ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΠΡΟΪΌΝΤΩΝ

Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Μπορεί ο Ηρακλής να μην πήρε αυτό που του άξιζε από τον αγώνα με την Ξάνθη, αλλά τουλάχιστον δεν έφυγε με άδεια χέρια, με τον ‘Πίτου’ Γκαρσία να δηλώνει ευχαριστημένος και με τον βαθμό της ισοπαλίας.

«Το γκολ του Ντάνι το χάρηκα πολύ, αφού καθ' όλη τη διάρκεια του ματς, αξίζαμε τη νίκη. Έστω και ο ένας βαθμός όμως που πήραμε ήταν ευπρόσδεκτος», δήλωσε ο Αργεντινός
Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011






Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011
Νέα επιθεσή αναστατώνει τον κόσμο του ελληνικού ποδοσφαίρου, καθώς οπαδοί του Παναθηναϊκού επιτέθηκαν στον Σοφοκλή Πιλάβιο σε εστιατόριο. Το gazzetta.gr έμαθε και αποκαλύπτει τις ατάκες που ειπώθηκαν.

Ο Τζιμπρίλ Σισέ υπέβαλε μήνυση κατά του προέδρου της ΠΑΕ, Βαγγέλη Μαρινάκη. Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο που κατέθεσε στο δικαστήριο ο δικηγόρος του Γάλλου, Δημήτρης Βερβεσός .

ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΛΗΜΜΕΛΕΙΟΔΙΚΩΝ ΑΘΗΝΩΝ
ΕΓΚΛΗΣΗ

Του Τζιμπρίλ Σισέ, του Μενγκουέ Τζιμπρίλα Σισέ, ποδοσφαιριστή κατοίκου Αγγλίας και προσωρινώς διαμένοντος στην Βούλα.

ΚΑΤΑ
Του Ευάγγελου Μαρινάκη, προέδρου του διοικητικού συμβουλίου της ποδοσφαιρικής .....


Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

city aris 2-0 a imixrono
Ανέβηκε από pklora7. 

city aris 3-0 touret
Ανέβηκε από pklora7.




Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011
Με ποινή αποκλεισμού πέντε αγωνιστικών τιμωρήθηκε ο Βασίλης Τοροσίδης λόγω της αποβολής του στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Μεμονωμένα χαρακτήρισε τα επεισόδια η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Βαριά καμπάνα για τον Βασίλη Τοροσίδη που αποβλήθηκε στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό το περασμένο Σάββατο καθώς τιμωρήθηκε με ποινή αποκλεισμού πέντε αγωνιστικών...

Σε δύο άξονες θα κινηθούν οι ενέργειες του Τζιμπρίλ Σισέ σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr.! Η πιο σημαντική απόφαση του Γάλλου είναι το διάβημα στη FIFA!

Το θέμα των ρατσιστικών συνθημάτων, οι ύβρεις του Μαρινάκη και τα χτυπήματα που δέχθηκε μέχρι να φτάσει στα αποδυτήρια ήταν τα τρία θέματα που απασχόλησαν τον επιθετικό του Παναθηναϊκού στη συνάντηση που είχε το βράδυ της Τρίτης με τους δικηγόρους του.


Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011
Ένας κακός Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα-σοκ με 68-67 από την Λιέτουβος Ρίτας στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων και πλέον δεν κρατάει την τύχη στα χέρια του όσον αφορά στην κατάκτηση της πρώτης θέσης του ομίλου.

Οι πράσινοι έχοντας κατά νου και το επιβλητικό 80-58 στο πρώτο ματς μεταξύ των δύο ομάδων, μπήκαν μουδιασμένοι στο παιχνίδι και δεν κατάφεραν σε κανένα σημείο να ξεφύγουν στο σκορ.

Αν και η άμυνα του Παναθηναϊκού λειτουργούσε καλά, μετά το πρώτο δεκάλεπτο, επιθετικά οι λύσεις ήταν περιορισμένες και έτσι η Λιέτουβος είχε την ευκαιρία να ακολουθεί στο σκορ.

Ούτε στο δεύτερο μέρος το σκηνικό άλλαξε. Ο Παναθηναϊκός .............



Afiksi PAOK 2
Ανέβηκε από olaPAOK. 

Afiksi PAOK 3
Ανέβηκε από olaPAOK.



Afiksi PAOK 4
Ανέβηκε από olaPAOK.


ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΒΛΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΚΟΡΟΜΑΧΙΕΣ ΣΗΜΕΡΑ
Ολοκληρώνονται τα πρώτα παιχνίδια της φάσης των «16», με την Ίντερ να υποδέχεται την Μπάγερν ενώ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα τεθεί αντιμέτωπη με την Μαρσέιγ.

Η ρεβάνς του τελικού της Μαδρίτης θα παιχτεί στο «Τζουζέπε Μεάτσα» όπου η πρωταθλήτρια Ευρώπης Ίντερ θα υποδεχτεί την φιναλίστ Μπάγερν, η οποία έχει μοναδικό στόχο την… εκδίκηση για την ήττα με 2-0 που της κόστισε την κατάκτηση του Champions League.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία ταλανίζεται από τραυματισμούς, θα ταξιδέψει στην Μασσαλία όπου η Μαρσέιγ την περιμένει σε μια από τις πιο «καυτές» έδρες της Ευρώπης, το «Βελοντρόμ».
newsbomb.gr
Η διαφωνία του Μπλάνκο με την ΑΕΚ στο οικονομικό μοιάζει... αγεφύρωτη και το πιθανότερο σενάριο είναι να μην συνεχίσει στην Ένωση. Έτσι λέει ο ίδιος ο Μπλάνκο τουλάχιστον, αλλά ο σκύλος κάτι έμαθε...

Πρώτα απ΄ όλα, ο sportdog μυρίστηκε ότι, πέρα από τη χαμηλή πρόταση της ΑΕΚ για την ανανέωση της συνεργασίας τους, τα πράγματα γενικά δεν είναι... ανθηρά για τον Ίσμαελ Μπλάνκο.

Ο Αργεντινός ναι μεν είναι αξιόλογος φορ και στην Ελλάδα η...





Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011
Ο προπονητής του ΠΑΟΚ στάθηκε στις πολλές χαμένες ευκαιρίες της ομάδας του και δήλωσε υπερήφανος για τους παίκτες του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μάκης Χάβος στη συνέντευξη Τύπου:

"Κάναμε μία σπουδαία προσπάθεια, παρά τις αντίξοες συνθήκες λόγω του υπερβολικού κρύου και του σκληρού γηπέδου. Τα παιδιά αξίζουν συγχαρητήρια, στάθηκαν πολύ καλά. Είμαι υπηρεήφανος για τους παίκτες και την κερκίδα. Είμαι πολύ στεναχωρημένος για τον τρόπο που αποκλειστήκαμε."

"Με βάση τον αριθμό των ευκαιριών που είχαμε στα δύο παιχνίδια, όλοι ξέρετε ποια ομάδα έκανε τις πιο κλασικές ευκαιρίες και στους δύο αγώνες και άξιζε περισσότερα γκολ."

"Ήμουν σίγουρος ότι θα κάναμε καλύτερη εμφάνιση εκτός έδρας και πίστευα στην πρόκριση. Δεν μπορούμε.....


cska paok 0-1 mouslimovich



cska paok 1-1 goal ignasevich

cska paok megali eukairia salpi









Ρέστα έδωσε για μια ακόμα φορά ο Ζοσέ Μουρίνιο σε συνέντευξη που έδωσε στο ραδιοφωνικό σταθμό «Cadena COPE».

«O Θεός πιστεύει πως είμαι γ… άτος!» (ΒΙΝΤΕΟ)

«Είσαι ο 9ος ισχυρότερος άνθρωπος στον κόσμο», του είπαν κι εκείνος απάντησε αυθόρμητα: «Και η γυναίκα μου σε ποια θέση είναι;»!

Ακόμα περισσότερο γέλιο προκάλεσε όμως η απάντησή του στην ερώτηση «τι νομίζεις ότι πιστεύει ο Θεός για σένα;». «Μάλλον πιστεύει ότι είμαι γ…άτος τύπος! Αλλιώς δεν εξηγείται το ότι μου έχει δώσει τόσο πολλά!».

www.sportdog.gr
Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011
Σκληρή ανακοίνωση-απάντηση στον Βαγγέλη Μαρινάκη εξέδωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, η οποία αναφέρει πως η στάση του προέδρου του Ολυμπιακού είναι προσχηματική και απόρροια της κατακραυγής που προσωπικά γνώρισε από το σύνολο της φίλαθλης Ελλάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η έστω και μερική αναγνώριση του σφάλματος εκ μέρους του κ. Μαρινάκη συνιστά ένα θετικό βήμα προς την κατεύθυνση της αποκλιμάκωσης της έντασης. Ούτως ή άλλως, η αποφυγή των ακροτήτων αποτελεί για τον Παναθηναϊκό δεδομένα και.....



Η προπόνηση του ΠΑΟΚ στο Λουζνίκι, γίνεται με το… γνωστό πολικό ψύχος που επικρατεί στη Μόσχα και τα πάντα είναι κάτασπρα εκτός από τον πλαστικό χλοοτάπητα του σταδίου.


Οι παίκτες του ΠΑΟΚ έκαναν ασκήσεις που περιελάμβαναν πολλά σουτ, ενώ στο διπλό που έγινε ο Μάκης Χάβος χώρισε τους παίκτες της ενδεκάδας σε δύο ομάδες.

Συγκεκριμένα, οι μεσοεπιθετικοί (Ιβιτς, Βιεϊρίνια,Σαλπιγγίδης και Μουσλίμοβιτς) ήταν με τους αναπληρωματικούς, ενώ οι υπόλοιποι ήταν στην ομάδα των βασικών.

Αυτό βέβαια, δε σημαίνει αφού ο Ελληνας τεχνικός έχει καταλήξει στην ενδεκάδα ενόψει της αυριανής ρεβάνς. Ο Κρέσιτς θα είναι κάτω από τα δοκάρια, με την τετράδα της άμυνας, να αποτελείται από τους Σνάουτσνερ, Κοντρέρας, Τσιρίλο και Λίνο. Ο Γκαρσία με τον Τσουκαλά θα είναι στον άξονα, ο Σαλπιγγίδης δεξιά με τον Βιεϊρίνια αριστερά, ενώ ο Ιβιτς θα έχει ρόλο επιτελικού χαφ και ο Μουσλίμοβιτς θα είναι στην κορυφή της επίθεσης.

Οσον αφορά τον Βίκτορ Βιτόλο, προπονείται με την ομάδα, αλλά όπως όλα δείχνουν θα βρίσκεται στον πάγκο στο αυριανό παιχνίδι.
www.paok24.com
Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011
Το πάρτι ξεκίνησε μετά το τελευταίο σφύριγμα του Καλόπουλου. Οι ΓΑΥΡΟΙ έκαναν την δική τους φιέστα τίτλου στο "Γ. Καραϊσκάκης" με επίσημους προσκεκλημένους τον Τζιμπρίλ Σισέ και την παρέα του. Ο Θρύλος πανηγύρισε το 38ο πρωτάθλημα στην ιστορία του με μία νίκη επί του αιώνιου αντίπαλου.

Η νύχτα, όμως, ήταν μεγάλη και το γλέντι από το Καραϊσκάκη μεταφέρθηκε μερικά χιλιόμετρα πιο μακριά. Το ραντεβού δόθηκε στο νυχτερινό κέντρο "Διογένης" στην Λ. Συγγρού. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ήταν από νωρίς στο κέντρο και λίγο αργότερα έφθασε και ο Σωκράτης Κομινάκης, ενώ ακολούθησε και ο Γιάννης Μώραλης.

Μετά τη 01.00 άρχισαν να φθάνουν και οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Όλοι με ένα πλατύ χαμόγελο. Φροντιστές της ομάδας, ο γιατρός, Νίκος Τζουρούδης και μέλη του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού έδωσαν το παρών στο κέντρο που τραγουδάει ο Αντώνης Ρέμος. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε, έλειπε και οι συνεργάτες του, αλλά το κέφι είχε χτυπήσει κόκκινο.

Ο λουλουδοπόλεμος ασταμάτητος και οι "ερυθρόλευκοι" γλέντησαν έτσι όπως γλεντούν οι πρωταθλητές. Γιόρτασαν την μεγάλη νίκη επί του ΠΑΟ, η οποία ουσιαστικά τελείωσε και το πρωτάθλημα. Ο "φονιάς" του ΠΑΟ, ο Κέβιν Μιραλάς ήταν αυτός που έκλεψε την παράσταση, ενώ ρεσιτάλ έδωσε ο Σωκράτης Κομινάκης που πήρε το μικρόφωνο από τον Αντώνη Ρέμο και τραγούδησε την θάλασσα του Πειραιά. Το "είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό" δονούσε την ατμόσφαιρα και το κέφι ήταν στο αποκορύφωμα.

Απολαύστε βίντεο από το γλέντι των πρωταθλητών. Γιατί όταν οι άλλοι χύνουν δάκρυα οι ΓΑΥΡΟΙ γιορτάζουν το 38ο πρωτάθλημα τους…
gavros.gr


Το gazzetta.gr γράφει για τον μεγάλο ηττημένο της χθεσινής βραδιάς. Τον Βαγγέλη Μαρινάκη, έναν άνθρωπο που υποδεχθήκαμε με τυμπανοκρουσίες και γίνεται το απόλυτο παράδειγμα προς αποφυγή…

Αν όσα συνέβησαν στο Καραϊσκάκη το βράδυ του Σαββάτου είχαν περιοριστεί στα διαιτητικά εγκλήματα Καλόπουλου, Τρύφωνα και Σαραϊδάρη τότε ίσως η σημερινή κουβέντα να είχε μικρότερη αξία. Το μεγαλύτερο έγκλημα, για όλους όσοι αγαπούν το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό έγινε μετά τη λήξη του αγώνα. Πρώτα με το ντου στους παίκτες του Παναθηναϊκού και έπειτα με το πρωτοφανές παραλήρημα από πρόεδρο μεγάλης ομάδας που συνέβη στη μικτή ζώνη, στα αποδυτήρια και μπροστά στις κάμερες.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μπήκε στο....




«Η υποδοχή του Παναθηναϊκού ήταν υποδειγματική. Διδάξαμε αρχές και ήθος. Δείξαμε ότι έχουμε κάνει μεγάλο αγώνα για τη βία μέσα στα γήπεδα. Έφτασε η αποστολή στο Καραϊσκάκη χωρίς κανένα πρόβλημα. Από αυτή την υποδοχή το ποδόσφαιρο κέρδισε. Μετά το τέλος του αγώνα, μου λένε, ότι υπήρξαν γεγονότα με παίκτες του Παναθηναϊκού. Εγώ δεν τα είδα αλλά μετά που κατέβηκα στα αποδυτήρια, δεν είδα τον κ. Σισέ να υποφέρει αλλά να θέλει να φύγει από την Ελλάδα. Αν θέλει να φύγει, χωρίς φούστες και μπλούζες μπορεί να το κάνει. Όλα τα άλλα είναι μικρότητες. Από όσα χρόνια παρακολουθώ την ομάδα αυτή τη νίκη την χάρηκα πιο πολύ γιατί κερδίσαμε στο 92ο λεπτό. Όλα τα άλλα είναι δικαιολογίες από μία ομάδα που δεν συγκρίνεται με τον Ολυμπιακό μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα.

Εγώ δεν έχω δει φιλάθλους του Ολυμπιακού να επιτίθενται σε παίκτες του Παναθηναϊκού. Αν τα δω θα τα καταδικάσω. Πρέπει όμως, να μάθουμε ότι αν μία ομάδα αξίζει το πρωτάθλημα σαν τον Ολυμπιακό, πρέπει όλοι μας να έχουμε μία καλή κουβέντα να πούμε. Επίσης, στις ακαδημίες έχουμε ξεκινήσει μία προσπάθεια και πιστεύω ότι όσα περισσότερα παιδιά γίνονται Ολυμπιακοί θα είναι χαρούμενα και θα έχουν αυτοπεποίθηση».
Άγνοια για την επίθεση που δέχθηκαν κάποιοι από τους παίκτες του Παναθηναϊκού μετά το τέλος της αναμέτρησης στο Καραϊσκάκη, από οπαδούς του Ολυμπιακού, δήλωσε ο Γιάννης Μώραλης. Παράλληλα ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, χαρακτήρισε δίκαιη τη νίκη των «ερυθρολεύκων».

Ερωτηθείς για το σχόλιο του προεδρεύοντος αντιπροέδρου του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Γόντικα που έκανε λόγο για διαιτητική σφαγή, απάντησε: «Ποια σφαγή; Σαφέστατα και δεν υπήρξε τίποτα τέτοιο. Δεν έχω τέτοια εικόνα. Δίκαια ο Ολυμπιακός είναι δέκα βαθμούς μπροστά. Όσο για την φάση του γκολ που ακυρώνεται, δεν έχω ξεκάθαρη άποψη και δεν μπορώ να σχολιάσω».

Αναφορικά με τα παράπονα των «πράσινων» για την φιλοξενία που είχαν, ο Γιάννης Μώραλης, σχολίασε: «Ήμουν μαζί με τον Δημήτρη Γόντικα μέχρι το ημίχρονο και δεν έγινε τίποτα. Αν μιλάμε για την είσοδο των φιλάθλων μας μετά το τέλος φυσικά και κακώς συνέβη κάτι τέτοιο. Δεν γνωρίζω αν χτυπήθηκε κάποιος παίκτης του Παναθηναϊκού και γι’ αυτό δεν μπορώ να σχολιάσω. Εμείς κάναμε το παν για να διασφαλίσουμε την αποστολή του Παναθηναϊκού».

Τέλος, για το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, τόνισε: «Είναι πολύ σημαντική νίκη που φέρνει τον Ολυμπιακό πολύ κοντά στον τίτλο. Έχει ακόμα παιχνίδια μπροστά του, αλλά η ομάδα πρέπει να είναι σοβαρή και να κρατήσει την διαφορά».
www.sport-fm.gr
Σισέ, Τζόρβας,Κατσουράνης, Λέτο, Ιωννίδης και Νίνης κατέβηκαν από το πούλμαν και άρχισαν μα ψάχνουν στα αποδυτήρια, προκειμένου να βρουν τον Τοροσίδη, για άγνωστο λόγο, με τον Αργεντίνο να φωνάζει «φέρτε μου τον Τοροσίδη να τον γ....»! ο αρχηγός του Ολυμπιακού εκείνη τη στιγμή βρισκόταν στο δωμάτιο των διατητών, όπου υπέγραφε το φύλο αγώνα. Όταν οι παίκτες του Παναθηναϊκού αντιλήφθηκαν την παρουσία του στο δωμάτιο, το οποίο φρουρούνταν από σεκιούριτι των ερυθρολεύκων, επιχείρησαν να μπουνε μέσα.

Τότε, βγήκε από το δωμάτιο ο Μαρινάκης, ο οποίος έσπρωξε τον Νίνη και ο Τζόρβας τον ρώτησε «γιατί τον σπρώχνεις;». Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού και της Σούπερ Λιγκ απάντησε «Τζόρβα φύγε από εδώ. Απόψε σας γ....», ενώ αμέσως δέχθηκε την απάντηση του Τζόρβα. «Τι γ....; Εγώ θα σε γ.... π.... ξεπλένη, που μέσα σε ένα χρόνο έχεις φέρει το ποδόσφαιρο 200 χρόνια πίσω!», του απάντησε ο τερματοφύλακας των πρασίνων, για να σπεύσουν οι σεκιούριτι να απομακρύνουν τους παίκτες του Παναθηναϊκού.

Σκηνές απείρου κάλλους διαδραματίστηκαν αργότερα κατά την αναχώρηση του πούλμαν του Παναθηναϊκού με πρωταγωνιστή τον Τάσο Μητρόπουλο. Ο Τζόρβας φεύγοντας χτυπούσε πόρτες, ο Λέτο συνέχισε να ψάχνει τον Τοροσίδη με τον Σισέ να τον τραβάει και ο Νίνης μουρμουρούσε διάφορα! Κάπου εκεί εμφανίστηκε ο Τάσος Μητρόπουλος, ο οποίος έπιασε τον Καραγκούνη και του λέει, «άντε γ....», για να λάβει την απάντηση από τον Τζόρβα, ο οποίος του είπε «πρόσεξε το στόμα σου γιατί θα έχεις πρόβλημα»!

Οι παίκτες των πρασίνων αποχώρησαν και όταν είχαν μπει όλοι στο λεωφορείο έκανε ξανά την εμφάνισή του ο γενικός αρχηγός του Ολυμπιακού, ο οποίος άρχισε να τους βρίζει, λέγοντας «εγώ σας γ...» και εκείνοι να χτυπούν τα τζάμια του λεωφορείου! Οι παίκτες του Παναθηναϊκού όπως ήταν φυσικό ήταν έτοιμοι να κατέβουν και τους συγκράτησε ο Γόντικας, ο οποίος αποφάσισε να κατευνάσει τα πνεύματα. Όταν, λοιπόν, ο προεδρεύων αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ρώτησε τον Μητρόπουλο, «γιατί βρίζεις;», πήρε την απίστευτη απάντηση, «όταν με βρίζουν, βρίζω κι εγώ και σήμερα σας γ....» και τον Γόντικα να σχολιάζει, «πολλοί γ...δες μαζευτήκατε εδώ πέρα!», για να λήξει εκεί το επεισόδιο.
www.gazzetta.gr
Μαρινάκης και Σισέ λογομάχησαν μετά το τέλος του ντέρμπι (2-1 νίκη-τίτλος του Ολυμπιακού). "Δεν αντέχω, φεύγω", δήλωσε ο Γάλλος σταρ. "Αν ο κ.Σισέ θέλει να φύγει από την Ελλάδα χωρίς φούστες, μπορεί να αποχωρήσει", η... καφενειακή απάντηση του προέδρου της "ερυθρόλευκης" ΠΑΕ. "Πράσινο" ξέσπασμα οργής στα αποδυτήρια του Καραϊσκάκη. ΠΑΕ ΠΑΟ: "Θέατρο σκιών". Αποθεώθηκε η αποστολή στην Παιανία

Έξαλλος με τη διαιτησία του ντέρμπι ήταν ο Τζιμπρίλ Σισέ, ο οποίος δεν έκρυβε την οργή του και για την επίθεση που δέχθηκε από μερίδα οπαδών του Ολυμπιακού μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Καλόπουλου.

Μάλιστα, πάνω στην ένταση και τον εκνευρισμό δεν έλειψαν και τα επεισόδια, όπως αυτό του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον Τζιμπρίλ Σισέ, οι οποίοι λογομάχησαν.

Ο μεγαλομέτοχος της ερυθρόλευκης ΠΑΕ φέρεται να είπε στον Γάλλο: "Δεν πειράζει Τζιμπρίλ, θα τα πούμε του χρόνου", κάτι που εξόργισε τον παίκτη του Παναθηναϊκού, ο οποίος φέρεται να απάντησε, μεταξύ άλλων: "Νομίζεις! Εγώ δεν μένω εδώ".

Χρειάστηκαν αρκετά λεπτά για να ηρεμήσει η κατάσταση και να λύσουν τις διαφορές τους οι δύο άνδρες, ενώ η ένταση συνεχίστηκε και μεταφέρθηκε αλλού, όταν οι Νίνης, Λέτο, Τζόρβας, Κατσουράνης και Καραγκούνης όρμησαν στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού εμφανώς εξοργισμένοι από τα όσα είχαν λάβει χώρα νωρίτερα.
www.contra.gr/
Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011








Ο Ολυμπιακός, με γκολ του Τζιμπούρ στις καθυστερήσεις, νίκησε 2-1 τον Παναθηναϊκό και τελείωσε το πρωτάθλημα. Οι πράσινοι διαμαρτύρονται για ένα καθαρό γκολ που ακυρώθηκε και ένα πέναλτι!





Το σίγουρο είναι πως αντί να γίνει το 1-2 στο 82΄ (με το καθαρό γκολ του Κατσουράνη), έγινε το 2-1 στο 91΄ και το πρωτάθλημα βγήκε ...οφσάιντ. Μπορεί συνολικά ο Ολυμπιακός να το παίρνει δίκαια, αλλά το κρίσιμο παιχνίδι το πήρε με τα φάλτσα του Καλόπουλου.

Στο πρώτο ημίχρονο δεν είδαμε πολλά πράγματα. Λίγο καλύτερος ο Ολυμπιακός, υποτονικός και κομπλαρισμένος ο Παναθηναϊκός. Το 1-0 ήρθε χωρίς ευκαιρία, με τον Ιμπαγάσα και τον Μιραλάς να στήνουν έξυπνη κομπίνα και την πράσινη άμυνα να συλλαμβάνεται κοιμώμενη στο 20΄. Μετά, μέχρι το 40΄, δεν έγιναν πολλά. Και από τότε κι έπειτα, μέχρι να λήξει το ημίχρονο, έγιναν αρκετά. Ο Παναθηναϊκός ξύπνησε, ανέβηκε, άρχισε να αναζητά τις πιθανότητές του, ο Ολυμπιακός οπισθοχώρησε και το "Καραϊσκάκη" άρχισε να αγχώνεται.

Μέσα σε ένα οκτάλεπτο (με τις καθυστερήσεις), ο Πάρντο κατάλαβε πως υπάρχουν κι αντίπαλοι και οι αντίπαλοι στο 45΄ ζήτησαν πέναλτι στη φάση του Τοροσίδη με τον Νίνη (χέρι ζήτησε ο Παναθηναϊκός, επιθετικό φάουλ είδε ο Καλόπουλος).

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως τελείωσε το πρώτο. Με καλό Παναθηναϊκό και μαζεμένο Ολυμπιακό. Το 1-1 από τον Λέτο στο 58΄, μέσα στο παλιό του "σπίτι", τιμώρησε τον Βαλβέρδε, ο οποίος στα ντέρμπι φοβάται και τον ίσκιο του.

Μετά το γκολ ο Παναθηναϊκός είχε πλέον αέρα νικητή. Στο 72΄ άγγιξε το γκολ με το δοκάρι του Σισέ και 10 λεπτά αργότερα το πέτυχε με τον Κατσουράνη, όμως είδε τον βοηθό του Καλόπουλου να σηκώνει - ανεξήγητα - τη σημαία για οφσάιντ.

Και τελικά η νίκη πήγε σε άλλα χέρια στις καθυστερήσεις, με τον Ζαϊρί να εκθέτει την άμυνα του Παναθηναϊκού και τον Τζιμπούρ να εκτελεί, όπως και με την ΑΕΚ, τον Τζόρβα στις καθυστερήσεις. Στη φάση υπάρχουν πάλι αμφιβολίες από την πλευρά του Παναθηναϊκού, τόσο για τη θέση του Τζιμπούρ (επειδή η αμφιβολία είναι υπέρ του επιτιθέμενου, φαίνεται να καλύπτεται οριακά), όσο και για την εμπλοκή του ακάλυπτου Πάντελιτς στη φάση (ο Σέρβος δεν φαίνεται να ακουμπάει την μπάλα).

Μετά το γήπεδο έγινε αρένα. Ο Μητρόπουλος τσακωνόταν με τον Λέτο, ο Τοροσίδης αποβλήθηκε επειδή χτύπησε τον Λέτο, οι οπαδοί κυνηγούσαν τον Σισέ μετά το σφύριγμα της λήξης και τα μεγάφωνα προσπαθούσαν να δώσουν πανηγυρικό τόνο και να ηρεμήσουν το πλήθος...
www.sportdog.gr
Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΚΛΕΙΣΕ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ !!!

ΟΙ ΚΟΚΟΡΟΜΑΧΙΕΣ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ
Από νωρίς θα βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας ο κόσμος που θα τη… συνοδεύσει στη νίκη και τον τίτλο! Οι οπαδοί του Θρύλου με τα αδέρφια μας του Ερυθρού Αστέρα θα κατακλύσουν από νωρίς το Καραϊσκάκη και με τις φωνές τους θα προσπαθήσουν να… απογειώσουν για τη νίκη στο ντέρμπι που θα φέρει τον Θρύλο στο +10 και στην ουσία θα έχει κλειδώσει τον τίτλο.

33000 πιστοί θα φωνάζουν και θα τραγουδούν για το μεγαλείο του Θρύλου στον Ναό και θα είναι ο δωδέκατος παίκτης στο παιχνίδι με τον πελάτη.

Πάντως, ο κόσμος του Ολυμπιακού από νωρίς αναμένεται να είναι στο πλευρό της ομάδας, συνοδεύοντας την στο γήπεδο και εμψυχώνοντας τους ποδοσφαιριστές και τον Ερνέστο Βαλβέρδε, για τη σημαντική αναμέτρηση και την καθοριστική νίκη κόντρα στον ΠΟΑ.
gavros.gr

Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011
Η κατάσταση που διαμορφώθηκε μετά την αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον Ολυμπιακό Βόλου και το «χαρτοπόλεμο» των ανακοινώσεων που ακολούθησε το «σφύριγμα της λήξης», φαίνεται πως έχει περάσει σε άλλο «επίπεδο». Το βράδυ της Πέμπτης λίγο πριν τα μεσάνυχτα έγινε επίθεση από αγνώστους στην οικία του προέδρου της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ, Αντρέα Λιόντου, στην Νίκαια. Ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής αντιληφθεί τους «ανεπιθύμητους επισκέπτες» οι οποίοι έγραφαν συνθήματα στους εξωτερικούς τοίχους της οικίας του, γράψανε «ΒΟΛΟΣ» και «ΠΑΟΚ», και έκανε χρήση της καραμπίνας την οποία νόμιμα κατέχει. Στο χώρο έσπευσε άμεσα αστυνομική δύναμη από το πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα χωρίς όμως να καταφέρει να συλλάβει κάποιον από τους «ανεπιθύμητους επισκέπτες».
sportlarissa.gr

Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011
Ο δικηγόρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά την εκδίκαση της έφεσης για την τιμωρία των 2 μηνών που επιβλήθηκε στον Χάβο τόνισε πως τον προπονητή του “δικεφάλου” τον πήδηξαν! παραπέμποντας στη μη κλήση του Σισέ για την ίδια φράση.

Στην εκδίκαση της έφεσης του Μάκη Χάβου για την ποινή των δύο μηνών αποκλεισμού λόγω εξύβρισης του διαιτητή στον αγώνα κυπέλλου Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ, ο δικηγόρος της ΠΑΕ, Λάμπρος Μπίρδας ισχυρίστηκε πως ο Έλληνας προπονητής είναι “ένας άνθρωπος πιστός, θρησκευόμενος και κάθε Κυριακή πάει στην εκκλησία”.


Ζήτησε, εξάλλου, τιμωρία με άλλο άρθρο του Πειθαρχικού Κώδικα που περιλαμβάνει ποινές επίπληξης ή μίας αγωνιστικής, επικαλούμενος παλαιότερα δεδικασμένα με παρόμοιες ποινές στον Γιώργο Παράσχο και το Νίκο Καραγεωργίου.

Παράλληλα, με αρκετή δόση ειρωνείας και παραπέμποντας στη μη κλήση του Τζιμπρίλ Σισέ για την περίφημη πλέον φράση του, ο κ. Μπίρδας είπε προς τους δικαστές: “Ο ΠΑΟΚ θεωρεί ότι με την πρωτόδικη απόφαση, τον Χάβο τον πήδηξαν. Και φυσικά περιμένουμε να μην κληθούμε σε απολογία για αυτό που είπα, καθώς υπάρχει δεδικασμένο”.
Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011
Άφησε για λίγο τα σορτσάκια και έβαλε κάτι ακόμη πιο ανάλαφρο…
Ο λόγος για τον άσο του ΠΑΟ, Τζιμπρίλ Σισέ, ο οποίος εμφανίστηκε στην εκδήλωση για τους άνδρες της χρονιάς, φορώντας… μαύρη φούστα!
Το γεγονός είχε προαναγγείλει η γυναίκα του Τζουντ μέσω του twitter της… «Είμαστε στο δρόμο για την εκδήλωση. Η Ελλάδα δεν είναι έτοιμη ακόμη για αυτό που φοράει ο Σισέ», είχε γράψει.
polisilektis.blogspot.com




Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011
Σηκώθηκε κι έφυγε από το ξενοδοχείο του Άρη ο Σέρχιο Κόκε, όταν έμαθε ότι δε θα ξεκινήσει βασικός στο αποψινό παιχνίδι!
Ο Ισπανός παίκτης του Άρη, που έχει καλομάθει να είναι βασικός βρέξει χιονίσει, δυσανασχέτησε όταν έμαθε ότι δε θα παίξει, μάζεψε τα πράγματά του -αλά Χαλκιάς- κι έφυγε από το ξενοδοχείο παρατώντας την αποστολή.

Επίσημα, από τον Άρη λένε ότι έχει… ίωση!

Λογικό ήταν να γίνει κάποτε κι αυτό το πράγμα, διότι ο Κόκε είχε ως τώρα τη φανέλα του βασικού στο σπίτι του, καθώς εξυπηρετούσε κάποια «συμφέροντα». Ο άνθρωπος, ο οποίος έφτασε πριν δυο χρόνια στο σημείο ν΄ απειλήσει ότι θα φύγει από την ομάδα σε περίπτωση που συνεχίσει να είναι πρόεδρος ο Λάμπρος Σκόρδας, και καθόρισε σημαντικά τις παραπέρα εξελίξεις.

Είναι σημαντικό να δούμε πώς θ΄ αντιδράσει πλέον, η........


Αυτός ο Ολυμπιακός του αρέσει και πιστεύει ότι αν βγάλει στο γήπεδο αυτό που ξέρει τότε αυτός θα φύγει με το τρίποντο από το ντέρμπι του Σαββάτου (19/2) με τον Παναθηναϊκό, στο «Καραϊσκάκης».
Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011
Εξοργισμένοι συνεχίζουν να είναι οι οπαδοί του Άρη για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Λευτέρη Σούμποτιτς, με νέα «σκληρή» ανακοίνωση ο Super 3 δηλώνει: «Δεν υπάρχει πλέον για εμάς ΑΡΗΣ στο μπάσκετ».

«Φτάσαμε, λοιπόν, Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011 να ανακοινώσουμε ότι για εμάς το μπάσκετ του ΑΡΗ τελείωσε. Να πάρουμε, δηλαδή, μια απόφαση συνώνυμη μαχαιριάς στην καρδιά μας και ξεριζώματος της......





Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011
Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΚΛΕΙΣΕ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ !!!

ΟΙ ΚΟΚΟΡΟΜΑΧΙΕΣ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ
Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΚΛΕΙΣΕ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ !!!

ΟΙ ΚΟΚΟΡΟΜΑΧΙΕΣ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ
Οι Νεοσμυρνιώτες πήραν τρίποντη "ανάσα", επικρατώντας με 1-0 του ΠΑΟΚ χάρη στο εύστοχο πέναλτι του Μπάλαμπαν. Με 10 τελείωσε το ματς ο δικέφαλος του Βορρά λόγω αποβολής του Τσιρίλο. Φωνάζουν δικαιολογημένα για το μη καταλογισμό πέναλτι στο πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι.

Το ματς στη Νέα Σμύρνη είχε χαρακτήρα τελικού για τον Πανιώνιο που ήθελε οπωσδήποτε τη νίκη και κατάφερε να την πάρει.

Ο αγώνας δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας αφού η σκοπιμότητα και τα νεύρα είχαν την τιμητική τους καθ' όλη τη διάρκεια του. Στο πρώτο μέρος οι φάσεις μπροστά στις δύο εστίες ήταν ......


Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011



Στο +10 για να γουστάρει! Ο Ολυμπιακός πέρασε από το «Βικελίδης» με μάγκικη ανατροπή(39' Τζιμπούρ, 75' Φουστέρ) 2-1 επί του Άρη και... καπάρωσε το πρωτάθλημα πριν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο Φάληρο!
gazzetta.gr
Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΚΛΕΙΣΕ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ !!!

ΟΙ ΚΟΚΟΡΟΜΑΧΙΕΣ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ


Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΚΛΕΙΣΕ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ !!!

ΟΙ ΚΟΚΟΡΟΜΑΧΙΕΣ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ
Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011
Τα περσινά τα θυμάστε στο Φάληρο; Τότε που από την εξέδρα πυροβολούσαν τον Τζόρβα και ο Κάκος όχι μόνο δεν διέκοψε το ματς, αλλά έκρινε πως είναι μια λεπτομέρεια που δεν πρέπει καν να αναφερθεί στο φύλλο αγώνα. Βέβαια, μερικές μέρες μετά ο ιατροδικαστής τούς ξεβράκωσε, αλλά η ομάδα του Δημοσίου παραμένει ατιμώρητη.

Προσέξτε, δεν έριξαν κανένα κέρμα στον Τζόρβα (αλήθεια τι γίνεται, ρε παλικάρια, αυτή η υπόθεση με το κεφάλι του επόπτη στο ματς με τον μπάοκ; Γαργάρα κι αυτό;), αλλά τον πυροβόλησαν κανονικότατα. Με αεροβόλο. Σε οποιοδήποτε σοβαρό κράτος ήδη οι υπεύθυνοι θα είχαν συλληφθεί μέσω καμερών και θα ήταν μέσα, ενώ η ομάδα θα είχε τιμωρηθεί.

Φυσικά ως συνήθως, με τον γαύρο....


Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011
Ειδήσεις βγήκαν από τη συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε ο σύλλογος Ελλήνων Βετεράνων καλαθοσφαιριστών ενόψει του αγώνα με την Μπαρτσελόνα και προς τιμήν του προέδρου της Δημοκρατίας, Κάρολου Παπούλια.

Αρχικά, οι διοργανωτές επιβεβαίωσαν το contra.gr, λέγοντας πως ο Νίκος Γκάλης δεν πρόκειται να αγωνιστεί. Πρόσθεσαν πως είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο παρουσίας στα Γιάννενα του Παναγιώτη Γιαννάκη, ενώ τόνισαν την κοινωνιοκεντρική διάσταση που έχει αυτή η προσπάθεια.

Επιπλέον, ο Γιάννης Ιωαννίδης εξήγησε τι συμβαίνει με τον Ολυμπιακό, θέτοντας μία βασική διάσταση:.....
Powered by Balleto.gr
(ΕΡΝΑΝΤΕΣ vs ΜΠΕΝΖΕΜΑ)


Ο μέσος του Παναθηναϊκού επέστρεψε με πρόβλημα από τις υποχρεώσεις του με την Εθνική και δύσκολα θα προλάβει το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Την Παρασκευή κρίνεται των Σισέ και Μπουμσόνγκ. Σύνθημα αντεπίθεσης από Νίνη-Τζόρβα.

Τζόρβας-Νίνης: "Μπορούμε την υπέρβαση"

Εξαιρετικά αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Σωτήρη Νίνη στο ντέρμπι της Κυριακής με την ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο. Ο διεθνής μέσος τραυματίστηκε στο φιλικό της Εθνικής με τον Καναδά, έκανε θεραπεία λόγω σύσπασης στον αριστερό προσαγωγό και ο Φερέιρα θα τον περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή.

Ο Τζιμπρίλ Σισέ και ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και την Πέμπτη αλλά από το ιατρικό τιμ εκφράζεται αισιοδοξία πως θα προπονηθούν κανονικά την Παρασκευή και θα αγωνιστούν στο ντέρμπι.

Οι Μαρίνος και Ιωαννίδης δεν προπονήθηκαν λόγω ίωσης, χωρίς όμως να υπάρχει ανησυχία για τη συμμετοχή τους στο ντέρμπι, ενώ ο Γκοβού επέστρεψε από τη Γαλλία έπειτα από την επέμβαση που υποβλήθηκε στα δόντια, ωστόσο δεν προπονήθηκε και δεν υπολογίζεται για το ματς με την ΑΕΚ. Απών από την αναμέτρηση της Κυριακής είναι και ο τιμωρημένος είναι ο Σπυρόπουλος.
www.newsit.gr
Τα εισιτήρια που βγήκαν σήμερα στα εκδοτήρια για το ντέρμπι με τον πελάτη έκαναν φτερά, αφού εξαντλήθηκαν και όσα ακριβά είχαν απομείνει το μεσημέρι!
Τα εκδοτήρια του Καραϊσκάκη είχαν πολύ δουλειά, με αποτέλεσμα για να καλύψουν τις ανάγκες του κόσμου και να τον εξυπηρετήσουν καλύτερα άνοιξαν μία ώρα νωρίτερα!
Οι ουρές σε κάποια εκδοτήρια ήταν πολύ μεγάλες, σε κάποιο σημείο έφτασαν μέχρι και τα 200 μέτρα! Η δίψα στον κόσμο του Θρύλου για την αναμέτρηση με τον πελάτη είναι μεγάλη, καθώς όλοι επιθυμούν και περιμένουν τη νίκη που φέρει πιο κοντά στο Λιμάνι τον τίτλο.
Εντυπωσιακό είναι ότι στον Ναό οι ουρές άρχισαν να σχηματίζονται από τις πρώτες πρωινές ώρες, αφού ο κόσμος άρχισε να συρρέει από τα χαράματα! Μέχρι και καρέκλες από τα μαγαζιά πήρε ο κόσμος για να ξεκουράζεται όση ώρα περίμενε στη σειρά του!
Σημασία έχει ότι η γρήγορη εξαφάνιση των εισιτηρίων που βγήκαν στα εκδοτήρια αποτυπώνει ότι ο κόσμος περιμένει πως και πως το ματς για να πανηγυρίσει τη νίκη με τον ΠΟΑ.
gavros.gr


Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011
Τα κατάφεραν. Η διάταξη που πέρασε η ΕΠΟ για τους ελεύθερους ποδοσφαιριστές είχε σκοπό. Ο Στέφανος Κοτσόλης αποκτήθηκε από τον ΠΑΟ και φυσικά εδώ μιλάμε για σκάνδαλο.

Μέχρι τώρα η διάταξη για τους ελεύθερους παίκτες στην έξτρα μεταγραφική περίοδο έλεγε ότι μπορούν να αποκτηθούν από οποιαδήποτε ομάδα αλλά με την προϋπόθεση ότι έχουν μείνει ελεύθεροι δύο μεταγραφικές περιόδους πριν. Η ΕΠΟ, ξαφνικά όχι μόνο έδωσε παράταση στην μεταγραφική περίοδο μέχρι τις 14 Φεβρουαρίου αλλά άλλαξε και την διάταξη κι έτσι πλέον μπορούν να αποκτηθούν ελεύθεροι παίκτες που έμειναν άνεργοι μία μεταγραφική περίοδο πριν.

Έτσι, ο ΠΑΟ επωφελήθηκε από την νέα διάταξη και απέκτησε τον Στέφανο Κοτσόλη για να καλύψει το κενό του Καρνέζη που τραυματίστηκε. Φυσικά στον Ολυμπιακό κάνουν λόγο για σκάνδαλο και πως ακόμα μία φορά η ΕΠΟ εξυπηρέτησε τα συμφέροντα του ΠΑΟ.
gavros.gr
Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011



Επίθεση στον διαιτητή Βασίλη Παμπορίδη έγινε σε αγώνα πρωταθλήματος της ΕΠΣ Κιλκίς, χωρίς να τραυματιστεί! Ο ίδιος κατήγγειλε ότι φορούσαν φανέλες του Άρη!

Ο Παμπορίδης είχε οριστεί σε τοπικό αγώνα του πρωταθλήματος στο Κιλκίς μεταξύ Απόλλωνα Πευκοδάσους και Μαυρονερίου. Στην κερκίδα βρέθηκαν περίπου τριάντα άτομα φορώντας κίτρινες φανέλες και μάλιστα δύο είχαν τα ονόματα των παικτών του Άρη, Κόκε και Λαζαρίδη!
Αυτοί λοιπόν τον αποδοκίμαζαν συνεχώς και στο ημίχρονο βγήκαν έξω από το γήπεδο και.....


Οι θέσεις του γγΑ κ. Παναγιώτη Μπιτσαξή προκάλεσαν την επίσημη αντίδραση του Ολυμπιακού, οι άνθρωποι του οποίου ρίχνουν τις... σπόντες τους.


Έντονα ενοχλημένη είναι η διοίκηση του Ολυμπιακού από τις νέες δηλώσεις του Πάνου Μπιτσαξή με αφορμή τo πρωτοφανές συμβάν του περασμένου Σαββάτου στο Θέατρο Τέχνης. Οι «ερυθρόλευκοι» μετά την ανεπίσημη στάση τους, προχώρησαν και σε επίσημη ανακοίνωση, αντιδρώντας έτσι σε αυτά που ειπώθηκαν.


«Είναι τουλάχιστον άδικη η πρόσφατη αναφορά του γενικού γραμματέα αθλητισμού κ. Μπιτσαξή, στον Ολυμπιακό, σε σχέση με τα επεισόδια στο θέατρο τέχνης. Πως αποκλείει άραγε την οποιαδήποτε μορφή προβοκάτσιας και βγάζει το συμπέρασμα ότι οπαδοί του Ολυμπιακού προκάλεσαν τα επεισόδια, όταν δεν υπάρχει η παραμικρή ουσιαστική ένδειξη η απόδειξη για αυτό.


Ας κρατήσει τις υποδείξεις για αλλού ο κ. Μπιτσαξής, όταν είναι γνωστό και αυτονόητο ότι η Π.Α.Ε. Ολυμπιακός καταδικάζει αυτόματα παρόμοια περιστατικά.


Θα περιμέναμε από τον κ. Μπιτσαξή να εκφράσει......



Create your own banner at mybannermaker.com!

free web site

free web site
free web site

Δημοσιεύστε σήμερα άρθρα

Γιατί να δημοσιεύσω το άρθρο/επιστολή μου εδώ?

  1. Το άρθρο σας θα το διαβάσουν χιλιάδες χρήστες
  2. Δημοσιεύεται αυτόματα
  3. Δεν λογοκρίνεται
  4. Δημοσιεύεται αυτόματα σε χιλιάδες μέλη της σελίδας του Facebook
  5. Αναδημοσιεύεται με RSS από διάφορα blog
Πως το κάνω αυτό?

Απλά στείλτε μας e-mail στο :
kokoromaxies@gmail.com

Χωρίς μεσάζοντες

θέλετε το Banner μας

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Τι γράφουν οι φίλοι μας

Ετικέτες

ΠΑΟΚ (196) ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (110) ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (94) PAOK (86) ΑΡΗΣ (64) ΑΕΚ (55) ΗΡΑΚΛΗΣ (55) OLYMPIAKOS (49) VIDEO (42) PANATHINAIKOS (30) ΖΩΝΤΑΝΑ (30) ARIS (24) LIVE AGONES (24) HRAKLHS (23) ΓΚΟΛ (23) LIVE STREAMING (22) ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (22) aek (21) strimmeno (20) SUPERLEAGUE (17) ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ (17) ΜΠΑΣΚΕΤ (17) κρ (17) ΚΥΠΕΛΟ (16) Super League (15) ΕΘΝΙΚΗ (15) ΠΑΟ (14) PAO (13) 2-1 (12) ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ (12) ΣΙΣΕ (12) 1-0 (11) HRAKLIS (11) live tv (10) ΗΡΑ (10) ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (10) δηλώσεις (10) OSFP (9) OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (9) ΠΑΤΕΡΑΣ (9) ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (8) ΛΑΡΙΣΑ (8) ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (8) ΟΣΦΠ (8) ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΝΚ (8) ΤΟΥΜΠΑ (8) BASKET (7) FUNNY VIDEOS (7) ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (7) ΕΛΛΑΔΑ (7) ΕΠΙΘΕΣΗ (7) ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ (7) ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ (7) ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ (7) Σούπερ Λιγκ (7) AFRICA (6) Champions League (6) FUNNY (6) GAVROS (6) PANIONIOS (6) ΑΔΑΜΙΔΗΣ (6) ΑΡΑΒΕΣ (6) ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΟΜΑΔΩΝ (6) ΒΑΛΒΕΡΔΕ (6) ΚΑΒΑΛΑ (6) ΜΙΡΑΛΑΣ (6) ΝΙΟΜΠΛΙΑΣ (6) ΞΑΝΘΗ (6) ΞΥΛΟ (6) ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ (6) ΦΑΣΕΙΣ (6) ΦΙΛΙΚΟ (6) 1- 1 (5) FOOTBALL (5) FUNNY PHOTO (5) MARINAKIS (5) PLAY OFF (5) TOTTENHAM (5) ΑΛΕΦΑΝΤΟΣ (5) ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ (5) ΒΑΘΜΟΙ (5) ΒΙΝΤΕΟ (5) ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ (5) ΕΠΟ (5) ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ (5) ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ (5) ΟΠΑΠ (5) ΤΟΡΟΣΙΔΗΣ (5) 0-0 (4) 0-1 (4) 2-0 (4) 2-2 (4) AEL (4) FIFA 2010 (4) INTER (4) MANCHESTER UNITED (4) MUNDIAL (4) highlights (4) ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ (4) ΑΕΛ (4) ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (4) Β ΕΘΝΙΚΗ (4) ΕΠΙΣΟΔΕΙΑ (4) ΕΥΡΩΠΗ (4) ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ (4) ΜΑΚΗΣ ΧΑΒΟΣ (4) ΜΑΤΣ (4) ΜΕΤΟΧΕΣ (4) ΜΠΕΟΣ (4) ΜΠΛΑΓΚΟ (4) ΟΦΗ (4) ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ (4) ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ (4) ΣΗΜΕΡΑ (4) ΤΙΜΩΡΙΑ (4) ΤΡΥΦΩΝ (4) ΤΣΣΚΑ (4) ΦΕΤΦΑΤΖΙΔΗΣ (4) 1-2 (3) 2011 (3) 3-0 (3) BARCELONA (3) CSKA (3) ERGOTELIS (3) EUROPE (3) FC PAOK.GR (3) GOAL (3) GREECE (3) LEOFOROS (3) LIVE SCORE (3) LIVERPOOL (3) STREAMING (3) ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ (3) ΑΠΟΦΑΣΗ (3) ΑΣ ΠΑΟΚ (3) ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (3) ΒΑΣΑΡΑΣ (3) ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ (3) ΓΚΟΒΟΥ (3) ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗΣ (3) ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ (3) ΖΩΝΤΑΝΆ (3) ΙΜΠΑΓΑΣΑ (3) ΙΝΤΕΡ (3) ΚΑΚΙΕΣ ΓΡΙΕΣ (3) ΚΑΚΟΣ (3) ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ (3) ΚΟΚΚΑΛΗΣ (3) ΚΟΛΚΑΣ (3) ΚΟΥΠΕΡ (3) ΛΕΤΟ (3) ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ (3) ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΟΠΑΔΩΝ (3) ΜΗΝΥΣΗ (3) ΝΙΝΗΣ (3) ΟΠΑΔΟΙ (3) ΠΑΜΠΛΟ ΓΚΑΡΣΙΑ (3) ΠΑΝΘΗΡΕΣ (3) ΠΑΝΣΕΡΑΙΚΟΣ (3) ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ (3) ΠΟΡΕΙΑ (3) ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (3) ΣΑΝΤΟΣ (3) ΣΟΥΤΙΑ (3) ΤΟΤΤΕΝΑΜ (3) ΦΛΩΡΙΔΗΣ (3) ΦΩΤΑΚΗΣ (3) ΧΙΜΕΝΕΘ (3) ΨΩΜΙΑΔΗΣ (3) κο (3) ομαδούλα (3) 0-4 (2) 3-1 (2) 5-1 (2) AEL FC ARENA (2) AJAX (2) ATHLITIKA NEA (2) ATROMITOS (2) Argentina (2) BATHMOI (2) BATHMOLOGIA (2) BLANCO (2) BRAZIL (2) DIEGO ARIAS (2) DYNAMO (2) EPISODEIA (2) EURO 2012 (2) EUROPA LEAGE (2) EUROPA LEAGUE (2) FASEIS (2) FLORIDIS (2) IVIC (2) Iron Mike (2) JUVE (2) Juventus (2) KAVALA (2) LARISA (2) MANCHESTER CITY (2) MIRALAS (2) NEW STADIUM (2) OFI (2) PANSERRAIKOS (2) PAS GIANNINA (2) PROGRAMMA (2) SISE (2) SKOKO (2) SUPER3 (2) South Africa 2010 (2) TSOULOU (2) TSOYKALAS (2) UEFA (2) VITOLO (2) Villarreal (2) ZAMPIDIS (2) baladoros (2) fenerbahce vs paok live tv (2) fetfa (2) ga (2) karpati (2) karpaty (2) kypelo (2) paok24 (2) papas (2) pateras (2) photo (2) va (2) ΑΓΓΕΛΟΣ (2) ΑΓΩΝΕΣ (2) ΑΕΚΑΚΙ (2) ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ (2) ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ (2) ΑΠΕΡΓΙΑ (2) ΑΡΙΑΣ (2) ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ (2) ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ (2) ΑΦΡΙΚΗ (2) ΒΑΖΕΛΟΙ (2) ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ (2) ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ (2) ΒΙΕΡΙΝΙΑ (2) ΒΟΛΟΣ (2) ΓΑΥΡΟΙ (2) ΓΑΥΡΟΣ (2) ΓΚΑΡΣΙΑ (2) ΔΑΛΟΥΚΑΣ (2) ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ (2) ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ (2) ΕΠΙΣΤΟΛΗ (2) ΕΡΓΟ ΚΟΥΠΕΡ (2) ΖΑΜΠΙΔΗΣ (2) ΖΕΥΓΑΡΙΑ (2) ΖΩΙΔΗΣ (2) ΙΣΠΑΝΙΑ (2) ΙΤΑΛΙΑ (2) ΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ (2) ΚΑΜΠΑΝΑ (2) ΚΑΣΣΕΤΕΣ (2) ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ (2) ΚΑΤΑΡ (2) ΚΛΑΨΑ (2) ΚΟΥΚΟΥΛΑΚΗΣ (2) ΜΑΡΣΕΙΓ (2) ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ (2) ΜΟΥΝΤΙΑΛ (2) ΜΟΥΡΙΝΙΟ (2) ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ (2) ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (2) ΜΠΙΤΣΑΞΗΣ (2) ΜΠΟΥΝΙΕΣ (2) ΜΩΡΑΛΗΣ (2) Μιχάλης Ζαμπίδης (2) ΝΟΤΙΟΣ (2) ΝΤΕΡΜΠΙ (2) ΝΤΙΕΓΚΟ (2) ΝΤΟΥΣΑΝ (2) ΠΑΟΚ ΜΠΑ.ΛΑ. (2) ΠΕΝΑΛΝΤΙ ΜΑΙΜΟΥ (2) ΠΙΛΑΒΙΟΣ (2) ΠΟΡΤΟ (2) ΠΡΑΣΙΝΗ (2) ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ (2) ΠΣΑΚ (2) ΡΟΥΜΑΝΙΑ (2) Σ.Φ. ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ (2) ΣΑΜΑΡΑΣ (2) ΣΚΙΤΣΟ (2) ΣΚΟΚΟ (2) ΣΤΗΜΕΝΟ (2) ΤΙΤΛΟΣ (2) ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΤΣΙΟΥ (2) ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ (2) ΤΣΙΩΛΗΣ (2) ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ (2) ΦΕΡΕΙΡΑ (2) ΧΙΟΥΜΟΡΙΣΤΙΚΟ (2) ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ (2) διαιτητή (2) καρπατη (2) καρπατυ (2) μουσλιμοβιτς (2) τζιμπουρ (2) +10 (1) 0-2 (1) 1-1 (1) 1-3 (1) 10/11/2010 (1) 100m (1) 13 (1) 13-11-2010 (1) 17-11-2010 (1) 2010 (1) 24/11/2010 (1) 300 (1) 32 (1) 33% (1) 4-0 (1) 4-1 (1) 4-2 (1) 5-0 (1) 52-48 (1) 6-0 (1) 6-1 (1) 6/11/2010 (1) 67% (1) 78-67 (1) 86-78 (1) 87-58 (1) AFIKSI (1) AGGELOS (1) ANASTASIADIS (1) ANONYMOUS (1) ANTELINO (1) APOFASI (1) APOSTOLH (1) ARABES (1) ARAVES (1) ARENA (1) ARSENAL OLYMPIAKOS (1) ATHENS (1) Ali Gunyar (1) Australian Grand Prix (1) BALBOA (1) BALLETO.GR (1) BAYERN (1) BDO (1) BENFICA (1) BERETTA (1) BESIKTAS (1) BEST TEAM (1) BRAGA (1) BURSASPOR (1) COOPER (1) DALOUKAS (1) DOKSA DRAMA (1) DOPING CONTROL (1) Dusan Bajevic (1) EEA (1) EGOTELIS (1) EPO (1) ETHNIKI (1) Eintracht Braunschweig (1) Eva Kent (1) FACEBOOK (1) FANS (1) FC Barcelona (1) FIFA . MHNYSH (1) FINAL (1) FREE (1) Formula 1 (1) GALATA (1) GALATI (1) GAMES (1) GERMANY (1) GOOGLE (1) GOOGLE MAPS (1) GP (1) Gavrilio (1) Giorgio Petrosyan (1) HRA (1) Hertha (1) Hulkenberg (1) Huub (1) ITALY (1) JUVENTUS ARENA (1) Jimmy Jump (1) KASETES (1) KASSETES (1) KATIMAGIKO.GR (1) KERKYRA (1) KOKE (1) KOKKALIS (1) KSILO (1) LIBERO (1) MADRID (1) MAROYSI (1) MARSEIG (1) MARSEILLE (1) METOXES (1) MPEOS (1) Michael Stahl (1) Mr MIG (1) Nabil El Zhar (1) Nagashima (1) Nigeria (1) OAKA (1) OLYMPIAKOS VOLOU (1) OTELUL (1) OTTO (1) PANTELIC (1) PARKOUR (1) PORTO (1) PRASINI.GR (1) Playoffs (1) Pulcino Pio (1) Quatar Investment Authority (1) REAL (1) RED PLANET (1) RIERA (1) ROMANIA (1) ROSENBORG (1) Real Madrid (1) Rubin Kazan (1) SAXPATZIDIS (1) SERRES (1) SEVILLA (1) SOLTINI (1) SOUPER 3 (1) SPAIN (1) STEVENS (1) STRING (1) TEASER (1) TOROSIDIS (1) TSIOLIS (1) TV (1) TWITTER (1) TuS Koblenz (1) UDINESE (1) VIDEOS (1) VORIA.GR (1) ZAGREB (1) anekdoto (1) ar (1) ceremony (1) closing (1) fakos (1) gavros.gr (1) gummy bear (1) jeabour (1) knock down (1) levadiakos (1) london 2012 (1) malta (1) nikos (1) opadoi (1) patricia pato (1) porn (1) sex (1) skopia (1) to poulaki piou (1) to poulaki tsiou (1) ultras (1) zambidis (1) zougla.gr (1) Άκης Μπεκιάρης (1) Όσκαρ (1) Α1 (1) Α2 (1) ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ (1) ΑΕΚ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (1) ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ (1) ΑΛΑΤΣΙ (1) ΑΛΛΑΓΗ (1) ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ (1) ΑΜΚ (1) ΑΝΑΒΟΛΗ (1) ΑΝΑΚΟΝΩΣΗ (1) ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ (1) ΑΝΤ१ (1) ΑΠΑΝΤΗΣΗ (1) ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ (1) ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ (1) ΑΠΟΣΤΟΛΗ (1) ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (1) ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ (1) ΑΡΕΝΑ (1) ΑΡΗΚΛΗΣ (1) ΑΡΣΕΝΑΛ (1) ΑΡΧΕΣ (1) ΑΣΤΕΙΑ ΒΙΝΤΕΟ (1) ΑΣΤΕΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ (1) ΑΣΤΕΡΑΣ (1) ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ (1) ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ (1) ΑΥΞΗΣΗ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ (1) ΑΥΞΗΣΗ ΜΚ (1) ΑΥΣΤΡΙΑ (1) ΑΥΤΟΦΩΡΟ (1) ΑΦΕΝΤΙΚΟ (1) ΑΦΙΞΗ (1) ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑΣ (1) Αντελίνο Βιεϊρίνια (1) Αρβανίτης (1) Ατλέτικο Νατιονάλ (1) ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΟΠΑΠ (1) ΒΕΝΓΚΕΡ ΑΡΣΕΝ (1) ΒΕΝΤΟΥΡΗΣ (1) ΒΙΕΡΑ (1) ΒΙΖΑ (1) ΒΙΟΛΙΔΗΣ (1) ΒΟΣΝΙΑ (1) ΒΡΑΒΕΥΣΗ (1) ΒΡΥΖΑΣ (1) ΒΥΝΤΡΑ (1) Βαθμολογία (1) Γ ΕΘΝΙΚΗ (1) ΓΑΜΑΤΟΣ (1) ΓΑΤΑ (1) ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΣ (1) ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ ΑΚΟΜΗ ΑΗΤΤΗΤΟΣ (1) ΓΙΑΝΝΕΝΑ (1) ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ (1) ΓΙΑΧΟΣ (1) ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ (1) ΓΚΑΛΑΤΙ (1) ΓΚΑΛΗΣ (1) ΓΚΑΜΙΕΤΕ (1) ΓΚΑΦΕΣ (1) ΓΚΕΤΣΕΦΣΚΙ (1) ΓΚΜΟΧ (1) ΓΛΕΝΤΙ (1) ΓΟΝΤΙΚΑΣ (1) Γιάννης Παπαδόπουλος (1) Γκρονινγκεν (1) Δ ΕΘΝΙΚΗ (1) ΔΑΡΣΙΝΟΣ (1) ΔΕΠΑ (1) ΔΗΜΗΤΡΗΣ (1) ΔΙΑΔΗΛΩΤΗΣ (1) ΔΙΑΚΟΠΗ ΑΓΩΝΑ (1) ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ (1) ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ (1) ΔΙΟΓΕΝΗΣ (1) ΔΙΠΟΔΑ (1) ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ (1) ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (1) ΔΥΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ (1) Δημήτρης Μόκκας (1) Διακοπή του Αγώνα (1) ΕΕΑ (1) ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ (1) ΕΚΤΩΡ (1) ΕΛΕΓΧΟΣ (1) ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ (1) ΕΛΛΑΔΟΣ (1) ΕΛΛΑΣ (1) ΕΛΣΙΝΓΚΙ (1) ΕΜΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ (1) ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ (1) ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ (1) ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ (1) ΕΠΙΣΟΔΙΑ (1) ΕΠΣΤΑΙΝ (1) ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ (1) ΕΡΝΑΝΤΕΣ (1) ΕΡΝΕΣΤΟ ΒΑΛΒΕΡΔΕ (1) ΕΡΟΛ (1) ΕΣΑΚΕ (1) ΕΣΠΑΝΙΟΛ (1) ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ (1) ΕΦΕΣΗ (1) Εθνικός Αστέρας (1) Επεισόδια (1) ΖΕΣΟΥΑΛΔΟ (1) ΗΘΟΣ (1) Θ4 (1) ΘΑΜΝΑΚΙΑΣ (1) ΘΑΝΟΣ (1) ΘΕΜΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ (1) ΘΥΡΑ 13 (1) ΘΥΡΑ 4 (1) Θανάσης Κατσαρής (1) ΙΚΑΡΟΣ (1) ΙΝΙΕΣΤΑ (1) ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ (1) Ιγκόρ Γκλούστεβιτς (1) Κ-1 ΜΑΧ (1) ΚΑΒΛΑΚ (1) ΚΑΕ ΠΑΟΚ (1) ΚΑΖΑΝ (1) ΚΑΖΙΜ (1) ΚΑΖΟΥΡΑ (1) ΚΑΚΑ (1) ΚΑΛΥΤΕΡΑ VINDEO (1) ΚΑΛΥΤΕΡΗ 11αδα (1) ΚΑΜΠΟΡΑ (1) ΚΑΝΑΔΑΣ (1) ΚΑΠΟΥΤΣΟ (1) ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ (1) ΚΑΣΙΓΙΑΣ (1) ΚΑΤΙ ΜΑΓΙΚΟ (1) ΚΕΡΚΥΡΑ (1) ΚΙΝΤΗΣ (1) ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ (1) ΚΛΗΡΩΣΗ (1) ΚΛΗΡΩΣΗ CHAMPIONS LIGUE (1) ΚΛΗΡΩΣΗ ΚΥΠΕΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ (1) ΚΛΙΚΑ (1) ΚΟΚΑΚΙΑΣ (1) ΚΟΚΕ (1) ΚΟΝΤΡΑ (1) ΚΟΠ (1) ΚΟΡΟΜΙΛΑΣ (1) ΚΟΤΣΟΡΗΣ (1) ΚΟΥΓΙΑΣ (1) ΚΥΠΡΟΣ (1) ΚΩ.ΜΗΤ.ΗΣ (1) ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ (1) ΚΩΦΙΔΗΣ (1) Κάρολος Κουν (1) Καβάλα (1) ΛΕΑΝΤΡΟ (1) ΛΕΠΤΟΚΑΡΙΑ (1) ΛΙΜΑΝΙ (1) ΛΙΟΝΤΟΣ (1) ΛΟΥΖΝΙΚΙ (1) ΛΟΥΚΕΤΟ (1) ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ (1) Λεβαδειακός (1) Λιέτουβος Ρίτας (1) ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ (1) ΜΑΚΑΡΟΣ (1) ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ (1) ΜΑΛΑΚΙΑΣ (1) ΜΑΛΕΖΑΣ (1) ΜΑΛΤΑ (1) ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ (1) ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ (1) ΜΑΡΚΑΡΙΣΜΑ (1) ΜΑΡΟΥΣΙ (1) ΜΕΛΜΠΕΡΚ (1) ΜΕΤΟΧΟΙ (1) ΜΗΝΥΜΑ (1) ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ. 1-1 (1) ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ (1) ΜΗΤΣΙΟΣ (1) ΜΙΣΕΛ (1) ΜΟΛΟΤΟΦ (1) ΜΟΝΤΕΛΑ (1) ΜΟΝΤΕΛΟ (1) ΜΟΥΝΙΤΙΣ (1) ΜΟΥΣΛΙ (1) ΜΠΑΓΕΡΝ (1) ΜΠΑΚΑΓΙΟΚΟ (1) ΜΠΑΛΑΜΠΑΝ (1) ΜΠΑΧΑΛΟ (1) ΜΠΕΜΦΙΚΑ (1) ΜΠΕΝΖΕΜΑ (1) ΜΠΕΡΕΤΑ (1) ΜΠΙΤΣΙΔΗΣ (1) ΜΠΟΓΙΑΤΖΗΣ (1) ΜΠΟΛΟΝΙ (1) ΜΠΟΛΟΤΕΛΙ (1) ΜΠΟΥΛΟΥΤ (1) ΜΠΟΥΝΙΑ (1) ΜΠΡΙΖ (1) Μπράουνσβαϊγκ (1) ΝΑΦΤΙ (1) ΝΕΚΡΗ ΖΩΝΗ (1) ΝΕΟ ΓΗΠΕΔΟ (1) ΝΕΤΟ (1) ΝΙΚΕΣ (1) ΝΟΜΠΛΙΑΣ (1) ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ (1) ΝΤΑΤΟΛΟ (1) ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΠ (1) ΝΤΙΝΤΙ ΚΟΝΣΤΑΝΤΙΝΙ (1) ΝΤΝΙΠΡΟ (1) ΝΤΟΥΝΤΟΥ (1) Νίκος Βασιλαράς (1) Ναμπίλ Ελ Ζαρ (1) Ντορλάν Παμπόν (1) ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ (1) ΟΖΙΛ (1) ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ (1) ΟΥΡΤΑΔΟ (1) Ολυμπιακός (1) Οντάι Αλί Σαμαρί Φάις (1) ΠΑΕ ΠΑΟΚ (1) ΠΑΜΠΟΡΙΔΗΣ (1) ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (1) ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ (1) ΠΑΝΤΕΛΙΤΣ (1) ΠΑΟΚ.κρ (1) ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ (1) ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ (1) ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (1) ΠΑΤΡΑ (1) ΠΕΝΤΡΑΘΑ (1) ΠΕΠΕ (1) ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΓΚΟΛ (1) ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΟΝΟΜΑΤΑ (1) ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ (1) ΠΛΑΣΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ (1) ΠΛΑΤΙΝΙ (1) ΠΟΙΝΗ (1) ΠΟΚ (1) ΠΟΤΟΥΡΙΔΗΣ (1) ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΛΑΓΟΙ (1) ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ (1) ΠΡΙΜ (1) ΠΡΟΔΟΤΗΣ (1) ΠΡΟΕΔΡΟΣ (1) ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ (1) ΠΡΟΚΡΗΣΗ (1) ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (1) ΠΡΟΤΑΣΗ (1) ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ (1) Πάμπλο Γκαρσία (1) Πάρντο (1) Πενιαρόλ (1) ΡΑΜΟΣ (1) ΡΕΑΛ (1) ΡΕΜΟΣ (1) ΡΕΦΙΚ (1) ΡΕΧΑΓΚΕΛ (1) ΡΙΕΡΑ (1) ΡΟΜΑ (1) ΡΟΥΜΠΙΝ (1) ΡΟΥΦΑΕΙ (1) ΡΩΣΙΑ (1) Ραούλ Μπράβο (1) Ριέρα (1) ΣΑΛΚΕ (1) ΣΑΧΠΑΤΖΙΔΗΣ (1) ΣΔΟΕ (1) ΣΕΒΙΛΗ (1) ΣΕΡΡΕΣ (1) ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ (1) ΣΙΦΑΚΗΣ (1) ΣΚΑΝΔΑΛΟ (1) ΣΚΑΟΥΤΕΡ (1) ΣΚΑΤΟΦΑΤΣΑ (1) ΣΚΑΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΟΥ (1) ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ (1) ΣΚΟΡΔΑΣ (1) ΣΚΟΤΣΙΚ (1) ΣΚΟΥΛΗΚΙΣΤΙΚΗ (1) ΣΟΛΤΑΝΗ (1) ΣΟΛΤΙΝΙ (1) ΣΟΥΜΠΟΤΙΤΣ (1) ΣΟΥΠΕΡ 3 (1) ΣΠΑΘΑΣ (1) ΣΠΑΝΟΣ (1) ΣΠΑΣΙΜΟ (1) ΣΤΑΔΙΟ (1) ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ (1) ΣΤΡΙΝΓΚ (1) ΣΤΡΟ ΣΚΑΝ.STRO SCAN (1) ΣΥΛΗΨΗ (1) ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ (1) ΣΥΝΕΛΗΥΘΗ (1) ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ (1) ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ (1) Σαρλερουά (1) Σισέ (1) ΤΑΚΗΣ (1) ΤΑΞΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ (1) ΤΕΛΙΚΟΣ (1) ΤΕΛΟΣ (1) ΤΖΕΜΠΟΥΡ (1) ΤΖΙΜΠΡΙΛ (1) ΤΖΟΡΒΑΣ (1) ΤΖΟΡΜΠΑΤΖΟΓΛΟΥ (1) ΤΖΟΥΛΙΑ (1) ΤΖΟΥΝΤ (1) ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΣ (1) ΤΟΜΠΕΖΕΙ (1) ΤΡΑΓΟΥΔΙ (1) ΤΡΕΛΟ ΑΓΟΡΙ (1) ΤΡΙΚΑΛΑ (1) ΤΡΙΦΥΛΛΙ (1) ΤΣΑΚΑΣ (1) ΤΣΑΚΙΡΗΣ (1) ΤΣΕΣΕΚΑ (1) ΤΣΙΡΙΛΟ (1) ΤΣΟΝΤΕΣ (1) Το Πουλάκι Τσίου (1) ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ (1) ΦΑΚΟΣ (1) ΦΑΛΗΡΟ (1) ΦΑΝΕΛΕΣ (1) ΦΑΠΕΣ (1) ΦΙΛΑΘΛΟΣ (1) ΦΟΙΤΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ (1) ΦΟΡΜΟΥΛΑ 1 (1) ΦΟΥΣΤΑ (1) ΦΟΥΣΤΕΡ (1) Φενέρμπαχτσε (1) Φουστέ (1) ΧΑΒΙΤΟ (1) ΧΑΝΤΜΠΟΛ (1) ΧΕΛΑΚΗΣ (1) ΧΟΡΗΓΙΑ (1) ΧΡΕΟΣ (1) ΧΤΑΠΟΔΙ (1) Χριστοβασίλη (1) ΩΡΕΣ (1) αγορά (1) αθλητικός εισαγγελέας (1) αιντραχ (1) αλαφουζος (1) ανέκδοτο (1) βαρδινογιαννης (1) βγενό (1) βοτανα (1) επιστολή (1) επιτροπή διαφάνειας (1) κύκλωμα (1) μπαμ (1) ξέπλυμα βρόμικου χρήματος (1) οδηγος (1) παρι σεν ζερμεν (1) πιου (1) πλέι όφ (1) πωληση (1) πώληση (1) ρουμπιν καζαν (1) στιγμιοτυπα (1) τελετη (1) τζίγκερ (1) το πουλακι πιου (1) τουιτ (1) τσιου (1) φαρμακευτικα (1)

referrals

Thessaloniki Blogs
Review kokoro-maxies.blogspot.com on alexa.com