ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΠΡΟΪΌΝΤΩΝ

Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010
Τον τσιγκλάμε, με την καλή την έννοια, και του τα βγάζουμε. Ολόκληρη «Αλεφαντιάδα» για τα αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά που πρέπει να ακολουθήσει ο Γιάννης Φετφατζίδης, για να γίνει παικταράς. Από το σεξ μέχρι τα παπούτσια με το ψιλό καρφάκι! Ανάπαυση και απόλαυση…

• «Τι θα έλεγα στον Φετφατζίδη αν ήταν παιδί μου; Όλα ρε. Τώρα πρέπει να τα κάνει, που είναι νέος και που δεν έχει φόρτο παιχνιδιών, αφού δεν παίζει βασικός και δεν έχει ευρωπαϊκά ματς ο Ολυμπιακός.

• Αρχίζω από τα εξωαγωνιστικά. Θα είναι πειθαρχημένος στα ωράριά του και θα κάνει ζωή αθλητική. Θα αποφεύγει τα μπουζούκια και τις παρέες που μπορεί να τον μπλέξουν με τα μπουζούκια. Ξέρω ποδοσφαιριστή με τεράστιο ταλέντο τα τελευταία χρόνια που του γνώρισαν μια μοντέλα και μετά κάηκε… Ονόματα μη λέμε… Μην του γνωρίσουν καμία τραγουδίστρια του μικρού, έχουν καεί πολλοί έτσι. Άκου, Φετφατζίδη, θα έχεις το κεφάλι κάτω. Θα είσαι συγκεντρωμένος στην προπόνηση και στο ποδόσφαιρο. Σαν άνθρωπος θα βρεις μία κοπέλα, θα έχεις το αμόρε σου, ή την αρραβωνιαστικιά σου ή τη γυναίκα σου αργότερα - και αυτό φτάνει. Μετρημένα πράγματα.

• Σεξ όχι πριν από το ματς! Ποτέ σεξ πριν το ματς και μετά το ματς. Θυμάμαι ένα ταλέντο στον Απόλλωνα, τον παλιό μεγάλο Απόλλωνα, που ήθελε να κάνει σεξ πριν το ματς και μετά το ματς. Έπαιξε 3 χρόνια μπάλα και εξαφανίστηκε. Διαλύθηκε. Ο Κανσός. Σεντερφοράρα ήταν.

• Ο άντρας δεν είναι σαν τη γυναίκα που ανοίγει τα πόδια της και είναι εντάξει όλα… Ο άντρας χάνει δύναμη, χάνει ενέργεια… Ο μεγάλος Γάλλος Ολυμπιονίκης στα 1500 μέτρα,ο Μισέλ Ζαζί, θρύλος ήταν, είχε προπονητή τον πασίγνωστο τότε Τσερούτι, ο οποίος τον γύμναζε σκληρά και του είχε κόψει τη γυναίκα για 6 μήνες! Είχε να πάει με γυναίκα 6 μήνες! Ο Δεπάστας, ο μεγάλος πρωταθλητής στα 800 μέτρα, πήγαινε με γυναίκα μία φορά το μήνα! Πρέπει να έχεις δύναμη, να έχεις το μυαλό σου στο ποδόσφαιρο και στην προπόνηση, ειδικά σε αυτήν την ηλικία.

• Φίλους δεν θα έχεις όποιους σου λένε να πάτε στα μπουζούκια ή στα μπαρ, μακριά από αυτούς ρε! Φίλους θα έχεις όποιους σου λένε να δουλεύεις σκληρά και να βελτιώνεσαι στο ποδόσφαιρο. Και επαναλαμβάνω, να προσέξεις πολύ το θέμα «γυναίκα». Όχι να τις αλλάζεις σαν πουκάμισα, μακριά από μοντέλα και τραγουδιάρες. Μια κοπελίτσα θα έχεις και εσύ σαν άνθρωπος και σεξ μία φορά την εβδομάδα».

• Μη βάλεις στο στόμα σου τσιγάρο και μη γνωρίσεις το ποτό. Υπόδειγμα εξωγηπεδικής ζωής είναι ο Μέσι. Ποτέ δεν έχει μπλέξει, ποτέ δεν έχει δώσει δικαιώματα, δεν κάνει καραγκιοζιλίκια όπως άλλοι… Είναι πολύ προσεκτικός στη ζωή του. Γι’ αυτό και κάθε χρόνο εμφανίζεται καλύτερος στα γήπεδα. Έχει μια κοπελίτσα, τους είδα το καλοκαίρι που τους έδειχναν τα ΜΜΕ σε ένα ενυδρείο με κάτι δελφίνια, σεμνός είναι, έχει πέσει με τα μούτρα στο ποδόσφαιρο, καλός χαρακτήρας.

• Θα προσέχεις σαν τα μάτια σου τη φυσική σου κατάσταση. Από εκεί ξεκινάνε όλα. Εγώ ακόμα σε αυτή την ηλικία, και όμως τρέχω κάθε μέρα 4-5 χιλιόμετρα και κολυμπάω! Πάμπολλοι με έχουν δει να τρέχω, όλα τα χρόνια κάθε μέρα τρέχω, μου έχει γίνει συνήθεια, εκτόνωση, χωρίς αυτό δεν μπορώ. Γι’ αυτό και έχω καλή υγεία.

• Ο Φετφατζίδης είναι ο μοναδικός στην Ελλάδα που έχει το στιλ του Μέσι. Το στιλ λέω. Το αριστερό του πόδι είναι καλλιτεχνία. Και έχει ταχύτητα με την μπάλα στα πόδια, είναι «υδραυλικός», έχει φαντασία. Έχει εκπληκτική απαλλαγή απ’ τον αντίπαλο. Μπορεί να ξεκινάει απ’ τα δεξιά προς τα αριστερά, όπως ο Μέσι. Να περνάει τον αριστερό μπακ απ’ το δεξί του πόδι το αδύναμο και να βρίσκεται φάτσα με τους στόπερ κάθετα. Εκεί πας είτε για ασίστ που την έχεις άψογη -το έχεις δείξει- είτε πας για το γκολ ρε! Πρέπει να δουλέψεις στο γκολ, σουτ κεραυνό με το αριστερό και μέσα!

• Τον πρώτο καιρό ο Μέσι δεν σκοράριζε όπως τα τελευταία 2 χρόνια και δεν είχε κάνει πάταγο. Η πεμπτουσία του ποδοσφαίρου είναι το γκολ. Ουδείς μεγάλος ποδοσφαιριστής που έμεινε στην ιστορία, δεν αρκούνταν μόνο στις πάσες. Είχαν και το γκολ. Είτε στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό, όλοι οι μεγάλοι παίκτες είχαν και το γκολ. Βέβαια πρέπει ο Φετφατζίδης να βγάζει και ασίστ, αλλά θα πρέπει να δουλέψει πάρα πολύ στα σουτ και στα πλασέ, να αποκτήσει νοοτροπία γκολτζή, να μην είναι «λιγουλάκος». Τότε θα γίνει παικταράς πραγματικός.

• Πέρσι του έλεγα απ’ την εφημερίδα «ρε άσε τις πασούλες, μην κρύβεσαι, πιάσε τις ντρίμπλες»! Όλο πάσες έκανε στα πρώτα ματς που εμφανίστηκε. «Ρε κάνε μπούκες» του έλεγα, «το έχεις, αν δεν κάνεις ντρίμπλες, θα χαθείς». Το έκανε λοιπόν. Πλέον πρέπει να αρχίσει και να σκοράρει.

• Παρακολούθα, Φετφατζίδη, τι κάνει ο Μέσι. Σου το λέω γιατί έχεις καταπληκτική τεχνική και ντρίμπλα παρά τη νεαρή ηλικία σου. Δες τι κάνει ο Μέσι. Μόλις ντριμπλάρει τον αντίπαλο δεξιά, δεν πάει με το πάσο του, αλλά σπριντάρει! Φεύγει με μεγάλη ταχύτητα μετά τη ντρίμπλα, την κολλάει στα πόδια και πάει για το μπάσιμο. Μπορείς κι εσύ να το δουλέψεις αυτό, να βγαίνεις φάτσα με τα στόπερ και να δουλέψεις εκεί το σουτ-κεραυνό στη γωνία. Θα σκέφτεσαι για τον τερματοφύλακα «πάρ’ τα»!

• Τρεις επιλογές έχεις όταν βρεθείς κοντά στα στόπερ με ταχύτητα: Ή σουτ στη γωνία. Ή ασίστ σε παίκτη που βρίσκεται σε καλύτερη θέση. Ή κι άλλη ντρίμπλα για να μπουκάρεις μέσα στην περιοχή.

• Μία φορά τη βδομάδα μπορείς να βγάζεις τα ποδοσφαιρικά παπούτσια και με την επίβλεψη του γυμναστή να βάζεις τα παπούτσια των αθλητών στίβου, όχι αυτά με το χοντρό καρφί, αλλά αυτά με το ψιλό καρφάκι, το λεπτό. Για να μην πάθεις θλάση. Και να ασκείσαι σε 40άρια και 50άρια, με χρονόμετρο, αλλά και στα 100στάρια. Για να αναπτύξεις εκρηκτικότητα.

• Θα εξασκείσαι επίσης στα φάουλ. Όπως όλοι οι μεγάλοι παίκτες. Δεν έχει φαουλίστα ο Ολυμπιακός και είναι ευκαιρία στο μέλλον να γίνεις εσύ ο φαουλίστας. Πρέπει να βαλθείς να γράψεις ιστορία στον Ολυμπιακό. Θα εξασκείσαι και στα πέναλτι. Να γίνεις μέγας πεναλντίστας. Ούτε παίκτη για τα πέναλτι έχει ο Ολυμπιακός. Τα μισά πέναλτι που χτυπάει η ομάδα τα τελευταία χρόνια χάνονται! Πρέπει να δουλέψεις τώρα που είσαι νέος, ώστε να είσαι ο μελλοντικός ηγέτης. Μην αρκείσαι στα λίγα. Θα νυχτώνει στο Ρέντη για να φεύγεις.

• Βάρη δεν θα κάνεις πολλά, το κορμί σου πρέπει να είναι σώμα ποδοσφαιριστή, όχι οικοδόμου. Μην πας να φορτωθείς με βάρη και χάσεις ταχύτητα. Είδες το κορμί του Μέσι πώς είναι; Μήπως είναι «κτίστης» ο Μέσι; Όχι.

• Βάζε κώνους ανά 10 μέτρα για να εξασκείσαι στο κοντρόλ και στα ζιγκ ζαγκ με μεγάλη ταχύτητα και την μπάλα κολλημένη στα πόδια. Να σπριντάρεις ντριμπλάροντας τους κώνους και στο τέλος πάντα σουτ στις γωνίες! Πρέπει να τελειώνεις τη φάση. Δεν χρειάζεται να έχεις τερματοφύλακα, μόνος σου μπορείς να κάνεις έξτρα προπόνηση. Αν καταφέρεις να στέλνεις την μπάλα στις γωνίες του τέρματος ψηλά και χαμηλά, είσαι εντάξει. Εν κινήσει σουτ κεραυνούς πρέπει να βγάζεις, βλέπω ότι θες δουλειά στο σουτ και στην ταχύτητά σου. Μπορείς να πάρεις κι άλλη ταχύτητα. Μέσα από τη δουλειά.

• Κι αν φτάσεις ψηλά, θα προσέχεις πάντοτε τη μάνα σου και τον πατέρα σου, και όποια κοπέλα έχεις να μην την εκθέτεις. Όσο μεγάλος και αν γίνεις, μην αδικήσεις άνθρωπο και ειδικά όσους σε βοήθησαν. Θα είσαι πάντοτε σωστός ώστε να βγάλει το ελληνικό ποδόσφαιρο έναν μεγάλο Έλληνα ποδοσφαιριστή που θα είναι υπόδειγμα. Αυτά είχα να σου πω για το καλό σου, για το καλό του Ολυμπιακού, και για τον Θέμη που μου το ζήτησε».
katimagiko.gr




Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin
Create your own banner at mybannermaker.com!

free web site

free web site
free web site

Δημοσιεύστε σήμερα άρθρα

Γιατί να δημοσιεύσω το άρθρο/επιστολή μου εδώ?

  1. Το άρθρο σας θα το διαβάσουν χιλιάδες χρήστες
  2. Δημοσιεύεται αυτόματα
  3. Δεν λογοκρίνεται
  4. Δημοσιεύεται αυτόματα σε χιλιάδες μέλη της σελίδας του Facebook
  5. Αναδημοσιεύεται με RSS από διάφορα blog
Πως το κάνω αυτό?

Απλά στείλτε μας e-mail στο :
kokoromaxies@gmail.com

Χωρίς μεσάζοντες

θέλετε το Banner μας

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Τι γράφουν οι φίλοι μας

Ετικέτες

ΠΑΟΚ (196) ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (110) ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (94) PAOK (86) ΑΡΗΣ (64) ΑΕΚ (55) ΗΡΑΚΛΗΣ (55) OLYMPIAKOS (49) VIDEO (42) PANATHINAIKOS (30) ΖΩΝΤΑΝΑ (30) ARIS (24) LIVE AGONES (24) HRAKLHS (23) ΓΚΟΛ (23) LIVE STREAMING (22) ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (22) aek (21) strimmeno (20) SUPERLEAGUE (17) ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ (17) ΜΠΑΣΚΕΤ (17) κρ (17) ΚΥΠΕΛΟ (16) Super League (15) ΕΘΝΙΚΗ (15) ΠΑΟ (14) PAO (13) 2-1 (12) ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ (12) ΣΙΣΕ (12) 1-0 (11) HRAKLIS (11) live tv (10) ΗΡΑ (10) ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (10) δηλώσεις (10) OSFP (9) OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (9) ΠΑΤΕΡΑΣ (9) ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (8) ΛΑΡΙΣΑ (8) ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (8) ΟΣΦΠ (8) ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΝΚ (8) ΤΟΥΜΠΑ (8) BASKET (7) FUNNY VIDEOS (7) ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (7) ΕΛΛΑΔΑ (7) ΕΠΙΘΕΣΗ (7) ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ (7) ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ (7) ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ (7) Σούπερ Λιγκ (7) AFRICA (6) Champions League (6) FUNNY (6) GAVROS (6) PANIONIOS (6) ΑΔΑΜΙΔΗΣ (6) ΑΡΑΒΕΣ (6) ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΟΜΑΔΩΝ (6) ΒΑΛΒΕΡΔΕ (6) ΚΑΒΑΛΑ (6) ΜΙΡΑΛΑΣ (6) ΝΙΟΜΠΛΙΑΣ (6) ΞΑΝΘΗ (6) ΞΥΛΟ (6) ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ (6) ΦΑΣΕΙΣ (6) ΦΙΛΙΚΟ (6) 1- 1 (5) FOOTBALL (5) FUNNY PHOTO (5) MARINAKIS (5) PLAY OFF (5) TOTTENHAM (5) ΑΛΕΦΑΝΤΟΣ (5) ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ (5) ΒΑΘΜΟΙ (5) ΒΙΝΤΕΟ (5) ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ (5) ΕΠΟ (5) ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ (5) ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ (5) ΟΠΑΠ (5) ΤΟΡΟΣΙΔΗΣ (5) 0-0 (4) 0-1 (4) 2-0 (4) 2-2 (4) AEL (4) FIFA 2010 (4) INTER (4) MANCHESTER UNITED (4) MUNDIAL (4) highlights (4) ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ (4) ΑΕΛ (4) ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (4) Β ΕΘΝΙΚΗ (4) ΕΠΙΣΟΔΕΙΑ (4) ΕΥΡΩΠΗ (4) ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ (4) ΜΑΚΗΣ ΧΑΒΟΣ (4) ΜΑΤΣ (4) ΜΕΤΟΧΕΣ (4) ΜΠΕΟΣ (4) ΜΠΛΑΓΚΟ (4) ΟΦΗ (4) ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ (4) ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ (4) ΣΗΜΕΡΑ (4) ΤΙΜΩΡΙΑ (4) ΤΡΥΦΩΝ (4) ΤΣΣΚΑ (4) ΦΕΤΦΑΤΖΙΔΗΣ (4) 1-2 (3) 2011 (3) 3-0 (3) BARCELONA (3) CSKA (3) ERGOTELIS (3) EUROPE (3) FC PAOK.GR (3) GOAL (3) GREECE (3) LEOFOROS (3) LIVE SCORE (3) LIVERPOOL (3) STREAMING (3) ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ (3) ΑΠΟΦΑΣΗ (3) ΑΣ ΠΑΟΚ (3) ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (3) ΒΑΣΑΡΑΣ (3) ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ (3) ΓΚΟΒΟΥ (3) ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗΣ (3) ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ (3) ΖΩΝΤΑΝΆ (3) ΙΜΠΑΓΑΣΑ (3) ΙΝΤΕΡ (3) ΚΑΚΙΕΣ ΓΡΙΕΣ (3) ΚΑΚΟΣ (3) ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ (3) ΚΟΚΚΑΛΗΣ (3) ΚΟΛΚΑΣ (3) ΚΟΥΠΕΡ (3) ΛΕΤΟ (3) ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ (3) ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΟΠΑΔΩΝ (3) ΜΗΝΥΣΗ (3) ΝΙΝΗΣ (3) ΟΠΑΔΟΙ (3) ΠΑΜΠΛΟ ΓΚΑΡΣΙΑ (3) ΠΑΝΘΗΡΕΣ (3) ΠΑΝΣΕΡΑΙΚΟΣ (3) ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ (3) ΠΟΡΕΙΑ (3) ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (3) ΣΑΝΤΟΣ (3) ΣΟΥΤΙΑ (3) ΤΟΤΤΕΝΑΜ (3) ΦΛΩΡΙΔΗΣ (3) ΦΩΤΑΚΗΣ (3) ΧΙΜΕΝΕΘ (3) ΨΩΜΙΑΔΗΣ (3) κο (3) ομαδούλα (3) 0-4 (2) 3-1 (2) 5-1 (2) AEL FC ARENA (2) AJAX (2) ATHLITIKA NEA (2) ATROMITOS (2) Argentina (2) BATHMOI (2) BATHMOLOGIA (2) BLANCO (2) BRAZIL (2) DIEGO ARIAS (2) DYNAMO (2) EPISODEIA (2) EURO 2012 (2) EUROPA LEAGE (2) EUROPA LEAGUE (2) FASEIS (2) FLORIDIS (2) IVIC (2) Iron Mike (2) JUVE (2) Juventus (2) KAVALA (2) LARISA (2) MANCHESTER CITY (2) MIRALAS (2) NEW STADIUM (2) OFI (2) PANSERRAIKOS (2) PAS GIANNINA (2) PROGRAMMA (2) SISE (2) SKOKO (2) SUPER3 (2) South Africa 2010 (2) TSOULOU (2) TSOYKALAS (2) UEFA (2) VITOLO (2) Villarreal (2) ZAMPIDIS (2) baladoros (2) fenerbahce vs paok live tv (2) fetfa (2) ga (2) karpati (2) karpaty (2) kypelo (2) paok24 (2) papas (2) pateras (2) photo (2) va (2) ΑΓΓΕΛΟΣ (2) ΑΓΩΝΕΣ (2) ΑΕΚΑΚΙ (2) ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ (2) ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ (2) ΑΠΕΡΓΙΑ (2) ΑΡΙΑΣ (2) ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ (2) ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ (2) ΑΦΡΙΚΗ (2) ΒΑΖΕΛΟΙ (2) ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ (2) ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ (2) ΒΙΕΡΙΝΙΑ (2) ΒΟΛΟΣ (2) ΓΑΥΡΟΙ (2) ΓΑΥΡΟΣ (2) ΓΚΑΡΣΙΑ (2) ΔΑΛΟΥΚΑΣ (2) ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ (2) ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ (2) ΕΠΙΣΤΟΛΗ (2) ΕΡΓΟ ΚΟΥΠΕΡ (2) ΖΑΜΠΙΔΗΣ (2) ΖΕΥΓΑΡΙΑ (2) ΖΩΙΔΗΣ (2) ΙΣΠΑΝΙΑ (2) ΙΤΑΛΙΑ (2) ΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ (2) ΚΑΜΠΑΝΑ (2) ΚΑΣΣΕΤΕΣ (2) ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ (2) ΚΑΤΑΡ (2) ΚΛΑΨΑ (2) ΚΟΥΚΟΥΛΑΚΗΣ (2) ΜΑΡΣΕΙΓ (2) ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ (2) ΜΟΥΝΤΙΑΛ (2) ΜΟΥΡΙΝΙΟ (2) ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ (2) ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (2) ΜΠΙΤΣΑΞΗΣ (2) ΜΠΟΥΝΙΕΣ (2) ΜΩΡΑΛΗΣ (2) Μιχάλης Ζαμπίδης (2) ΝΟΤΙΟΣ (2) ΝΤΕΡΜΠΙ (2) ΝΤΙΕΓΚΟ (2) ΝΤΟΥΣΑΝ (2) ΠΑΟΚ ΜΠΑ.ΛΑ. (2) ΠΕΝΑΛΝΤΙ ΜΑΙΜΟΥ (2) ΠΙΛΑΒΙΟΣ (2) ΠΟΡΤΟ (2) ΠΡΑΣΙΝΗ (2) ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ (2) ΠΣΑΚ (2) ΡΟΥΜΑΝΙΑ (2) Σ.Φ. ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ (2) ΣΑΜΑΡΑΣ (2) ΣΚΙΤΣΟ (2) ΣΚΟΚΟ (2) ΣΤΗΜΕΝΟ (2) ΤΙΤΛΟΣ (2) ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΤΣΙΟΥ (2) ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ (2) ΤΣΙΩΛΗΣ (2) ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ (2) ΦΕΡΕΙΡΑ (2) ΧΙΟΥΜΟΡΙΣΤΙΚΟ (2) ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ (2) διαιτητή (2) καρπατη (2) καρπατυ (2) μουσλιμοβιτς (2) τζιμπουρ (2) +10 (1) 0-2 (1) 1-1 (1) 1-3 (1) 10/11/2010 (1) 100m (1) 13 (1) 13-11-2010 (1) 17-11-2010 (1) 2010 (1) 24/11/2010 (1) 300 (1) 32 (1) 33% (1) 4-0 (1) 4-1 (1) 4-2 (1) 5-0 (1) 52-48 (1) 6-0 (1) 6-1 (1) 6/11/2010 (1) 67% (1) 78-67 (1) 86-78 (1) 87-58 (1) AFIKSI (1) AGGELOS (1) ANASTASIADIS (1) ANONYMOUS (1) ANTELINO (1) APOFASI (1) APOSTOLH (1) ARABES (1) ARAVES (1) ARENA (1) ARSENAL OLYMPIAKOS (1) ATHENS (1) Ali Gunyar (1) Australian Grand Prix (1) BALBOA (1) BALLETO.GR (1) BAYERN (1) BDO (1) BENFICA (1) BERETTA (1) BESIKTAS (1) BEST TEAM (1) BRAGA (1) BURSASPOR (1) COOPER (1) DALOUKAS (1) DOKSA DRAMA (1) DOPING CONTROL (1) Dusan Bajevic (1) EEA (1) EGOTELIS (1) EPO (1) ETHNIKI (1) Eintracht Braunschweig (1) Eva Kent (1) FACEBOOK (1) FANS (1) FC Barcelona (1) FIFA . MHNYSH (1) FINAL (1) FREE (1) Formula 1 (1) GALATA (1) GALATI (1) GAMES (1) GERMANY (1) GOOGLE (1) GOOGLE MAPS (1) GP (1) Gavrilio (1) Giorgio Petrosyan (1) HRA (1) Hertha (1) Hulkenberg (1) Huub (1) ITALY (1) JUVENTUS ARENA (1) Jimmy Jump (1) KASETES (1) KASSETES (1) KATIMAGIKO.GR (1) KERKYRA (1) KOKE (1) KOKKALIS (1) KSILO (1) LIBERO (1) MADRID (1) MAROYSI (1) MARSEIG (1) MARSEILLE (1) METOXES (1) MPEOS (1) Michael Stahl (1) Mr MIG (1) Nabil El Zhar (1) Nagashima (1) Nigeria (1) OAKA (1) OLYMPIAKOS VOLOU (1) OTELUL (1) OTTO (1) PANTELIC (1) PARKOUR (1) PORTO (1) PRASINI.GR (1) Playoffs (1) Pulcino Pio (1) Quatar Investment Authority (1) REAL (1) RED PLANET (1) RIERA (1) ROMANIA (1) ROSENBORG (1) Real Madrid (1) Rubin Kazan (1) SAXPATZIDIS (1) SERRES (1) SEVILLA (1) SOLTINI (1) SOUPER 3 (1) SPAIN (1) STEVENS (1) STRING (1) TEASER (1) TOROSIDIS (1) TSIOLIS (1) TV (1) TWITTER (1) TuS Koblenz (1) UDINESE (1) VIDEOS (1) VORIA.GR (1) ZAGREB (1) anekdoto (1) ar (1) ceremony (1) closing (1) fakos (1) gavros.gr (1) gummy bear (1) jeabour (1) knock down (1) levadiakos (1) london 2012 (1) malta (1) nikos (1) opadoi (1) patricia pato (1) porn (1) sex (1) skopia (1) to poulaki piou (1) to poulaki tsiou (1) ultras (1) zambidis (1) zougla.gr (1) Άκης Μπεκιάρης (1) Όσκαρ (1) Α1 (1) Α2 (1) ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ (1) ΑΕΚ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (1) ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ (1) ΑΛΑΤΣΙ (1) ΑΛΛΑΓΗ (1) ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ (1) ΑΜΚ (1) ΑΝΑΒΟΛΗ (1) ΑΝΑΚΟΝΩΣΗ (1) ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ (1) ΑΝΤ१ (1) ΑΠΑΝΤΗΣΗ (1) ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ (1) ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ (1) ΑΠΟΣΤΟΛΗ (1) ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (1) ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ (1) ΑΡΕΝΑ (1) ΑΡΗΚΛΗΣ (1) ΑΡΣΕΝΑΛ (1) ΑΡΧΕΣ (1) ΑΣΤΕΙΑ ΒΙΝΤΕΟ (1) ΑΣΤΕΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ (1) ΑΣΤΕΡΑΣ (1) ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ (1) ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ (1) ΑΥΞΗΣΗ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ (1) ΑΥΞΗΣΗ ΜΚ (1) ΑΥΣΤΡΙΑ (1) ΑΥΤΟΦΩΡΟ (1) ΑΦΕΝΤΙΚΟ (1) ΑΦΙΞΗ (1) ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑΣ (1) Αντελίνο Βιεϊρίνια (1) Αρβανίτης (1) Ατλέτικο Νατιονάλ (1) ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΟΠΑΠ (1) ΒΕΝΓΚΕΡ ΑΡΣΕΝ (1) ΒΕΝΤΟΥΡΗΣ (1) ΒΙΕΡΑ (1) ΒΙΖΑ (1) ΒΙΟΛΙΔΗΣ (1) ΒΟΣΝΙΑ (1) ΒΡΑΒΕΥΣΗ (1) ΒΡΥΖΑΣ (1) ΒΥΝΤΡΑ (1) Βαθμολογία (1) Γ ΕΘΝΙΚΗ (1) ΓΑΜΑΤΟΣ (1) ΓΑΤΑ (1) ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΣ (1) ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ ΑΚΟΜΗ ΑΗΤΤΗΤΟΣ (1) ΓΙΑΝΝΕΝΑ (1) ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ (1) ΓΙΑΧΟΣ (1) ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ (1) ΓΚΑΛΑΤΙ (1) ΓΚΑΛΗΣ (1) ΓΚΑΜΙΕΤΕ (1) ΓΚΑΦΕΣ (1) ΓΚΕΤΣΕΦΣΚΙ (1) ΓΚΜΟΧ (1) ΓΛΕΝΤΙ (1) ΓΟΝΤΙΚΑΣ (1) Γιάννης Παπαδόπουλος (1) Γκρονινγκεν (1) Δ ΕΘΝΙΚΗ (1) ΔΑΡΣΙΝΟΣ (1) ΔΕΠΑ (1) ΔΗΜΗΤΡΗΣ (1) ΔΙΑΔΗΛΩΤΗΣ (1) ΔΙΑΚΟΠΗ ΑΓΩΝΑ (1) ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ (1) ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ (1) ΔΙΟΓΕΝΗΣ (1) ΔΙΠΟΔΑ (1) ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ (1) ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (1) ΔΥΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ (1) Δημήτρης Μόκκας (1) Διακοπή του Αγώνα (1) ΕΕΑ (1) ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ (1) ΕΚΤΩΡ (1) ΕΛΕΓΧΟΣ (1) ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ (1) ΕΛΛΑΔΟΣ (1) ΕΛΛΑΣ (1) ΕΛΣΙΝΓΚΙ (1) ΕΜΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ (1) ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ (1) ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ (1) ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ (1) ΕΠΙΣΟΔΙΑ (1) ΕΠΣΤΑΙΝ (1) ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ (1) ΕΡΝΑΝΤΕΣ (1) ΕΡΝΕΣΤΟ ΒΑΛΒΕΡΔΕ (1) ΕΡΟΛ (1) ΕΣΑΚΕ (1) ΕΣΠΑΝΙΟΛ (1) ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ (1) ΕΦΕΣΗ (1) Εθνικός Αστέρας (1) Επεισόδια (1) ΖΕΣΟΥΑΛΔΟ (1) ΗΘΟΣ (1) Θ4 (1) ΘΑΜΝΑΚΙΑΣ (1) ΘΑΝΟΣ (1) ΘΕΜΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ (1) ΘΥΡΑ 13 (1) ΘΥΡΑ 4 (1) Θανάσης Κατσαρής (1) ΙΚΑΡΟΣ (1) ΙΝΙΕΣΤΑ (1) ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ (1) Ιγκόρ Γκλούστεβιτς (1) Κ-1 ΜΑΧ (1) ΚΑΒΛΑΚ (1) ΚΑΕ ΠΑΟΚ (1) ΚΑΖΑΝ (1) ΚΑΖΙΜ (1) ΚΑΖΟΥΡΑ (1) ΚΑΚΑ (1) ΚΑΛΥΤΕΡΑ VINDEO (1) ΚΑΛΥΤΕΡΗ 11αδα (1) ΚΑΜΠΟΡΑ (1) ΚΑΝΑΔΑΣ (1) ΚΑΠΟΥΤΣΟ (1) ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ (1) ΚΑΣΙΓΙΑΣ (1) ΚΑΤΙ ΜΑΓΙΚΟ (1) ΚΕΡΚΥΡΑ (1) ΚΙΝΤΗΣ (1) ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ (1) ΚΛΗΡΩΣΗ (1) ΚΛΗΡΩΣΗ CHAMPIONS LIGUE (1) ΚΛΗΡΩΣΗ ΚΥΠΕΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ (1) ΚΛΙΚΑ (1) ΚΟΚΑΚΙΑΣ (1) ΚΟΚΕ (1) ΚΟΝΤΡΑ (1) ΚΟΠ (1) ΚΟΡΟΜΙΛΑΣ (1) ΚΟΤΣΟΡΗΣ (1) ΚΟΥΓΙΑΣ (1) ΚΥΠΡΟΣ (1) ΚΩ.ΜΗΤ.ΗΣ (1) ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ (1) ΚΩΦΙΔΗΣ (1) Κάρολος Κουν (1) Καβάλα (1) ΛΕΑΝΤΡΟ (1) ΛΕΠΤΟΚΑΡΙΑ (1) ΛΙΜΑΝΙ (1) ΛΙΟΝΤΟΣ (1) ΛΟΥΖΝΙΚΙ (1) ΛΟΥΚΕΤΟ (1) ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ (1) Λεβαδειακός (1) Λιέτουβος Ρίτας (1) ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ (1) ΜΑΚΑΡΟΣ (1) ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ (1) ΜΑΛΑΚΙΑΣ (1) ΜΑΛΕΖΑΣ (1) ΜΑΛΤΑ (1) ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ (1) ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ (1) ΜΑΡΚΑΡΙΣΜΑ (1) ΜΑΡΟΥΣΙ (1) ΜΕΛΜΠΕΡΚ (1) ΜΕΤΟΧΟΙ (1) ΜΗΝΥΜΑ (1) ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ. 1-1 (1) ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ (1) ΜΗΤΣΙΟΣ (1) ΜΙΣΕΛ (1) ΜΟΛΟΤΟΦ (1) ΜΟΝΤΕΛΑ (1) ΜΟΝΤΕΛΟ (1) ΜΟΥΝΙΤΙΣ (1) ΜΟΥΣΛΙ (1) ΜΠΑΓΕΡΝ (1) ΜΠΑΚΑΓΙΟΚΟ (1) ΜΠΑΛΑΜΠΑΝ (1) ΜΠΑΧΑΛΟ (1) ΜΠΕΜΦΙΚΑ (1) ΜΠΕΝΖΕΜΑ (1) ΜΠΕΡΕΤΑ (1) ΜΠΙΤΣΙΔΗΣ (1) ΜΠΟΓΙΑΤΖΗΣ (1) ΜΠΟΛΟΝΙ (1) ΜΠΟΛΟΤΕΛΙ (1) ΜΠΟΥΛΟΥΤ (1) ΜΠΟΥΝΙΑ (1) ΜΠΡΙΖ (1) Μπράουνσβαϊγκ (1) ΝΑΦΤΙ (1) ΝΕΚΡΗ ΖΩΝΗ (1) ΝΕΟ ΓΗΠΕΔΟ (1) ΝΕΤΟ (1) ΝΙΚΕΣ (1) ΝΟΜΠΛΙΑΣ (1) ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ (1) ΝΤΑΤΟΛΟ (1) ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΠ (1) ΝΤΙΝΤΙ ΚΟΝΣΤΑΝΤΙΝΙ (1) ΝΤΝΙΠΡΟ (1) ΝΤΟΥΝΤΟΥ (1) Νίκος Βασιλαράς (1) Ναμπίλ Ελ Ζαρ (1) Ντορλάν Παμπόν (1) ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ (1) ΟΖΙΛ (1) ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ (1) ΟΥΡΤΑΔΟ (1) Ολυμπιακός (1) Οντάι Αλί Σαμαρί Φάις (1) ΠΑΕ ΠΑΟΚ (1) ΠΑΜΠΟΡΙΔΗΣ (1) ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (1) ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ (1) ΠΑΝΤΕΛΙΤΣ (1) ΠΑΟΚ.κρ (1) ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ (1) ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ (1) ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (1) ΠΑΤΡΑ (1) ΠΕΝΤΡΑΘΑ (1) ΠΕΠΕ (1) ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΓΚΟΛ (1) ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΟΝΟΜΑΤΑ (1) ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ (1) ΠΛΑΣΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ (1) ΠΛΑΤΙΝΙ (1) ΠΟΙΝΗ (1) ΠΟΚ (1) ΠΟΤΟΥΡΙΔΗΣ (1) ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΛΑΓΟΙ (1) ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ (1) ΠΡΙΜ (1) ΠΡΟΔΟΤΗΣ (1) ΠΡΟΕΔΡΟΣ (1) ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ (1) ΠΡΟΚΡΗΣΗ (1) ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (1) ΠΡΟΤΑΣΗ (1) ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ (1) Πάμπλο Γκαρσία (1) Πάρντο (1) Πενιαρόλ (1) ΡΑΜΟΣ (1) ΡΕΑΛ (1) ΡΕΜΟΣ (1) ΡΕΦΙΚ (1) ΡΕΧΑΓΚΕΛ (1) ΡΙΕΡΑ (1) ΡΟΜΑ (1) ΡΟΥΜΠΙΝ (1) ΡΟΥΦΑΕΙ (1) ΡΩΣΙΑ (1) Ραούλ Μπράβο (1) Ριέρα (1) ΣΑΛΚΕ (1) ΣΑΧΠΑΤΖΙΔΗΣ (1) ΣΔΟΕ (1) ΣΕΒΙΛΗ (1) ΣΕΡΡΕΣ (1) ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ (1) ΣΙΦΑΚΗΣ (1) ΣΚΑΝΔΑΛΟ (1) ΣΚΑΟΥΤΕΡ (1) ΣΚΑΤΟΦΑΤΣΑ (1) ΣΚΑΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΟΥ (1) ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ (1) ΣΚΟΡΔΑΣ (1) ΣΚΟΤΣΙΚ (1) ΣΚΟΥΛΗΚΙΣΤΙΚΗ (1) ΣΟΛΤΑΝΗ (1) ΣΟΛΤΙΝΙ (1) ΣΟΥΜΠΟΤΙΤΣ (1) ΣΟΥΠΕΡ 3 (1) ΣΠΑΘΑΣ (1) ΣΠΑΝΟΣ (1) ΣΠΑΣΙΜΟ (1) ΣΤΑΔΙΟ (1) ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ (1) ΣΤΡΙΝΓΚ (1) ΣΤΡΟ ΣΚΑΝ.STRO SCAN (1) ΣΥΛΗΨΗ (1) ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ (1) ΣΥΝΕΛΗΥΘΗ (1) ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ (1) ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ (1) Σαρλερουά (1) Σισέ (1) ΤΑΚΗΣ (1) ΤΑΞΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ (1) ΤΕΛΙΚΟΣ (1) ΤΕΛΟΣ (1) ΤΖΕΜΠΟΥΡ (1) ΤΖΙΜΠΡΙΛ (1) ΤΖΟΡΒΑΣ (1) ΤΖΟΡΜΠΑΤΖΟΓΛΟΥ (1) ΤΖΟΥΛΙΑ (1) ΤΖΟΥΝΤ (1) ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΣ (1) ΤΟΜΠΕΖΕΙ (1) ΤΡΑΓΟΥΔΙ (1) ΤΡΕΛΟ ΑΓΟΡΙ (1) ΤΡΙΚΑΛΑ (1) ΤΡΙΦΥΛΛΙ (1) ΤΣΑΚΑΣ (1) ΤΣΑΚΙΡΗΣ (1) ΤΣΕΣΕΚΑ (1) ΤΣΙΡΙΛΟ (1) ΤΣΟΝΤΕΣ (1) Το Πουλάκι Τσίου (1) ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ (1) ΦΑΚΟΣ (1) ΦΑΛΗΡΟ (1) ΦΑΝΕΛΕΣ (1) ΦΑΠΕΣ (1) ΦΙΛΑΘΛΟΣ (1) ΦΟΙΤΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ (1) ΦΟΡΜΟΥΛΑ 1 (1) ΦΟΥΣΤΑ (1) ΦΟΥΣΤΕΡ (1) Φενέρμπαχτσε (1) Φουστέ (1) ΧΑΒΙΤΟ (1) ΧΑΝΤΜΠΟΛ (1) ΧΕΛΑΚΗΣ (1) ΧΟΡΗΓΙΑ (1) ΧΡΕΟΣ (1) ΧΤΑΠΟΔΙ (1) Χριστοβασίλη (1) ΩΡΕΣ (1) αγορά (1) αθλητικός εισαγγελέας (1) αιντραχ (1) αλαφουζος (1) ανέκδοτο (1) βαρδινογιαννης (1) βγενό (1) βοτανα (1) επιστολή (1) επιτροπή διαφάνειας (1) κύκλωμα (1) μπαμ (1) ξέπλυμα βρόμικου χρήματος (1) οδηγος (1) παρι σεν ζερμεν (1) πιου (1) πλέι όφ (1) πωληση (1) πώληση (1) ρουμπιν καζαν (1) στιγμιοτυπα (1) τελετη (1) τζίγκερ (1) το πουλακι πιου (1) τουιτ (1) τσιου (1) φαρμακευτικα (1)

referrals

Thessaloniki Blogs
Review kokoro-maxies.blogspot.com on alexa.com