Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr η Εκτελεστική Γραμματεία της ΕΠΟ, που συνεδρίασε σήμερα (08/09), αποφάσισε τον υποβιβασμό του Ηρακλή, μετά την προσφυγή του Γηραιού στα πολιτικά δικαστήρια!
Η ΕΠΟ φαίνεται ότι είναι αποφασισμένη να τηρήσει την απόφασή της για υποβιβασμό οποιασδήποτε προσφεύγει κατά της Ομοσπονδίας στα πολιτικά Δικαστήρια! Ο Ηρακλής έχει καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα κατά της Σούπερ Λιγκ, που είναι η πρώτη ένωση της ΕΠΟ και κατά συνέπεια στράφηκε κατά της Ομοσπονδίας.
Έτσι, η Εκτελεστική Γραμματεία της ΕΠΟ συνεδρίασε σήμερα (08/09) και πήρε την απόφαση να υποβιβάσει τον Ηρακλή.  Το μόνο που απομένει για το τυπικό της υπόθεσης είναι να φτάσει στα χέρια της Επιτροπής το σχετικό δικόγραφο, ενώ αργότερα σήμερα αναμένεται και η....

ανακοίνωση! Οι αρχικές πληροφορίες έκαναν λόγο για υποβιβασμό στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα, όμως ο Γηραιός αναμένεται να υποβιβαστεί στην Football League 2 (την αμέσως κατώτερη κατηγορία από αυτήπου βρίσκεται σήμερα).

Να τονίσουμε ότι στην περίπτωση του ΟΦΗ πριν από λίγες εβδομάδες δεν συνέβη το ίδιο, ενώ Ολυμπιακός Βόλου και Καβάλα δεν αντιμετωπίζουν ανάλογα προβλήματα, καθώς έχουν προσφύγει στα πολιτικά Δικαστήρια εναντίον της ΕΕΑ και όχι της Σούπερ Λιγκ ή της ΕΠΟ.
gazzetta.gr