ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΠΡΟΪΌΝΤΩΝ

Τρίτη 6 Ιουλίου 2010
Επιμέλεια: Γρηγόρης Μπάτης

Σε κλίμα συγκίνησης, ο Βαγγέλης Μαρινάκης παρέλαβε την ΠΑΕ Ολυμπιακός από τον Σωκράτη Κόκκαλη. "Πρωτάθλημα ξανά", υποσχέθηκε δακρυσμένος ο νέος μεγαλομέτοχος, ενώ τόνισε πως άπαντες θα είναι ενωμένοι και δυνατοί για το καλό της ομάδας. "Μπηχτές" και από τους δύο για Λαυρεντιάδη, που δεν θα συμμετάσχει στην ΑΜΚ.

Οι υπογραφές ανάμεσα στον Σωκράτη Κόκκαλη και τον Βαγγέλη Μαρινάκη για την πώληση του πλειοψηφικού πακέτου της ΠΑΕ έπεσαν το πρωί στα γραφεία της "ερυθρόλευκης" ΠΑΕ, όμως όλα τα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
φώτα ήταν στραμμένα στην συνέντευξη Τύπου που έλαβε χώρα στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" λίγο μετά τις 14:30.

Πολύ κόσμος βρέθηκε στην αίθουσα "Αχιλλέας Γραμματικόπουλος", όπου έγινε η συνέντευξη Τύπου. Αρκετοί βετεράνοι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, βουλευτές και πολιτικοί από την ευρύτερη περιοχή του Πειραιά.

Στις 14:25 έφτασε στην αίθουσα ο πρώτος πρόεδρος στην ιστορία της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σταύρος Νταϊφάς, ο οποίος χειροκροτήθηκε από τον κόσμο, ενώ στη συνέχεια κατέφθασε ο Πέτρος Κόκκαλης.

Στην αίθουσα βρέθηκαν και αρκετοί από τους οργανωμένους οπαδούς του Ολυμπιακού, ο βουλευτής και παλαίμαχος αμυντικός του Ολυμπιακού, Γιώργος Ανατολάκης, αλλά και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Γιάννης Συγγελίδης.

Κόκκαλης και Μαρινάκης έφτασαν στην αίθουσα περίπου στις 14:40, με τον νέο ιδιοκτήτη της ΠΑΕ να χαιρετά τον κ. Νταϊφά, αλλά και τους περισσότερους παρευρισκόμενους, όπως έκανε και στη συνέχεια ο κ. Κόκκαλης.

Πρώτος πήρε το λόγο ο Σωκράτης Κόκκαλης:

"Συγκινητική ημέρα"

"Αγαπητοί φίλοι, σήμερα είναι μία ιστορική, αλλά και συγκινητική ημέρα, τουλάχιστον για εμένα, αλλά και για όλους τους συνεργάτες μου στον Ολυμπιακό. Είναι μια μέρα που αποφασίστηκε ο Ολυμπιακός να συνεχίσει δυνατά την πορεία του στο μέλλον. Μετά από 20 χρόνια ενασχόλησής μου, αποχωρώ.

Ευχαριστώ πάρα πολύ τον φίλο μου, Γιάννη Ιωαννίδη, γιατί στην ουσία αυτός με έφερε στον Ολυμπιακό. Διοίκησα τον Ολυμπιακό με έναν τρόπο που αρκετός κόσμος μου έκανε κριτική. Πιστεύω όμως πως τελικά έφερα τον Ολυμπιακό σε μια θέση που του αξίζει, στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου. Όσον αφορά στη μετακίνηση των μετοχών μου στους Αγγελόπουλους στον μπασκετικό Ολυμπιακό, ήταν μία σωστή κίνηση.

"Θα βρίσκομαι στο πλευρό του Μαρινάκη"

Ό,τι έκανα και ό,τι κάνω είναι για το καλό του Ολυμπιακού. Δεν μπορούσα να μείνω για πάντα στον Ολυμπιακό και την ομάδα δεν θα την έδινα τυχαία σε όποιον κι όποιον. Γνωρίζω τον Βαγγέλη Μαρινάκη από μικρό παιδί και τον θυμάμαι από τότε που ήταν παιδάκι και ερχόταν με τον αείμνηστο πατέρα του, τον Μιλτιάδη, στο παλιό γήπεδο "Καραϊσκάκης".

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φιλάθλους της ομάδας, τους παράγοντες, τους αθλητές του συλλόγου, που συνεργαστήκαμε μαζί. Δέχτηκα και έντονη κριτική αλλά την καταλαβαίνω, γιατί το ποδόσφαιρο είναι το πιο λαϊκό άθλημα. Θα συνεχίσω να βρίσκομαι κοντά στον Ολυμπιακό και θα βρίσκομαι στο πλευρό του Βαγγέλη Μαρινάκη. Πιστεύω πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει όλες αυτές τις ικανότητες για να φέρει τον Ολυμπιακό στην κορυφή.

"Χρειάζονται θυσίες για τον Ολυμπιακό"

Ο Ολυμπιακός έχει εκατομμύρια φιλάθλους κι εκείνο που χρειάζεται είναι όχι μια παθητική συμπαράσταση στην ομάδα, αλλά μια περισσότερο ενεργή συμπαράσταση από τον κόσμο. Εγώ θα μείνω όσο χρειάζεται δίπλα στον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Η κατάσταση στη χώρα μας δεν είναι και η καλύτερη αυτή τη στιγμή. Τα οικονομικά προβλήματα αναμένεται να έχουν επιπτώσεις και στο χώρο του ποδοσφαίρου. Οι τιμωρίες για θέματα βίας είναι πολύ μεγάλες και αυτό που ζητάω από όλους σας είναι να σταματήσουν τα επεισόδια, γιατί θεωρώ πως όσοι τα δημιουργούν, δεν αγαπούν τον Ολυμπιακό.

Ξέρω πως τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα για τον κύριο Μαρινάκη και θα αντιμετωπίσει δυσκολίες. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά έχει τη δύναμη, έχει το πάθος, είναι Ολυμπιακός και δεν θα λειτουργήσει με κριτήρια όπως κάποιοι άλλοι που θεώρησαν το Καραϊσκάκη οικόπεδο. Για να διοικήσεις τον Ολυμπιακό πρέπει να έχεις τρέλα, να ξεπεράσεις κάποια οικονομικά στοιχεία κ.λπ. Αυτά δεν ισχύουν στον Ολυμπιακό.Στον Ολυμπιακό αν θέλεις να προσφέρεις, χρειάζονται και θυσίες και ο μόνος που τις έκανε είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης, τον οποίο ευχαριστώ πολύ".

Στη συνέχεια μίλησε ο Βαγγέλης Μαρινάκης:


"Είμαστε ενωμένοι, είμαστε δυνατοί"

"Είμαι ιδιαίτερα συγκινημένος σήμερα. Η αγωνία των φιλάθλων ήταν το μεγαλύτερο κίνητρο για μένα για να ασχοληθώ με τον Ολυμπιακό. Ευχαριστώ τον κύριο Κόκκαλη για όσα προσέφερε. Στόχος μας είναι να φτάσουμε στην κορυφή.

Ευχαριστώ τον κύριο Νταϊφά γιατί μέσω εκείνου είχα την πρώτη μου επαφή με την ομάδα. Ο Ολυμπιακός είναι το μεγάλο μας πάθος. Είμαι πάρα πολύ συγκινημένος για τα όσα είχα ζήσει με την ομάδα. Θέλω να μεταφέρω την αγάπη μου για το σύλλογο, την οποία μου τη μετέφερε ο πατέρας μου, ο Μιλιτιάδης, στα νέα παιδιά.

"Να γεμίζει το γήπεδο"

Παίρνω το ρίσκο να προσφέρω πολλά χρήματα ώστε ο Ολυμπιακός να έχει επιτυχίες. Ζητάω από τον κόσμο δυο πράγματα. Το γήπεδο να γεμίζει, και ο καθένας από τους φιλάθλους να έχει στο σπίτι του από μια φανέλα της ομάδας. Ο Ολυμπιακός είναι πάνω από κόμματα. Φιλοδοξώ και το εννοώ να είμαι ο τελευταίος μέτοχος του Ολυμπιακού που θα κάνει μια τέτοια θυσία. Πρέπει ο Ολυμπιακός να στηριχτεί οικονομικά από τον κόσμο του και από τη δυναμική του αποκλειστικά.

Έχω στόχο να γίνει ο Ολυμπιακός αυτάρκης. Δουλεύω από μικρός και ό,τι κατάφερα, το πέτυχα μόνος μου. Χρειάζεται ποδοσφαιρική χημεία και σωστό πλάνο για να πετύχεις. Σ' αυτήν την περίοδο της κρίσης, θα πρέπει να ενισχύσουμε την ομάδα, χωρίς όμως προκλητικά ποσά.

"Θα το πάρουμε το πρωτάθλημα"

Έχω ένα όραμα για τον Ολυμπιακό και η διάρκεια του είναι μακροχρόνια. Είμαι ρεαλιστής. Ποδόσφαιρο παίζουμε, το αποτέλεσμα μετράει. Ξέρω τι θέλετε. Το πρωτάθλημα και θα το πάρουμε, να είστε σίγουροι. Έχουμε όμως μια πίεση χρόνου. Πρέπει να αξιοποιήσουμε τους νεαρούς παίκτες μας.
Την ΠΑΕ θέλουμε να τη στελεχώσουμε με κατάλληλα άτομα που αγαπάνε τον Ολυμπιακό κι έχουν και την απαραίτητη "τρέλα". Δεν θα δεχτώ καταστάσεις του παρελθόντος, άτομα τα οποία θέλησαν να εκμεταλλευτούν χρήματα. Καταδικάζω τα επεισόδια και τις καταστάσεις βίας. Είναι ντροπή να πληρώνουμε πρόστιμα και να παίζουμε "κεκλεισμένων των θυρών". Λέμε "ναι" στους συνδέσμους, αλλά είμαστε υπέρ και της ασφάλειας του γηπέδου.

Στη νέα εποχή θα ζητήσουμε ισονομία σε όλα, στη Σούπερ Λίγκα, στην ΕΠΟ και θεωρώ αυτονόητο το 50-50. Έχουμε όρεξη για δουλειά, πάμε για μεταγραφές ουσίας. Πάμε όλοι μαζί, δεν περισσεύει κανείς, πάμε για πρωτάθλημα ξανά".

Σε ερώτηση προς τον κ. Μαρινάκη σχετικά με το οικονομικό πλάνο που θα ακολουθήσει, απάντησε: "Τα 50 εκατομμύρια ευρώ τα βάζω μόνος μου. Ο κύριος Λαυρεντιάδης αποφάσισε χθες βράδυ να μην συμμετάσχει στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Σήμερα είναι μία σπουδαία ημέρα για τον Ολυμπιακό και δεν χρειάζεται να γίνουν προγραμματικές δηλώσεις. Δεν μπορούμε να σας δώσουμε λεπτομέρειες για το πλάνο που έχουμε. Θα έρθει η ώρα. Ο Ολυμπιακός θα πάει μπροστά, αυτό έχει σημασία".

Ο κ. Κόκκαλης, σε ερώτηση για το ποιες ήταν οι πιο έντονες στιγμές που έζησε ως πρόεδρος του Ολυμπιακού, τόνισε: "Έχω αποκομίσει πάρα πολλά από τον Ολυμπιακό, ήταν μια έντονη περίοδος της ζωής μου. Όχι μόνο για μένα αλλά και για την οικογένεια μου. Όταν κερδίζει ο Ολυμπιακός είμαστε χαρούμενοι, όταν χάνουμε είμαστε για θάνατο. Θυμάμαι τον τελικό του '94 στο Τελ Αβίβ με την Μπανταλόνα. Με εκείνο το τρίποντο του Τόμπσον, ήμασταν όλοι έτοιμοι να πεθάνουμε. Πέρασα μια πάρα πολύ ωραία περίοδο. Ήμουν φίλαθλος, έγινα πρόεδρος και τώρα θα ξαναγίνω φίλαθλος του Ολυμπιακού".

Τέλος, ο κ. Μαρινάκης ρωτήθηκε για τη διαιτησία και τις μεταγραφές και είπε: "Για τη διαιτησία, αυτό που θέλουμε είναι να παίζουμε με 50-50. Όσον αφορά στα μεταγραφικά, δεν θα βιαστούμε, ούτε θα πιεστούμε".

Δάκρυσε ο Μαρινάκης

Εμφανώς συγκινημένος ήταν ο νέος μεγαλομέτοχος, Βαγγέλης Μαρινάκης στην συνέντευξη Τύπου και με δυσκολία είπε τα πρώτα του λόγια.

Ο Πειραιώτης εφοπλιστής έκανε το όνειρο του πραγματικότητα, παίρνοντας στα χέρια του την αγαπημένη του ομάδα και όταν αναφερόταν στην πρώτη του γνωριμία με τον Ολυμπιακό, αλλά και τα χρόνια που πέρασε ως φίλαθλος της ομάδας μαζί με τον αείμνηστο πατέρα του, Μιλτιάδη, δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

Η σημερινή μέρα ήταν πολύ μεγάλη τόσο για τον Ολυμπιακό, όσο και για τον Βαγγέλη Μαρινάκη που έγινε αφεντικό της ομάδας που έβλεπε, θαύμαζε, αγαπούσε και πολλές φορές έκλαιγε (πότε από χαρά και πότε από λύπη) γι' αυτήν, από μικρό παιδί μέχρι και σήμερα.

Οι "μπηχτές" στον Λαυρεντιάδη

Όλα όσα είπαν οι δύο άνδρες σίγουρα είχαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον, σίγουρα θα συζητηθούν για αρκετές ημέρες, όμως κάποια ήταν περισσότερο σημαντικά.

Για παράδειγμα, η "μπηχτή" του Σωκράτη Κόκκαλη στον Λαυρέντη Λαυρεντιάδη, προκάλεσε εντυπώσεις, έστω κι αν ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, δεν μίλησε με ονόματα.

"Δεν θα είναι εύκολο, αλλά έχει τη δύναμη, έχει το πάθος, είναι Ολυμπιακός και δεν θα λειτουργήσει με κριτήρια όπως κάποιοι άλλοι που θεώρησαν το Καραϊσκάκη οικόπεδο. Για να διοικήσεις τον Ολυμπιακό πρέπει να έχεις τρέλα, να ξεπεράσεις κάποια οικονομικά στοιχεία κ.λπ.", δήλωσε ο Σωκράτης Κόκκαλης, ενώ στον Λαυρεντιάδη αναφέρθηκε και ο Βαγγέλης Μαρινάκης σε ήπιο τόνο βέβαια.

"Τα 50 εκατομμύρια ευρώ τα βάζω μόνος μου. Ο κύριος Λαυρεντιάδης αποφάσισε χθες βράδυ να μην συμμετάσχει στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου", ήταν η ατάκα του νέου μεγαλομετόχου, που είναι ξεκάθαρο πως παλεύει πλέον μόνος του, δίχως καμία βοήθεια, για να φέρει τον Ολυμπιακό ξανά στην κορυφή.

Ολυμπιακός όπως Μπάρτσα

Μια ακόμη ατάκα που έκλεψε την παράσταση είναι αυτή του Βαγγέλη Μαρινάκη, σχετικά με το όραμα που έχει για τον Ολυμπιακό.

Το νέο αφεντικό των "ερυθρολεύκων" τόνισε πως ελπίζει να είναι ο τελευταίος μέτοχος που κάνει οικονομικές θυσίες και ελπίζει ο Ολυμπιακός στο μέλλον να βασίζεται στους φιλάθλους του.

Με λίγα λόγια, ο Πειραιώτης εφοπλιστής εξέφρασε την επιθυμία του να δει την αγαπημένη του ομάδα να λειτουργεί σαν την Μπαρτσελόνα, την Ρεάλ Μαδρίτης και πολλές άλλες, που στηρίζονται στα έσοδα από τα μέλη.

"Φιλοδοξώ και το εννοώ να είμαι ο τελευταίος μέτοχος του Ολυμπιακού που θα κάνει μια τέτοια θυσία. Πρέπει ο Ολυμπιακός να στηριχτεί οικονομικά από τον κόσμο του και από τη δυναμική του αποκλειστικά. Έχω στόχο να γίνει ο Ολυμπιακός αυτάρκης", δήλωσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, κάνοντας γνωστό στον κόσμο το όραμα του για την αγαπημένη του ομάδα.

Pick n' roll και Παναθηναϊκός

Δεν υπήρξε, δεν υπάρχει και δεν θα υπάρξει συνέντευξη Τύπου του Σωκράτη Κόκκαλη, δίχως να ακουστούν τουλάχιστον 2-3 ατάκες που θα προκαλέσουν γέλιο και φυσικά εντυπώσεις.

Στο "αντίο" από τον Ολυμπιακό, ο πρώην (πλέον) μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, είπε δύο πράγματα που αναστάτωσαν ολόκληρη την αίθουσα.

Η πρώτη έχει να κάνει με την απλότητα του ποδοσφαίρου και την πολυπλοκότητα του μπάσκετ δηλώντας πως όταν ήταν στην ΚΑΕ δεν καταλάβαινε τις προπονήσεις του Γιάννη Ιωναννίδη και τα pick n' roll, ενώ η δεύτερη προήλθε από ένα λάθος.

Συγκεκριμένα, ο Σωκράτης Κόκκαλης είπε πως θα συνεχίσει να βοηθά τον... Παναθηναϊκό, μπερδεύοντας τους "αιωνίους" και προκαλώντας την αντίδραση και τα γέλια των ανθρώπων που ήταν στην αίθουσα.

Μαρινάκης και σύνδεσμοι

Κόκκαλης και Μαρινάκης έδωσαν ιδιαίτερη έμφαση στο φαινόμενο της βίας και στα επεισόδια, στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα πως θα κάνουν τα πάντα για να ελαχιστοποιηθούν τουλάχιστον σ' ότι αφορά στον Ολυμπιακό.

Ο Κόκκαλης μίλησε αρκετά γι' αυτό το θέμα, υπογραμμίζοντας πως όσοι δημιουργούν επεισόδια δεν είναι Ολυμπιακοί, ενώ ο Μαρινάκης ήταν πιο ήρεμος.

Πάντως, ο νέος μεγαλομέτοχος ξεκαθάρισε πως είναι υπέρ της ύπαρξης συνδέσμων, αφού σε διαφορετική περίπτωση τα πράγματα θα γίνουν χειρότερα και ανεξέλεγκτα, όχι όμως και υπέρ των χούλιγκανς.

Μικρά-μικρά από την συνέντευξη

Άνθρωποι του αθλητισμού, της πολιτικής, δημοσιογράφοι, βετεράνοι, αλλά και απλοί φίλαθλοι του Ολυμπιακού, γέμισαν την αίθουσα "Αχιλλέας Γραμματικόπουλος", προκειμένου να ζήσουν από κοντά την μεγάλη ημέρα της αλλαγής σελίδας της Πειραϊκής ΠΑΕ.

Ο Θεοδωρακάκης, ο Μπαρμπής, ο Βαμβακούλας, ο Γλύκας, ο Γιακουμάτος, ο Μίχας, ο Τραγάκης ήταν μερικοί μονάχα από τους επωνύμους που έδωσαν το παρών και είδαν τον Σωκράτη Κόκκαλη να δίνει την σκυτάλη της ΠΑΕ στον Σωκράτη Κόκκαλη.

Απ' αυτή την μεγάλη μέρα δεν θα μπορούσε να λείπει και ο πρώτος πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σταύρος Νταϊφάς, ο οποίος μπήκε στην αίθουσα στις 14:28 και καταχειροκροτήθηκε από τον κόσμο που βρισκόταν εκεί. Μάλιστα, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γεράσιμος Γιακουμάτος, φώναξε: "Γειά σου Σταύρο, αρχηγέ"!

Τα λεπτά περνούσαν, η αίθουσα γέμιζε και άπαντες περίμεναν με αγωνία τους δύο μεγάλους πρωταγωνιστές της σημερινής ημέρας. Τον επιτυχημένο και πρώην μεγαλομέτοχο, Σωκράτη Κόκκαλη και τον οραματιστή και νέο "αφεντικό" Βαγγέλη Μαρινάκη.

Τελικά οι δύο άνδρες μπήκαν στην αίθουσα στις 14:43, με μπροστάρη τον Κόκκαλη, πίσω τον Μαρινάκη και γύρω γύρω δεκάδες ανθρώπους της ασφάλειας. Νωρίτερα, είχαν έρθει οι Λούβαρης (14:31), Συγγελίδης (14:34), Ανατολάκης και Ιωαννίδης (14:40).

Την ίδια ώρα με τους Κόκκαλης και Μαρινάκη, ήρθαν και οι Σοφοκλής Πιλάβιος και Πατρίκ Κομνηνός, αλλά και συγγενικά πρόσωπα των δύο επιχειρηματιών.

ΠΗΓΗ: sport24.gr


Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin
Create your own banner at mybannermaker.com!

free web site

free web site
free web site

Δημοσιεύστε σήμερα άρθρα

Γιατί να δημοσιεύσω το άρθρο/επιστολή μου εδώ?

  1. Το άρθρο σας θα το διαβάσουν χιλιάδες χρήστες
  2. Δημοσιεύεται αυτόματα
  3. Δεν λογοκρίνεται
  4. Δημοσιεύεται αυτόματα σε χιλιάδες μέλη της σελίδας του Facebook
  5. Αναδημοσιεύεται με RSS από διάφορα blog
Πως το κάνω αυτό?

Απλά στείλτε μας e-mail στο :
kokoromaxies@gmail.com

Χωρίς μεσάζοντες

θέλετε το Banner μας

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Τι γράφουν οι φίλοι μας

Ετικέτες

ΠΑΟΚ (196) ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (110) ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (94) PAOK (86) ΑΡΗΣ (64) ΑΕΚ (55) ΗΡΑΚΛΗΣ (55) OLYMPIAKOS (49) VIDEO (42) PANATHINAIKOS (30) ΖΩΝΤΑΝΑ (30) ARIS (24) LIVE AGONES (24) HRAKLHS (23) ΓΚΟΛ (23) LIVE STREAMING (22) ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (22) aek (21) strimmeno (20) SUPERLEAGUE (17) ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ (17) ΜΠΑΣΚΕΤ (17) κρ (17) ΚΥΠΕΛΟ (16) Super League (15) ΕΘΝΙΚΗ (15) ΠΑΟ (14) PAO (13) 2-1 (12) ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ (12) ΣΙΣΕ (12) 1-0 (11) HRAKLIS (11) live tv (10) ΗΡΑ (10) ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (10) δηλώσεις (10) OSFP (9) OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (9) ΠΑΤΕΡΑΣ (9) ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (8) ΛΑΡΙΣΑ (8) ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (8) ΟΣΦΠ (8) ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΝΚ (8) ΤΟΥΜΠΑ (8) BASKET (7) FUNNY VIDEOS (7) ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (7) ΕΛΛΑΔΑ (7) ΕΠΙΘΕΣΗ (7) ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ (7) ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ (7) ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ (7) Σούπερ Λιγκ (7) AFRICA (6) Champions League (6) FUNNY (6) GAVROS (6) PANIONIOS (6) ΑΔΑΜΙΔΗΣ (6) ΑΡΑΒΕΣ (6) ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΟΜΑΔΩΝ (6) ΒΑΛΒΕΡΔΕ (6) ΚΑΒΑΛΑ (6) ΜΙΡΑΛΑΣ (6) ΝΙΟΜΠΛΙΑΣ (6) ΞΑΝΘΗ (6) ΞΥΛΟ (6) ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ (6) ΦΑΣΕΙΣ (6) ΦΙΛΙΚΟ (6) 1- 1 (5) FOOTBALL (5) FUNNY PHOTO (5) MARINAKIS (5) PLAY OFF (5) TOTTENHAM (5) ΑΛΕΦΑΝΤΟΣ (5) ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ (5) ΒΑΘΜΟΙ (5) ΒΙΝΤΕΟ (5) ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ (5) ΕΠΟ (5) ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ (5) ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ (5) ΟΠΑΠ (5) ΤΟΡΟΣΙΔΗΣ (5) 0-0 (4) 0-1 (4) 2-0 (4) 2-2 (4) AEL (4) FIFA 2010 (4) INTER (4) MANCHESTER UNITED (4) MUNDIAL (4) highlights (4) ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ (4) ΑΕΛ (4) ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (4) Β ΕΘΝΙΚΗ (4) ΕΠΙΣΟΔΕΙΑ (4) ΕΥΡΩΠΗ (4) ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ (4) ΜΑΚΗΣ ΧΑΒΟΣ (4) ΜΑΤΣ (4) ΜΕΤΟΧΕΣ (4) ΜΠΕΟΣ (4) ΜΠΛΑΓΚΟ (4) ΟΦΗ (4) ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ (4) ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ (4) ΣΗΜΕΡΑ (4) ΤΙΜΩΡΙΑ (4) ΤΡΥΦΩΝ (4) ΤΣΣΚΑ (4) ΦΕΤΦΑΤΖΙΔΗΣ (4) 1-2 (3) 2011 (3) 3-0 (3) BARCELONA (3) CSKA (3) ERGOTELIS (3) EUROPE (3) FC PAOK.GR (3) GOAL (3) GREECE (3) LEOFOROS (3) LIVE SCORE (3) LIVERPOOL (3) STREAMING (3) ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ (3) ΑΠΟΦΑΣΗ (3) ΑΣ ΠΑΟΚ (3) ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (3) ΒΑΣΑΡΑΣ (3) ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ (3) ΓΚΟΒΟΥ (3) ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗΣ (3) ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ (3) ΖΩΝΤΑΝΆ (3) ΙΜΠΑΓΑΣΑ (3) ΙΝΤΕΡ (3) ΚΑΚΙΕΣ ΓΡΙΕΣ (3) ΚΑΚΟΣ (3) ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ (3) ΚΟΚΚΑΛΗΣ (3) ΚΟΛΚΑΣ (3) ΚΟΥΠΕΡ (3) ΛΕΤΟ (3) ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ (3) ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΟΠΑΔΩΝ (3) ΜΗΝΥΣΗ (3) ΝΙΝΗΣ (3) ΟΠΑΔΟΙ (3) ΠΑΜΠΛΟ ΓΚΑΡΣΙΑ (3) ΠΑΝΘΗΡΕΣ (3) ΠΑΝΣΕΡΑΙΚΟΣ (3) ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ (3) ΠΟΡΕΙΑ (3) ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (3) ΣΑΝΤΟΣ (3) ΣΟΥΤΙΑ (3) ΤΟΤΤΕΝΑΜ (3) ΦΛΩΡΙΔΗΣ (3) ΦΩΤΑΚΗΣ (3) ΧΙΜΕΝΕΘ (3) ΨΩΜΙΑΔΗΣ (3) κο (3) ομαδούλα (3) 0-4 (2) 3-1 (2) 5-1 (2) AEL FC ARENA (2) AJAX (2) ATHLITIKA NEA (2) ATROMITOS (2) Argentina (2) BATHMOI (2) BATHMOLOGIA (2) BLANCO (2) BRAZIL (2) DIEGO ARIAS (2) DYNAMO (2) EPISODEIA (2) EURO 2012 (2) EUROPA LEAGE (2) EUROPA LEAGUE (2) FASEIS (2) FLORIDIS (2) IVIC (2) Iron Mike (2) JUVE (2) Juventus (2) KAVALA (2) LARISA (2) MANCHESTER CITY (2) MIRALAS (2) NEW STADIUM (2) OFI (2) PANSERRAIKOS (2) PAS GIANNINA (2) PROGRAMMA (2) SISE (2) SKOKO (2) SUPER3 (2) South Africa 2010 (2) TSOULOU (2) TSOYKALAS (2) UEFA (2) VITOLO (2) Villarreal (2) ZAMPIDIS (2) baladoros (2) fenerbahce vs paok live tv (2) fetfa (2) ga (2) karpati (2) karpaty (2) kypelo (2) paok24 (2) papas (2) pateras (2) photo (2) va (2) ΑΓΓΕΛΟΣ (2) ΑΓΩΝΕΣ (2) ΑΕΚΑΚΙ (2) ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ (2) ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ (2) ΑΠΕΡΓΙΑ (2) ΑΡΙΑΣ (2) ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ (2) ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ (2) ΑΦΡΙΚΗ (2) ΒΑΖΕΛΟΙ (2) ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ (2) ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ (2) ΒΙΕΡΙΝΙΑ (2) ΒΟΛΟΣ (2) ΓΑΥΡΟΙ (2) ΓΑΥΡΟΣ (2) ΓΚΑΡΣΙΑ (2) ΔΑΛΟΥΚΑΣ (2) ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ (2) ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ (2) ΕΠΙΣΤΟΛΗ (2) ΕΡΓΟ ΚΟΥΠΕΡ (2) ΖΑΜΠΙΔΗΣ (2) ΖΕΥΓΑΡΙΑ (2) ΖΩΙΔΗΣ (2) ΙΣΠΑΝΙΑ (2) ΙΤΑΛΙΑ (2) ΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ (2) ΚΑΜΠΑΝΑ (2) ΚΑΣΣΕΤΕΣ (2) ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ (2) ΚΑΤΑΡ (2) ΚΛΑΨΑ (2) ΚΟΥΚΟΥΛΑΚΗΣ (2) ΜΑΡΣΕΙΓ (2) ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ (2) ΜΟΥΝΤΙΑΛ (2) ΜΟΥΡΙΝΙΟ (2) ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ (2) ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (2) ΜΠΙΤΣΑΞΗΣ (2) ΜΠΟΥΝΙΕΣ (2) ΜΩΡΑΛΗΣ (2) Μιχάλης Ζαμπίδης (2) ΝΟΤΙΟΣ (2) ΝΤΕΡΜΠΙ (2) ΝΤΙΕΓΚΟ (2) ΝΤΟΥΣΑΝ (2) ΠΑΟΚ ΜΠΑ.ΛΑ. (2) ΠΕΝΑΛΝΤΙ ΜΑΙΜΟΥ (2) ΠΙΛΑΒΙΟΣ (2) ΠΟΡΤΟ (2) ΠΡΑΣΙΝΗ (2) ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ (2) ΠΣΑΚ (2) ΡΟΥΜΑΝΙΑ (2) Σ.Φ. ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ (2) ΣΑΜΑΡΑΣ (2) ΣΚΙΤΣΟ (2) ΣΚΟΚΟ (2) ΣΤΗΜΕΝΟ (2) ΤΙΤΛΟΣ (2) ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΤΣΙΟΥ (2) ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ (2) ΤΣΙΩΛΗΣ (2) ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ (2) ΦΕΡΕΙΡΑ (2) ΧΙΟΥΜΟΡΙΣΤΙΚΟ (2) ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ (2) διαιτητή (2) καρπατη (2) καρπατυ (2) μουσλιμοβιτς (2) τζιμπουρ (2) +10 (1) 0-2 (1) 1-1 (1) 1-3 (1) 10/11/2010 (1) 100m (1) 13 (1) 13-11-2010 (1) 17-11-2010 (1) 2010 (1) 24/11/2010 (1) 300 (1) 32 (1) 33% (1) 4-0 (1) 4-1 (1) 4-2 (1) 5-0 (1) 52-48 (1) 6-0 (1) 6-1 (1) 6/11/2010 (1) 67% (1) 78-67 (1) 86-78 (1) 87-58 (1) AFIKSI (1) AGGELOS (1) ANASTASIADIS (1) ANONYMOUS (1) ANTELINO (1) APOFASI (1) APOSTOLH (1) ARABES (1) ARAVES (1) ARENA (1) ARSENAL OLYMPIAKOS (1) ATHENS (1) Ali Gunyar (1) Australian Grand Prix (1) BALBOA (1) BALLETO.GR (1) BAYERN (1) BDO (1) BENFICA (1) BERETTA (1) BESIKTAS (1) BEST TEAM (1) BRAGA (1) BURSASPOR (1) COOPER (1) DALOUKAS (1) DOKSA DRAMA (1) DOPING CONTROL (1) Dusan Bajevic (1) EEA (1) EGOTELIS (1) EPO (1) ETHNIKI (1) Eintracht Braunschweig (1) Eva Kent (1) FACEBOOK (1) FANS (1) FC Barcelona (1) FIFA . MHNYSH (1) FINAL (1) FREE (1) Formula 1 (1) GALATA (1) GALATI (1) GAMES (1) GERMANY (1) GOOGLE (1) GOOGLE MAPS (1) GP (1) Gavrilio (1) Giorgio Petrosyan (1) HRA (1) Hertha (1) Hulkenberg (1) Huub (1) ITALY (1) JUVENTUS ARENA (1) Jimmy Jump (1) KASETES (1) KASSETES (1) KATIMAGIKO.GR (1) KERKYRA (1) KOKE (1) KOKKALIS (1) KSILO (1) LIBERO (1) MADRID (1) MAROYSI (1) MARSEIG (1) MARSEILLE (1) METOXES (1) MPEOS (1) Michael Stahl (1) Mr MIG (1) Nabil El Zhar (1) Nagashima (1) Nigeria (1) OAKA (1) OLYMPIAKOS VOLOU (1) OTELUL (1) OTTO (1) PANTELIC (1) PARKOUR (1) PORTO (1) PRASINI.GR (1) Playoffs (1) Pulcino Pio (1) Quatar Investment Authority (1) REAL (1) RED PLANET (1) RIERA (1) ROMANIA (1) ROSENBORG (1) Real Madrid (1) Rubin Kazan (1) SAXPATZIDIS (1) SERRES (1) SEVILLA (1) SOLTINI (1) SOUPER 3 (1) SPAIN (1) STEVENS (1) STRING (1) TEASER (1) TOROSIDIS (1) TSIOLIS (1) TV (1) TWITTER (1) TuS Koblenz (1) UDINESE (1) VIDEOS (1) VORIA.GR (1) ZAGREB (1) anekdoto (1) ar (1) ceremony (1) closing (1) fakos (1) gavros.gr (1) gummy bear (1) jeabour (1) knock down (1) levadiakos (1) london 2012 (1) malta (1) nikos (1) opadoi (1) patricia pato (1) porn (1) sex (1) skopia (1) to poulaki piou (1) to poulaki tsiou (1) ultras (1) zambidis (1) zougla.gr (1) Άκης Μπεκιάρης (1) Όσκαρ (1) Α1 (1) Α2 (1) ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ (1) ΑΕΚ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (1) ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ (1) ΑΛΑΤΣΙ (1) ΑΛΛΑΓΗ (1) ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ (1) ΑΜΚ (1) ΑΝΑΒΟΛΗ (1) ΑΝΑΚΟΝΩΣΗ (1) ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ (1) ΑΝΤ१ (1) ΑΠΑΝΤΗΣΗ (1) ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ (1) ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ (1) ΑΠΟΣΤΟΛΗ (1) ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (1) ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ (1) ΑΡΕΝΑ (1) ΑΡΗΚΛΗΣ (1) ΑΡΣΕΝΑΛ (1) ΑΡΧΕΣ (1) ΑΣΤΕΙΑ ΒΙΝΤΕΟ (1) ΑΣΤΕΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ (1) ΑΣΤΕΡΑΣ (1) ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ (1) ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ (1) ΑΥΞΗΣΗ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ (1) ΑΥΞΗΣΗ ΜΚ (1) ΑΥΣΤΡΙΑ (1) ΑΥΤΟΦΩΡΟ (1) ΑΦΕΝΤΙΚΟ (1) ΑΦΙΞΗ (1) ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑΣ (1) Αντελίνο Βιεϊρίνια (1) Αρβανίτης (1) Ατλέτικο Νατιονάλ (1) ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΟΠΑΠ (1) ΒΕΝΓΚΕΡ ΑΡΣΕΝ (1) ΒΕΝΤΟΥΡΗΣ (1) ΒΙΕΡΑ (1) ΒΙΖΑ (1) ΒΙΟΛΙΔΗΣ (1) ΒΟΣΝΙΑ (1) ΒΡΑΒΕΥΣΗ (1) ΒΡΥΖΑΣ (1) ΒΥΝΤΡΑ (1) Βαθμολογία (1) Γ ΕΘΝΙΚΗ (1) ΓΑΜΑΤΟΣ (1) ΓΑΤΑ (1) ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΣ (1) ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ ΑΚΟΜΗ ΑΗΤΤΗΤΟΣ (1) ΓΙΑΝΝΕΝΑ (1) ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ (1) ΓΙΑΧΟΣ (1) ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ (1) ΓΚΑΛΑΤΙ (1) ΓΚΑΛΗΣ (1) ΓΚΑΜΙΕΤΕ (1) ΓΚΑΦΕΣ (1) ΓΚΕΤΣΕΦΣΚΙ (1) ΓΚΜΟΧ (1) ΓΛΕΝΤΙ (1) ΓΟΝΤΙΚΑΣ (1) Γιάννης Παπαδόπουλος (1) Γκρονινγκεν (1) Δ ΕΘΝΙΚΗ (1) ΔΑΡΣΙΝΟΣ (1) ΔΕΠΑ (1) ΔΗΜΗΤΡΗΣ (1) ΔΙΑΔΗΛΩΤΗΣ (1) ΔΙΑΚΟΠΗ ΑΓΩΝΑ (1) ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ (1) ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ (1) ΔΙΟΓΕΝΗΣ (1) ΔΙΠΟΔΑ (1) ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ (1) ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (1) ΔΥΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ (1) Δημήτρης Μόκκας (1) Διακοπή του Αγώνα (1) ΕΕΑ (1) ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ (1) ΕΚΤΩΡ (1) ΕΛΕΓΧΟΣ (1) ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ (1) ΕΛΛΑΔΟΣ (1) ΕΛΛΑΣ (1) ΕΛΣΙΝΓΚΙ (1) ΕΜΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ (1) ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ (1) ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ (1) ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ (1) ΕΠΙΣΟΔΙΑ (1) ΕΠΣΤΑΙΝ (1) ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ (1) ΕΡΝΑΝΤΕΣ (1) ΕΡΝΕΣΤΟ ΒΑΛΒΕΡΔΕ (1) ΕΡΟΛ (1) ΕΣΑΚΕ (1) ΕΣΠΑΝΙΟΛ (1) ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ (1) ΕΦΕΣΗ (1) Εθνικός Αστέρας (1) Επεισόδια (1) ΖΕΣΟΥΑΛΔΟ (1) ΗΘΟΣ (1) Θ4 (1) ΘΑΜΝΑΚΙΑΣ (1) ΘΑΝΟΣ (1) ΘΕΜΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ (1) ΘΥΡΑ 13 (1) ΘΥΡΑ 4 (1) Θανάσης Κατσαρής (1) ΙΚΑΡΟΣ (1) ΙΝΙΕΣΤΑ (1) ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ (1) Ιγκόρ Γκλούστεβιτς (1) Κ-1 ΜΑΧ (1) ΚΑΒΛΑΚ (1) ΚΑΕ ΠΑΟΚ (1) ΚΑΖΑΝ (1) ΚΑΖΙΜ (1) ΚΑΖΟΥΡΑ (1) ΚΑΚΑ (1) ΚΑΛΥΤΕΡΑ VINDEO (1) ΚΑΛΥΤΕΡΗ 11αδα (1) ΚΑΜΠΟΡΑ (1) ΚΑΝΑΔΑΣ (1) ΚΑΠΟΥΤΣΟ (1) ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ (1) ΚΑΣΙΓΙΑΣ (1) ΚΑΤΙ ΜΑΓΙΚΟ (1) ΚΕΡΚΥΡΑ (1) ΚΙΝΤΗΣ (1) ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ (1) ΚΛΗΡΩΣΗ (1) ΚΛΗΡΩΣΗ CHAMPIONS LIGUE (1) ΚΛΗΡΩΣΗ ΚΥΠΕΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ (1) ΚΛΙΚΑ (1) ΚΟΚΑΚΙΑΣ (1) ΚΟΚΕ (1) ΚΟΝΤΡΑ (1) ΚΟΠ (1) ΚΟΡΟΜΙΛΑΣ (1) ΚΟΤΣΟΡΗΣ (1) ΚΟΥΓΙΑΣ (1) ΚΥΠΡΟΣ (1) ΚΩ.ΜΗΤ.ΗΣ (1) ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ (1) ΚΩΦΙΔΗΣ (1) Κάρολος Κουν (1) Καβάλα (1) ΛΕΑΝΤΡΟ (1) ΛΕΠΤΟΚΑΡΙΑ (1) ΛΙΜΑΝΙ (1) ΛΙΟΝΤΟΣ (1) ΛΟΥΖΝΙΚΙ (1) ΛΟΥΚΕΤΟ (1) ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ (1) Λεβαδειακός (1) Λιέτουβος Ρίτας (1) ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ (1) ΜΑΚΑΡΟΣ (1) ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ (1) ΜΑΛΑΚΙΑΣ (1) ΜΑΛΕΖΑΣ (1) ΜΑΛΤΑ (1) ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ (1) ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ (1) ΜΑΡΚΑΡΙΣΜΑ (1) ΜΑΡΟΥΣΙ (1) ΜΕΛΜΠΕΡΚ (1) ΜΕΤΟΧΟΙ (1) ΜΗΝΥΜΑ (1) ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ. 1-1 (1) ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ (1) ΜΗΤΣΙΟΣ (1) ΜΙΣΕΛ (1) ΜΟΛΟΤΟΦ (1) ΜΟΝΤΕΛΑ (1) ΜΟΝΤΕΛΟ (1) ΜΟΥΝΙΤΙΣ (1) ΜΟΥΣΛΙ (1) ΜΠΑΓΕΡΝ (1) ΜΠΑΚΑΓΙΟΚΟ (1) ΜΠΑΛΑΜΠΑΝ (1) ΜΠΑΧΑΛΟ (1) ΜΠΕΜΦΙΚΑ (1) ΜΠΕΝΖΕΜΑ (1) ΜΠΕΡΕΤΑ (1) ΜΠΙΤΣΙΔΗΣ (1) ΜΠΟΓΙΑΤΖΗΣ (1) ΜΠΟΛΟΝΙ (1) ΜΠΟΛΟΤΕΛΙ (1) ΜΠΟΥΛΟΥΤ (1) ΜΠΟΥΝΙΑ (1) ΜΠΡΙΖ (1) Μπράουνσβαϊγκ (1) ΝΑΦΤΙ (1) ΝΕΚΡΗ ΖΩΝΗ (1) ΝΕΟ ΓΗΠΕΔΟ (1) ΝΕΤΟ (1) ΝΙΚΕΣ (1) ΝΟΜΠΛΙΑΣ (1) ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ (1) ΝΤΑΤΟΛΟ (1) ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΠ (1) ΝΤΙΝΤΙ ΚΟΝΣΤΑΝΤΙΝΙ (1) ΝΤΝΙΠΡΟ (1) ΝΤΟΥΝΤΟΥ (1) Νίκος Βασιλαράς (1) Ναμπίλ Ελ Ζαρ (1) Ντορλάν Παμπόν (1) ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ (1) ΟΖΙΛ (1) ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ (1) ΟΥΡΤΑΔΟ (1) Ολυμπιακός (1) Οντάι Αλί Σαμαρί Φάις (1) ΠΑΕ ΠΑΟΚ (1) ΠΑΜΠΟΡΙΔΗΣ (1) ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (1) ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ (1) ΠΑΝΤΕΛΙΤΣ (1) ΠΑΟΚ.κρ (1) ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ (1) ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ (1) ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (1) ΠΑΤΡΑ (1) ΠΕΝΤΡΑΘΑ (1) ΠΕΠΕ (1) ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΓΚΟΛ (1) ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΟΝΟΜΑΤΑ (1) ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ (1) ΠΛΑΣΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ (1) ΠΛΑΤΙΝΙ (1) ΠΟΙΝΗ (1) ΠΟΚ (1) ΠΟΤΟΥΡΙΔΗΣ (1) ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΛΑΓΟΙ (1) ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ (1) ΠΡΙΜ (1) ΠΡΟΔΟΤΗΣ (1) ΠΡΟΕΔΡΟΣ (1) ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ (1) ΠΡΟΚΡΗΣΗ (1) ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (1) ΠΡΟΤΑΣΗ (1) ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ (1) Πάμπλο Γκαρσία (1) Πάρντο (1) Πενιαρόλ (1) ΡΑΜΟΣ (1) ΡΕΑΛ (1) ΡΕΜΟΣ (1) ΡΕΦΙΚ (1) ΡΕΧΑΓΚΕΛ (1) ΡΙΕΡΑ (1) ΡΟΜΑ (1) ΡΟΥΜΠΙΝ (1) ΡΟΥΦΑΕΙ (1) ΡΩΣΙΑ (1) Ραούλ Μπράβο (1) Ριέρα (1) ΣΑΛΚΕ (1) ΣΑΧΠΑΤΖΙΔΗΣ (1) ΣΔΟΕ (1) ΣΕΒΙΛΗ (1) ΣΕΡΡΕΣ (1) ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ (1) ΣΙΦΑΚΗΣ (1) ΣΚΑΝΔΑΛΟ (1) ΣΚΑΟΥΤΕΡ (1) ΣΚΑΤΟΦΑΤΣΑ (1) ΣΚΑΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΟΥ (1) ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ (1) ΣΚΟΡΔΑΣ (1) ΣΚΟΤΣΙΚ (1) ΣΚΟΥΛΗΚΙΣΤΙΚΗ (1) ΣΟΛΤΑΝΗ (1) ΣΟΛΤΙΝΙ (1) ΣΟΥΜΠΟΤΙΤΣ (1) ΣΟΥΠΕΡ 3 (1) ΣΠΑΘΑΣ (1) ΣΠΑΝΟΣ (1) ΣΠΑΣΙΜΟ (1) ΣΤΑΔΙΟ (1) ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ (1) ΣΤΡΙΝΓΚ (1) ΣΤΡΟ ΣΚΑΝ.STRO SCAN (1) ΣΥΛΗΨΗ (1) ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ (1) ΣΥΝΕΛΗΥΘΗ (1) ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ (1) ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ (1) Σαρλερουά (1) Σισέ (1) ΤΑΚΗΣ (1) ΤΑΞΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ (1) ΤΕΛΙΚΟΣ (1) ΤΕΛΟΣ (1) ΤΖΕΜΠΟΥΡ (1) ΤΖΙΜΠΡΙΛ (1) ΤΖΟΡΒΑΣ (1) ΤΖΟΡΜΠΑΤΖΟΓΛΟΥ (1) ΤΖΟΥΛΙΑ (1) ΤΖΟΥΝΤ (1) ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΣ (1) ΤΟΜΠΕΖΕΙ (1) ΤΡΑΓΟΥΔΙ (1) ΤΡΕΛΟ ΑΓΟΡΙ (1) ΤΡΙΚΑΛΑ (1) ΤΡΙΦΥΛΛΙ (1) ΤΣΑΚΑΣ (1) ΤΣΑΚΙΡΗΣ (1) ΤΣΕΣΕΚΑ (1) ΤΣΙΡΙΛΟ (1) ΤΣΟΝΤΕΣ (1) Το Πουλάκι Τσίου (1) ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ (1) ΦΑΚΟΣ (1) ΦΑΛΗΡΟ (1) ΦΑΝΕΛΕΣ (1) ΦΑΠΕΣ (1) ΦΙΛΑΘΛΟΣ (1) ΦΟΙΤΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ (1) ΦΟΡΜΟΥΛΑ 1 (1) ΦΟΥΣΤΑ (1) ΦΟΥΣΤΕΡ (1) Φενέρμπαχτσε (1) Φουστέ (1) ΧΑΒΙΤΟ (1) ΧΑΝΤΜΠΟΛ (1) ΧΕΛΑΚΗΣ (1) ΧΟΡΗΓΙΑ (1) ΧΡΕΟΣ (1) ΧΤΑΠΟΔΙ (1) Χριστοβασίλη (1) ΩΡΕΣ (1) αγορά (1) αθλητικός εισαγγελέας (1) αιντραχ (1) αλαφουζος (1) ανέκδοτο (1) βαρδινογιαννης (1) βγενό (1) βοτανα (1) επιστολή (1) επιτροπή διαφάνειας (1) κύκλωμα (1) μπαμ (1) ξέπλυμα βρόμικου χρήματος (1) οδηγος (1) παρι σεν ζερμεν (1) πιου (1) πλέι όφ (1) πωληση (1) πώληση (1) ρουμπιν καζαν (1) στιγμιοτυπα (1) τελετη (1) τζίγκερ (1) το πουλακι πιου (1) τουιτ (1) τσιου (1) φαρμακευτικα (1)

referrals

Thessaloniki Blogs
Review kokoro-maxies.blogspot.com on alexa.com