (2) ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ (2) ΑΠΕΡΓΙΑ (2) ΑΡΙΑΣ (2) ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ (2) ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ (2) ΑΦΡΙΚΗ (2) ΒΑΖΕΛΟΙ (2) ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ (2) ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ (2) ΒΙΕΡΙΝΙΑ (2) ΒΟΛΟΣ (2) ΓΑΥΡΟΙ (2) ΓΑΥΡΟΣ (2) ΓΚΑΡΣΙΑ (2) ΔΑΛΟΥΚΑΣ (2) ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ (2) ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ (2) ΕΠΙΣΤΟΛΗ (2) ΕΡΓΟ ΚΟΥΠΕΡ (2) ΖΑΜΠΙΔΗΣ (2) ΖΕΥΓΑΡΙΑ (2) ΖΩΙΔΗΣ (2) ΙΣΠΑΝΙΑ (2) ΙΤΑΛΙΑ (2) ΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ (2) ΚΑΜΠΑΝΑ (2) ΚΑΣΣΕΤΕΣ (2) ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ (2) ΚΑΤΑΡ (2) ΚΛΑΨΑ (2) ΚΟΥΚΟΥΛΑΚΗΣ (2) ΜΑΡΣΕΙΓ (2) ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ (2) ΜΟΥΝΤΙΑΛ (2) ΜΟΥΡΙΝΙΟ (2) ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ (2) ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (2) ΜΠΙΤΣΑΞΗΣ (2) ΜΠΟΥΝΙΕΣ (2) ΜΩΡΑΛΗΣ (2) Μιχάλης Ζαμπίδης (2) ΝΟΤΙΟΣ (2) ΝΤΕΡΜΠΙ (2) ΝΤΙΕΓΚΟ (2) ΝΤΟΥΣΑΝ (2) ΠΑΟΚ ΜΠΑ.ΛΑ. (2) ΠΕΝΑΛΝΤΙ ΜΑΙΜΟΥ (2) ΠΙΛΑΒΙΟΣ (2) ΠΟΡΤΟ (2) ΠΡΑΣΙΝΗ (2) ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ (2) ΠΣΑΚ (2) ΡΟΥΜΑΝΙΑ (2) Σ.Φ. ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ (2) ΣΑΜΑΡΑΣ (2) ΣΚΙΤΣΟ (2) ΣΚΟΚΟ (2) ΣΤΗΜΕΝΟ (2) ΤΙΤΛΟΣ (2) ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΤΣΙΟΥ (2) ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ (2) ΤΣΙΩΛΗΣ (2) ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ (2) ΦΕΡΕΙΡΑ (2) ΧΙΟΥΜΟΡΙΣΤΙΚΟ (2) ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ (2) διαιτητή (2) καρπατη (2) καρπατυ (2) μουσλιμοβιτς (2) τζιμπουρ (2) +10 (1) 0-2 (1) 1-1 (1) 1-3 (1) 10/11/2010 (1) 100m (1) 13 (1) 13-11-2010 (1) 17-11-2010 (1) 2010 (1) 24/11/2010 (1) 300 (1) 32 (1) 33% (1) 4-0 (1) 4-1 (1) 4-2 (1) 5-0 (1) 52-48 (1) 6-0 (1) 6-1 (1) 6/11/2010 (1) 67% (1) 78-67 (1) 86-78 (1) 87-58 (1) AFIKSI (1) AGGELOS (1) ANASTASIADIS (1) ANONYMOUS (1) ANTELINO (1) APOFASI (1) APOSTOLH (1) ARABES (1) ARAVES (1) ARENA (1) ARSENAL OLYMPIAKOS (1) ATHENS (1) Ali Gunyar (1) Australian Grand Prix (1) BALBOA (1) BALLETO.GR (1) BAYERN (1) BDO (1) BENFICA (1) BERETTA (1) BESIKTAS (1) BEST TEAM (1) BRAGA (1) BURSASPOR (1) COOPER (1) DALOUKAS (1) DOKSA DRAMA (1) DOPING CONTROL (1) Dusan Bajevic (1) EEA (1) EGOTELIS (1) EPO (1) ETHNIKI (1) Eintracht Braunschweig (1) Eva Kent (1) FACEBOOK (1) FANS (1) FC Barcelona (1) FIFA . MHNYSH (1) FINAL (1) FREE (1) Formula 1 (1) GALATA (1) GALATI (1) GAMES (1) GERMANY (1) GOOGLE (1) GOOGLE MAPS (1) GP (1) Gavrilio (1) Giorgio Petrosyan (1) HRA (1) Hertha (1) Hulkenberg (1) Huub (1) ITALY (1) JUVENTUS ARENA (1) Jimmy Jump (1) KASETES (1) KASSETES (1) KATIMAGIKO.GR (1) KERKYRA (1) KOKE (1) KOKKALIS (1) KSILO (1) LIBERO (1) MADRID (1) MAROYSI (1) MARSEIG (1) MARSEILLE (1) METOXES (1) MPEOS (1) Michael Stahl (1) Mr MIG (1) Nabil El Zhar (1) Nagashima (1) Nigeria (1) OAKA (1) OLYMPIAKOS VOLOU (1) OTELUL (1) OTTO (1) PANTELIC (1) PARKOUR (1) PORTO (1) PRASINI.GR (1) Playoffs (1) Pulcino Pio (1) Quatar Investment Authority (1) REAL (1) RED PLANET (1) RIERA (1) ROMANIA (1) ROSENBORG (1) Real Madrid (1) Rubin Kazan (1) SAXPATZIDIS (1) SERRES (1) SEVILLA (1) SOLTINI (1) SOUPER 3 (1) SPAIN (1) STEVENS (1) STRING (1) TEASER (1) TOROSIDIS (1) TSIOLIS (1) TV (1) TWITTER (1) TuS Koblenz (1) UDINESE (1) VIDEOS (1) VORIA.GR (1) ZAGREB (1) anekdoto (1) ar (1) ceremony (1) closing (1) fakos (1) gavros.gr (1) gummy bear (1) jeabour (1) knock down (1) levadiakos (1) london 2012 (1) malta (1) nikos (1) opadoi (1) patricia pato (1) porn (1) sex (1) skopia (1) to poulaki piou (1) to poulaki tsiou (1) ultras (1) zambidis (1) zougla.gr (1) Άκης Μπεκιάρης (1) Όσκαρ (1) Α1 (1) Α2 (1) ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ (1) ΑΕΚ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (1) ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ (1) ΑΛΑΤΣΙ (1) ΑΛΛΑΓΗ (1) ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ (1) ΑΜΚ (1) ΑΝΑΒΟΛΗ (1) ΑΝΑΚΟΝΩΣΗ (1) ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ (1) ΑΝΤ१ (1) ΑΠΑΝΤΗΣΗ (1) ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ (1) ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ (1) ΑΠΟΣΤΟΛΗ (1) ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (1) ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ (1) ΑΡΕΝΑ (1) ΑΡΗΚΛΗΣ (1) ΑΡΣΕΝΑΛ (1) ΑΡΧΕΣ (1) ΑΣΤΕΙΑ ΒΙΝΤΕΟ (1) ΑΣΤΕΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ (1) ΑΣΤΕΡΑΣ (1) ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ (1) ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ (1) ΑΥΞΗΣΗ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ (1) ΑΥΞΗΣΗ ΜΚ (1) ΑΥΣΤΡΙΑ (1) ΑΥΤΟΦΩΡΟ (1) ΑΦΕΝΤΙΚΟ (1) ΑΦΙΞΗ (1) ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑΣ (1) Αντελίνο Βιεϊρίνια (1) Αρβανίτης (1) Ατλέτικο Νατιονάλ (1) ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΟΠΑΠ (1) ΒΕΝΓΚΕΡ ΑΡΣΕΝ (1) ΒΕΝΤΟΥΡΗΣ (1) ΒΙΕΡΑ (1) ΒΙΖΑ (1) ΒΙΟΛΙΔΗΣ (1) ΒΟΣΝΙΑ (1) ΒΡΑΒΕΥΣΗ (1) ΒΡΥΖΑΣ (1) ΒΥΝΤΡΑ (1) Βαθμολογία (1) Γ ΕΘΝΙΚΗ (1) ΓΑΜΑΤΟΣ (1) ΓΑΤΑ (1) ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΣ (1) ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ ΑΚΟΜΗ ΑΗΤΤΗΤΟΣ (1) ΓΙΑΝΝΕΝΑ (1) ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ (1) ΓΙΑΧΟΣ (1) ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ (1) ΓΚΑΛΑΤΙ (1) ΓΚΑΛΗΣ (1) ΓΚΑΜΙΕΤΕ (1) ΓΚΑΦΕΣ (1) ΓΚΕΤΣΕΦΣΚΙ (1) ΓΚΜΟΧ (1) ΓΛΕΝΤΙ (1) ΓΟΝΤΙΚΑΣ (1) Γιάννης Παπαδόπουλος (1) Γκρονινγκεν (1) Δ ΕΘΝΙΚΗ (1) ΔΑΡΣΙΝΟΣ (1) ΔΕΠΑ (1) ΔΗΜΗΤΡΗΣ (1) ΔΙΑΔΗΛΩΤΗΣ (1) ΔΙΑΚΟΠΗ ΑΓΩΝΑ (1) ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ (1) ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ (1) ΔΙΟΓΕΝΗΣ (1) ΔΙΠΟΔΑ (1) ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ (1) ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (1) ΔΥΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ (1) Δημήτρης Μόκκας (1) Διακοπή του Αγώνα (1) ΕΕΑ (1) ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ (1) ΕΚΤΩΡ (1) ΕΛΕΓΧΟΣ (1) ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ (1) ΕΛΛΑΔΟΣ (1) ΕΛΛΑΣ (1) ΕΛΣΙΝΓΚΙ (1) ΕΜΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ (1) ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ (1) ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ (1) ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ (1) ΕΠΙΣΟΔΙΑ (1) ΕΠΣΤΑΙΝ (1) ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ (1) ΕΡΝΑΝΤΕΣ (1) ΕΡΝΕΣΤΟ ΒΑΛΒΕΡΔΕ (1) ΕΡΟΛ (1) ΕΣΑΚΕ (1) ΕΣΠΑΝΙΟΛ (1) ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ (1) ΕΦΕΣΗ (1) Εθνικός Αστέρας (1) Επεισόδια (1) ΖΕΣΟΥΑΛΔΟ (1) ΗΘΟΣ (1) Θ4 (1) ΘΑΜΝΑΚΙΑΣ (1) ΘΑΝΟΣ (1) ΘΕΜΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ (1) ΘΥΡΑ 13 (1) ΘΥΡΑ 4 (1) Θανάσης Κατσαρής (1) ΙΚΑΡΟΣ (1) ΙΝΙΕΣΤΑ (1) ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ (1) Ιγκόρ Γκλούστεβιτς (1) Κ-1 ΜΑΧ (1) ΚΑΒΛΑΚ (1) ΚΑΕ ΠΑΟΚ (1) ΚΑΖΑΝ (1) ΚΑΖΙΜ (1) ΚΑΖΟΥΡΑ (1) ΚΑΚΑ (1) ΚΑΛΥΤΕΡΑ VINDEO (1) ΚΑΛΥΤΕΡΗ 11αδα (1) ΚΑΜΠΟΡΑ (1) ΚΑΝΑΔΑΣ (1) ΚΑΠΟΥΤΣΟ (1) ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ (1) ΚΑΣΙΓΙΑΣ (1) ΚΑΤΙ ΜΑΓΙΚΟ (1) ΚΕΡΚΥΡΑ (1) ΚΙΝΤΗΣ (1) ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ (1) ΚΛΗΡΩΣΗ (1) ΚΛΗΡΩΣΗ CHAMPIONS LIGUE (1) ΚΛΗΡΩΣΗ ΚΥΠΕΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ (1) ΚΛΙΚΑ (1) ΚΟΚΑΚΙΑΣ (1) ΚΟΚΕ (1) ΚΟΝΤΡΑ (1) ΚΟΠ (1) ΚΟΡΟΜΙΛΑΣ (1) ΚΟΤΣΟΡΗΣ (1) ΚΟΥΓΙΑΣ (1) ΚΥΠΡΟΣ (1) ΚΩ.ΜΗΤ.ΗΣ (1) ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ (1) ΚΩΦΙΔΗΣ (1) Κάρολος Κουν (1) Καβάλα (1) ΛΕΑΝΤΡΟ (1) ΛΕΠΤΟΚΑΡΙΑ (1) ΛΙΜΑΝΙ (1) ΛΙΟΝΤΟΣ (1) ΛΟΥΖΝΙΚΙ (1) ΛΟΥΚΕΤΟ (1) ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ (1) Λεβαδειακός (1) Λιέτουβος Ρίτας (1) ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ (1) ΜΑΚΑΡΟΣ (1) ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ (1) ΜΑΛΑΚΙΑΣ (1) ΜΑΛΕΖΑΣ (1) ΜΑΛΤΑ (1) ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ (1) ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ (1) ΜΑΡΚΑΡΙΣΜΑ (1) ΜΑΡΟΥΣΙ (1) ΜΕΛΜΠΕΡΚ (1) ΜΕΤΟΧΟΙ (1) ΜΗΝΥΜΑ (1) ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ. 1-1 (1) ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ (1) ΜΗΤΣΙΟΣ (1) ΜΙΣΕΛ (1) ΜΟΛΟΤΟΦ (1) ΜΟΝΤΕΛΑ (1) ΜΟΝΤΕΛΟ (1) ΜΟΥΝΙΤΙΣ (1) ΜΟΥΣΛΙ (1) ΜΠΑΓΕΡΝ (1) ΜΠΑΚΑΓΙΟΚΟ (1) ΜΠΑΛΑΜΠΑΝ (1) ΜΠΑΧΑΛΟ (1) ΜΠΕΜΦΙΚΑ (1) ΜΠΕΝΖΕΜΑ (1) ΜΠΕΡΕΤΑ (1) ΜΠΙΤΣΙΔΗΣ (1) ΜΠΟΓΙΑΤΖΗΣ (1) ΜΠΟΛΟΝΙ (1) ΜΠΟΛΟΤΕΛΙ (1) ΜΠΟΥΛΟΥΤ (1) ΜΠΟΥΝΙΑ (1) ΜΠΡΙΖ (1) Μπράουνσβαϊγκ (1) ΝΑΦΤΙ (1) ΝΕΚΡΗ ΖΩΝΗ (1) ΝΕΟ ΓΗΠΕΔΟ (1) ΝΕΤΟ (1) ΝΙΚΕΣ (1) ΝΟΜΠΛΙΑΣ (1) ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ (1) ΝΤΑΤΟΛΟ (1) ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΠ (1) ΝΤΙΝΤΙ ΚΟΝΣΤΑΝΤΙΝΙ (1) ΝΤΝΙΠΡΟ (1) ΝΤΟΥΝΤΟΥ (1) Νίκος Βασιλαράς (1) Ναμπίλ Ελ Ζαρ (1) Ντορλάν Παμπόν (1) ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ (1) ΟΖΙΛ (1) ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ (1) ΟΥΡΤΑΔΟ (1) Ολυμπιακός (1) Οντάι Αλί Σαμαρί Φάις (1) ΠΑΕ ΠΑΟΚ (1) ΠΑΜΠΟΡΙΔΗΣ (1) ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (1) ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ (1) ΠΑΝΤΕΛΙΤΣ (1) ΠΑΟΚ.κρ (1) ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ (1) ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ (1) ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (1) ΠΑΤΡΑ (1) ΠΕΝΤΡΑΘΑ (1) ΠΕΠΕ (1) ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΓΚΟΛ (1) ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΟΝΟΜΑΤΑ (1) ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ (1) ΠΛΑΣΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ (1) ΠΛΑΤΙΝΙ (1) ΠΟΙΝΗ (1) ΠΟΚ (1) ΠΟΤΟΥΡΙΔΗΣ (1) ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΛΑΓΟΙ (1) ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ (1) ΠΡΙΜ (1) ΠΡΟΔΟΤΗΣ (1) ΠΡΟΕΔΡΟΣ (1) ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ (1) ΠΡΟΚΡΗΣΗ (1) ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (1) ΠΡΟΤΑΣΗ (1) ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ (1) Πάμπλο Γκαρσία (1) Πάρντο (1) Πενιαρόλ (1) ΡΑΜΟΣ (1) ΡΕΑΛ (1) ΡΕΜΟΣ (1) ΡΕΦΙΚ (1) ΡΕΧΑΓΚΕΛ (1) ΡΙΕΡΑ (1) ΡΟΜΑ (1) ΡΟΥΜΠΙΝ (1) ΡΟΥΦΑΕΙ (1) ΡΩΣΙΑ (1) Ραούλ Μπράβο (1) Ριέρα (1) ΣΑΛΚΕ (1) ΣΑΧΠΑΤΖΙΔΗΣ (1) ΣΔΟΕ (1) ΣΕΒΙΛΗ (1) ΣΕΡΡΕΣ (1) ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ (1) ΣΙΦΑΚΗΣ (1) ΣΚΑΝΔΑΛΟ (1) ΣΚΑΟΥΤΕΡ (1) ΣΚΑΤΟΦΑΤΣΑ (1) ΣΚΑΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΟΥ (1) ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ (1) ΣΚΟΡΔΑΣ (1) ΣΚΟΤΣΙΚ (1) ΣΚΟΥΛΗΚΙΣΤΙΚΗ (1) ΣΟΛΤΑΝΗ (1) ΣΟΛΤΙΝΙ (1) ΣΟΥΜΠΟΤΙΤΣ (1) ΣΟΥΠΕΡ 3 (1) ΣΠΑΘΑΣ (1) ΣΠΑΝΟΣ (1) ΣΠΑΣΙΜΟ (1) ΣΤΑΔΙΟ (1) ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ (1) ΣΤΡΙΝΓΚ (1) ΣΤΡΟ ΣΚΑΝ.STRO SCAN (1) ΣΥΛΗΨΗ (1) ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ (1) ΣΥΝΕΛΗΥΘΗ (1) ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ (1) ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ (1) Σαρλερουά (1) Σισέ (1) ΤΑΚΗΣ (1) ΤΑΞΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ (1) ΤΕΛΙΚΟΣ (1) ΤΕΛΟΣ (1) ΤΖΕΜΠΟΥΡ (1) ΤΖΙΜΠΡΙΛ (1) ΤΖΟΡΒΑΣ (1) ΤΖΟΡΜΠΑΤΖΟΓΛΟΥ (1) ΤΖΟΥΛΙΑ (1) ΤΖΟΥΝΤ (1) ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΣ (1) ΤΟΜΠΕΖΕΙ (1) ΤΡΑΓΟΥΔΙ (1) ΤΡΕΛΟ ΑΓΟΡΙ (1) ΤΡΙΚΑΛΑ (1) ΤΡΙΦΥΛΛΙ (1) ΤΣΑΚΑΣ (1) ΤΣΑΚΙΡΗΣ (1) ΤΣΕΣΕΚΑ (1) ΤΣΙΡΙΛΟ (1) ΤΣΟΝΤΕΣ (1) Το Πουλάκι Τσίου (1) ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ (1) ΦΑΚΟΣ (1) ΦΑΛΗΡΟ (1) ΦΑΝΕΛΕΣ (1) ΦΑΠΕΣ (1) ΦΙΛΑΘΛΟΣ (1) ΦΟΙΤΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ (1) ΦΟΡΜΟΥΛΑ 1 (1) ΦΟΥΣΤΑ (1) ΦΟΥΣΤΕΡ (1) Φενέρμπαχτσε (1) Φουστέ (1) ΧΑΒΙΤΟ (1) ΧΑΝΤΜΠΟΛ (1) ΧΕΛΑΚΗΣ (1) ΧΟΡΗΓΙΑ (1) ΧΡΕΟΣ (1) ΧΤΑΠΟΔΙ (1) Χριστοβασίλη (1) ΩΡΕΣ (1) αγορά (1) αθλητικός εισαγγελέας (1) αιντραχ (1) αλαφουζος (1) ανέκδοτο (1) βαρδινογιαννης (1) βγενό (1) βοτανα (1) επιστολή (1) επιτροπή διαφάνειας (1) κύκλωμα (1) μπαμ (1) ξέπλυμα βρόμικου χρήματος (1) οδηγος (1) παρι σεν ζερμεν (1) πιου (1) πλέι όφ (1) πωληση (1) πώληση (1) ρουμπιν καζαν (1) στιγμιοτυπα (1) τελετη (1) τζίγκερ (1) το πουλακι πιου (1) τουιτ (1) τσιου (1) φαρμακευτικα (1)

referrals

Thessaloniki Blogs
Review kokoro-maxies.blogspot.com on alexa.com