Φραστική επίθεση με ολίγες από ψιλές, αλλά και γιαούρτια δέχθηκε ο Κύρος Βασσάρας αποχωρώντας από το γήπεδο Καραϊσκάκη όπου παρακολούθησε το ματς της εθνικής Ελλάδος!

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΕΔ ήταν παρών στα επίσημα του φαληρικού γηπέδου όπου παρακολούθησε το ιστορικό ματς της εθνικής. Αμέσως μετά την λήξη και ενώ αποχωρούσε από το Φαληρικό γήπεδο συνοδεία των τριών μελών του ΔΣ της ΕΠΟ (Σταθόπουλος, Χατζηαποστόλου και Μαζαράκης), και παρατηρητών διαιτησίας, άγνωστοι τον πλησίασαν και άρχισαν λεκτική επίθεση εναντίον του, ενώ κάποιοι τον έσπρωξαν κιόλας.

Στο πάρκινγκ έξω από τα επίσημα τον περίμεναν τρία άτομα,ένας ψηλός και ένας κοντός με γυαλιά του κάνουν επίθεση και τον γρονθοκοπούν, ενώ ο τρίτος του πέταξε ένα γιαούρτι!
Ο Χατζηαποστολου σταματάει και λέει: «Τι κάνετε ρε μαλάκες;». Μόλις καταλαβαίνουν ότι εκεί είναι ο Βασσάρας, ο Μαζαράκης κινείται προς το μέρος του, ενώ οι τρεις άνδρες έφυγαν φωνάζοντας: «Κάτω τα χέρια από τον Ολυμπιακό».
Στην συνέχεια ο Βασσάρας πήγε σε περιπολικό που ήταν εκεί κοντά και κατήγγειλε το περιστατικό, ενώ στη συνέχεια οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα για τα περαιτέρω.
gazzetta.gr

ADMIN : Ήδη όλοι ξέρουν ποιοι  είναι εκείνοι που πάντα τέτοιο καιρό (θυμηθείτε και πέρυσι…) προχωρούν σε κινήσεις εκφοβισμού για να περάσουν τα μηνύματά τους..