ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΠΡΟΪΌΝΤΩΝ

Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010
Ο Νίκος Αλέφαντος χωρίς εμπάθεια, αλλά με οξύ τρόπο κριτικάρει το κάζο του «Ευρωπαίου» Παναθηναϊκού στο katimagiko.gr.

* Έχεις δίκαιο Θέμη, εγώ εδώ πρέπει να μιλάω μόνο για ποδόσφαιρο, να μαθαίνει ο κόσμος μπαλίτσα, χωρίς χλευασμούς. Ο Παναθηναϊκός λοιπόν δείχνει ότι δεν έχει κάνει καθόλου καλή προετοιμασία. Σαν να μην έχει πρόγραμμα προπόνησης ο Νιόπλιας. Βλέπω τον Παναθηναϊκό και μοιάζει σαν να δίνει ακόμα παιχνίδια προετοιμασίας! Τόσο ανέτοιμος δείχνει».

* «Επίσης είδα μια τραγική σύνθεση. Απορώ με το σκάουτινγκ του Παναθηναϊκού πάνω στην Κοπεγχάγη… Είδα ψηλά κορμιά σε αυτήν την ομάδα, όχι φαντεζί αλλά έφευγαν ωραία από πίσω, είχαν μια τακτική σαν ομάδα, 4-4-2. Όταν βλέπεις τον Εντόι σέντερ φορ, σε αυτό το ματς με αυτήν την ομάδα έπρεπε να παίξει ο Μπουμσόνγκ με τον Σαριέγκι λίγο πίσω του. Και όχι σέντερ μπακ ο Ζιλμπέρτο που τον εξέθεσε ο Νιόπλιας, μου θύμιζε γκαζοζέ! Σαν τα λεωφορεία στην Κατοχή που είχαν πίσω κάτι μπουκάλες με υγραέριο, ανέβαιναν τους δρόμους και αγκομαχούσαν! Δεν μπορούσε να στρίψει, να γυρίσει, στη νευραλγική θέση του σέντερ μπακ να παίζει τέτοιος παίκτης εκεί είναι έγκλημα»!

* «Υπήρχε βέβαια κι ένας ανεκδιήγητος Τζόρβας. Τι έκανε το παιδί αυτό; Κόντεψε να φτάσει μέχρι τη σέντρα στο ένα γκολ, χωρίς λόγο! Και στο άλλο γκολ τι έκανε; Ανύπαρκτος».

* «Επίσης δεν είναι μπακ αυτά για τον Παναθηναϊκό. Ο Μαρίνος είναι μπακ της οκάς. Ήταν μία 5άδα τραγική πίσω. Όσο για τα χαφ, τι να πεις. Κατσουράνης με τα γνωστά κουσούρια του, Σιμάο που δεν έχει πάρει εξέλιξη και Γκαρσία σαπάκιας. Αν φυσήξει δυνατός αέρας θα πέσει κάτω. Με κάτι μάγουλα αποστεωμένα, δεν έχει δυνάμεις αυτός πια. Και πέρσι ελάχιστα ματς έπαιξε στην Ισπανία. Τον έβλεπες σε μια απόσταση 25 μέτρα από τον Σισέ! Δεν έχει κουράγια, έπαιζε μακριά του, ούτε πάτησε καν περιοχή. Δεν μπορούσε. Ο Παναθηναϊκός παρουσίασε χαφ βαδιστές»!

* «Οι αποστάσεις της άμυνας από τους 3 χαφ ήταν 25 μέτρα. Και άλλα τόσα μέτρα ήταν η απόσταση των χαφ από τον Σισέ. Μεγάλες αποστάσεις».

* «Από εκεί και πέρα, πώς τον έκαναν τον Νίνη έτσι. Τον φόρτωσαν με βάρη, τι θέλει να γίνει, παλαιστής; Έχασε την ταχύτητά του. Έχεις και τον Λέτο που όλος ο ντουνιάς τον έχει μάθει πια τι κάνει, παίρνει τη μπάλα κοντά στη γραμμή και πάει προς το σημαιάκι του κόρνερ να περάσει τον αντίπαλο, κι αν έρθει ο μπακ από πίσω του να δώσει βοήθεια, του τη δίνει, χωρίς ουσία πράγματα, είναι μακριά από το γκολ. Άντε να δώσει τη μπαλιά στο Σισέ, το έχουν μάθει όλοι και πάει και στήνεται ο σέντερ μπακ μπροστά απ’ τον Σισέ, τον κλείνουν οι δύο σέντερ μπακ, όλοι να ψάχνουν τον Σισέ να τους ξελασπώσει».

* «Ακόμα και ο Τζόρβας τον Σισέ ψάχνει, μήπως κάνει λάθος ο αντίπαλος σέντερ μπακ και χωθεί ο Σισέ να σκοράρει. Από την άμυνα μέχρι τους χαφ και τους εξτρέμ, όλοι ψάχνουν τον Σισέ. Αυτό το ποδόσφαιρο δεν παιζόταν ούτε προπολεμικά! Μόνος του να παλεύει ο Σισέ. Δεν κλίνουν προς τα μέσα οι εξτρέμ να απειλήσουν, δεν ανεβαίνουν επιθετικά τα μπακ στις πτέρυγες αφού δεν είναι κιόλας αξιόλογοι μπακ, δεν γίνονται συνδυασμοί, τίποτα».

* « Από θέμα τρεξιμάτων ανύπαρκτος ο Παναθηναϊκός, ήταν δύο ταχύτητες πάνω η Κοπεγχάγη, από θέμα τακτικής επίσης τίποτα ο Παναθηναϊκός. Τι μας έχεις παρουσιάσει κύριε Νιόπλια από την προετοιμασία που έκανες ως σήμερα; Τι έχει δείξει η ομάδα σου; Είναι κατάντια για ένα μεγάλο σωματείο όπως ο Παναθηναϊκός αυτή η εικόνα που δείχνει. Πραγματικά. Είναι λυπηρό».

* «Καλά που μου το θύμησες, έχει ευθύνη και η διοίκηση του Παναθηναϊκού. Είναι το έγκλημα του αιώνος που τόσα χρόνια δεν μπορούν να βρουν μία σεντερμπακάρα! Έχω κουραστεί να τους ακούω κάθε φορά να λένε για τα σέντερ μπακ, αλλά σέντερ μπακ «σκύλο» να μη φέρνουν. Γρήγορους ρε! Η πρώτη δουλειά αυτή πρέπει να είναι. Γρήγορους. Και ας μην ξέρουν τη μεγάλη μπάλα. Γιατί, ο Αβραάμ ξέρει τη μεγάλη μπάλα; Είναι όμως γρήγορος. Ο Μέλμπεργκ ξέρει τη μεγάλη μπάλα; Είναι όμως σκύλος και δένει με τον Αβραάμ».

Συντάκτης: Θέμης Σινάνογλου



Bookmark and Share
Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010
Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για την αυριανή (30/9) αναμέτρηση με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ στην Τούμπα. Ο Παύλος Δερμιτζάκης αποφάσισε να αφήσει εκτός ενδεκάδας τον Σαλπιγγίδη, καθώς και τους Μαλεζά, Φιλομένο. Ξεκινάει ο Μουσλίμοβιτς.
Ο προπονητής του «Δικεφάλου» αποφάσισε να προχωρήσει σε μαζικές αλλαγές ενόψει του αυριανού αγώνα με την Ντινάμο στο γήπεδο της Τούμπας. Ο Δερμιτζάκης έκρινε πως οι Σαλπιγγίδης, Μαλεζάς και Φιλομένο θα πρέπει να καθίσουν στον πάγκο, ο καθένας για διαφορετικούς λόγους. Τη θέση τους θα πάρουν αντίστοιχα οι Ναμπίλ Ελ Ζαρ, Μπρούνο Τσιρίλο και Ζλάταν Μουσλίμοβιτς.

Από τη στιγμή που δεν υπήρξαν άλλες αλλαγές, ο ΠΑΟΚ θα παραταχθεί με τον Κρέσιτς κάτω από τα δοκάρια, δεξιά τον Μπουσαϊντί και αριστερά τον Λίνο. Από εκεί και πέρα, ο Κοντρέρας μαζί με τον Τσιρίλο θα είναι οι δύο κεντρικοί αμυντικοί. Οι τρεις μέσοι του άξονα, Βιτόλο, Γκαρσία και Ίβιτς. Οι Βιεϊρίνια, Ελ Ζαρ θα είναι στις πλευρές και ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς στην κορυφή της επίθεσης.

Αμέσως μετά τις ασκήσεις τακτικής, ο Παύλος Δερμιτζάκης μάζεψε τους παίκτες του στη μεσαία γραμμή του γηπέδου και τους είπε κάποια πράγματα για την τακτική, ενώ αμέσως μετά έδωσε εντολή για εκτέλεση στημένων φάσεων.


Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΟΚ:


Χαλκιάς, Κρέσιτς, Κουτσιανικούλης, Μαλεζάς, Παπάζογλου, Σαλπιγγίδης, Φωτάκης, Μπουσαΐντι, Τσιρίλο, Κοντρέρας, Ελ Ζαρ, Γκαρσία, Ίβιτς, Λίνο, Μουσλίμοβιτς, Σνάουτσνερ, Βιεϊρίνια, Βιτόλο, Ζουέλα
gazzetta.gr





Bookmark and Share
Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010
Η τραγική εικόνα της ΑΕΚ... απομάκρυνε τον Ντούσαν Μπάγεβιτς από την ομάδα, καθώς η παραίτησή του μετά το ματς στον Βόλο έγινε αποδεκτή από τον πρόεδρο της «Ένωσης» Σταύρο Αδαμίδη, που τόνισε: «Θα κοιτάξουμε το καλύτερο».
«Ενημέρωσα τον κ. Αδαμίδη και τους παίκτες ότι παραιτούμαι. Δε θέλω να πω κάτι άλλο. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό Βόλου», ήταν τα λόγια του Σέρβου τεχνικού που αποχώρησε αμέσως μετά.

Η αποχώρηση του Μπάγεβιτς από την «Ένωση» είναι πλέον δεδομένη, καθώς λίγο μετά την απόφασή του, με δηλώσεις ο πρόεδρος της ΑΕΚ Σταύρος Αδαμίδης αναφέρθηκε στην... επόμενη μέρα λέγοντας λακωνικά: «Είναι τελεσίδικη παραίτηση και η διοίκηση θα κοιτάξει το καλύτερο της ομάδας από δω και πέρα».

«Χωρίζουμε φιλικά»
Ο πρόεδρος της ΑΕΚ έκανε δηλώσεις και στον ραδιοφωνικό σταθμό Novasport FM μιλώντας για την παραίτηση του Μπάγεβιτς.

«Σήμερα χώρισαν οι δρόμοι της ΑΕΚ και του Ντούσαν Μπάγεβιτς. Ο κ. Μπάγεβιτς αμέσως μετά το ματς μου είπε ότι παραιτείται, αφού νιώθει ότι η ομάδα δεν ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του.

Εγώ ως πρόεδρος και η διοίκηση εκτιμούμε απεριόριστα όσα έχει προσφέρει στην ομάδα. Αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας μας.

Αυτή η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί δεν αναιρεί όσα έχει προσφέρει στην ΑΕΚ ο Μπάγεβιτς και χωρίζουμε πολύ φιλικά, όπως αρμόζει σε έναν προπονητή του κύρους και της μεγάλης ιστορίας του.

Προσωρινά αναλαμβάνει ο Μπλένταρ Κόλα με άμεσο συνεργάτη τον Γκρέταρσον. Αυτή θα είναι προσωρινή λύση.

Οι φίλοι της ΑΕΚ να είναι σίγουροι ότι θα κάνουμε ό,τι καλύτερο για την ομάδα.

Είναι αρχή του πρωταθλήματος και έχουμε μείνει λίγο πίσω, αλλά είμαστε εντός όλων των στόχων. Χρειάζεται συσπείρωση όλων των φιλάθλων μας, για να βοηθήσουμε την ομάδα να ξεπεράσει αυτή την κρίση και να είστε σίγουροι ότι θα την ξεπεράσει».


Bookmark and Share
Δεν γλίτωσαν την κατακραυγή από περίπου 100 οπαδούς της ομάδας οι παίκτες του ΠΑΟΚ. Τους περίμεναν στην Τούμπα την ώρα που έφθασε το πούλμαν από την Ξάνθη και τους εξέφρασαν με αποδοκιμασίες τη δυσφορία τους για την εμφάνισή τους στα Πηγάδια.

Τους πέρασαν το μήνυμα ότι δεν θα ανεχτούν άλλη μία τέτοια κακή εμφάνιση και ζήτησαν επιτακτικά νίκη επί της Ντιναμό και του Άρη. Παράλληλα, απαίτησαν από τον Παύλο Δερμιτζάκη να πάρει αυστηρά μέτρα για να σταματήσουν τα κρούσματα αγωνιστικής απειθαρχίας. "Σφίξε τα λουριά, Παύλο" ανέφεραν χαρακτηριστικά. Σύμφωνα, μάλιστα, με μαρτυρίες δεν αποκλείεται να γίνει επίσκεψη οπαδών την Δευτέρα (27/9) στη Σουρωτή
olapaok.gr
Bookmark and Share
Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010



Bookmark and Share
1-0


2-0


2-1



Bookmark and Share
Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010
Την επέμβαση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου προκάλεσε το δημοσίευμα για τον παχυλό λογαριασμό ενός διαιτητή, αλλά και όσα έχουν κυκλοφορήσει τις τελευταίες ημέρες ως πληροφορίες για την ύπαρξη κυκλωμάτων στον χώρο του ποδοσφαίρου!
Ο Άρειος Πάγος ζήτησε από τον επικεφαλής του ΣΔΟΕ κ. Καπελέρη να παρουσιαστεί την επόμενη Τρίτη στον εισαγγελέα Κανελλόπουλο και να δώσει όλα τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή του για τα κυκλώματα στον χώρο του ποδοσφαίρου, για τους ύποπτους λογαριασμούς μάνατζερ και διαιτητών και όλα τα σχετικά που έχουν δει τις τελευταίες ημέρες το φως της δημοσιότητας...

Επίσης ζήτησε να παρουσιαστεί και ο εκδότης της εφημερίδας «Ποντίκι», Αντώνης Δελατόλλας, για το δημοσίευμα που αναφέρει ότι βρέθηκαν σε λογαριασμό διαιτητή 300.000 ευρώ από κέρδη στοιχήματος...

Μάλιστα εκτός από τον Αρειο Πάγο, παρέμβαση έκανε και η Εισαγγελία Πρωτοδικών ζητώντας και αυτή κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση για να γίνει έρευνα για ξέπλυμα βρόμικου χρήματος.
gazzetta.gr





Bookmark and Share
Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010
«Stop» στις μετακινήσεις των οπαδών Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού, έβαλε ο Γ.Γ. Αθλητισμού Πάνος Μπιτσαξής, λόγω των όσων έγιναν το Σαββατοκύριακο.«Δεν θα πάρουμε εισιτήρια» η απάντηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.


Ο κ. Μπιτσαξής επικαλείται επεισόδια που προκάλεσε μερίδα οπαδών του Παναθηναϊκού στην Καβάλα μετά το ματς του Σαββάτου και εκτιμά πως νέα πιθανή μετακίνηση φίλων του «τριφυλλιού» εγκυμονεί κινδύνους και καλεί την αστυνομία να απαγορεύσει τηνδιάθεση εισιτηρίων για το ματς του Παγκρητίου με τον Εργοτέλη!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΓΓΑ προς την αστυνομία αναφέρει:

«Σχετικά με τα επεισόδια που σημειώθηκαν στον αγώνα Καβάλας-Παναθηναϊκού, ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Πάνος Μπιτσαξής απέστειλε προς το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας το ακόλουθο έγγραφο:

«Από τη μελέτη των αναφορών της Αστυνομίας για τους ποδοσφαιρικούς αγώνες της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Superleague προκύπτει ότι μεταξύ διαφόρων γεγονότων σημειώθηκαν επεισόδια ευρείας κλίμακας στηv Καβάλα από μερίδα οργανωμένων οπαδών του Παναθηναϊκού, με αποτέλεσμα σοβαρή διαταραχή της δημόσιας τάξης στην Καβάλα.

Με τα δεδομένα που διαμορφώθηκαν στον ποδοσφαιρικό αυτό αγώνα, εκτιμούμε ότι η οργανωμένη μετακίνηση και διάθεση εισιτηρίων σε οπαδούς του Παναθηναϊκού εγκυμονεί κινδύνους για το άμεσο μέλλον.

Για την εκτίμησή μας αυτή ενημερώσαμε σχετικά τη διοίκηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Προκειμένου να ληφθούν οι απαραίτητες αποφάσεις, παρακαλούμε, στο πλαίσιο της αρμοδιότητάς σας, να εισηγηθείτε περί του αν πρέπει να απαγορευθεί η διάθεση εισιτηρίων και η μετακίνηση οπαδών της παραπάνω ΠΑΕ κατά τον αμέσως επόμενο εκτός έδρας αγώνα της.

Το παρόν έγγραφο κοινοποιούμε και προς τον ΟΠΑΠ, για την εφαρμογή του κανονιστικού πλαισίου των χορηγιών για το οποίο έχει δεσμευθεί, για την αποτροπή φαινομένων βίας στα ποδοσφαιρικά γήπεδα».

Stop και στον Ολυμπιακό!

Περίπου 1.5 ώρα μετά την ανακοίνωση για τον Παναθηναϊκό, η ΓΓΑ εξέδωσε και ανακοίνωση που ...

πατήστε για περισσότερα...
Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010

Paok - Olympiakos Volou 0-1
. - &



Paok-Olympiakos Volou 1-1
. -


Bookmark and Share



Με ένα βαθμό έφυγε από την Καβάλα ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» παρά τα δύο γκολ που σημείωσε ο Σισέ δεν κατάφεραν να κερδίσουν τους «Αργοτναύτες», οι οποίοι αιφνιδίασαν τους πρωταθλητές και προηγούνταν με 2-1 μέχρι το 79ο λεπτό.

Ο Σισέ άνοιξε το σκορ στο 12’, ενώ η Καβάλα με γκολ των Ντουγκλάο (30’) και Νταρσεβίλ (33’) προηγήθηκε με 2-1. Το τελικό 2-2 διαμόρφωσε ο Σισέ στο 79’.

Ο Παναθηναϊκός μετά από τρεις αγωνιστικές μετρά πέντε βαθμούς, έχοντας μια νίκη και δύο ισοπαλίες.

Το παιχνίδι ήταν σε γενικές γραμμές αρκετά καλό και είχε συναρπαστική εξέλιξη. Μόλις στο 12’ ο Παναθηναϊκός κατάφερε να… ξεκλειδώσει την άμυνα των γηπεδούχων και να ανοίξει το σκορ με τον συνήθη ύποπτο Τζιμπρίλ Σισέ.

Στη φάση του γκολ ο Νίνης βρήκε τον Γάλλο στράικερ και ο Σισέ την έστειλε στα βάθος της εστία του Βαγιέχο. Στο 18’ ο Νίνης προσπάθησε να πετύχει και δεύτερο γκολ για την ομάδα του όμως το δεξί βολέ που επιχείρησε πέρασε δίπλα από το δοκάρι.

Η συνέχεια άνηκε στην Καβάλα, η οποία κυριάρχησε σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του γηπέδου και κατάφερε να σκοράρει δύο γκολ και να πάρει το προβάδισμα.

Στο 24’ ο Νταρσεβίλ προειδοποίησε την άμυνα του Παναθηναϊκού και ανάγκασε τον Τζόρβα σε εντυπωσιακή απόκρουση, ενώ στο 25’ οι γηπεδούχοι είχαν δύο δοκάρια. Το πρώτο το έκανε ο Πετκάκης, που έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο, ενώ στην επαναφορά ο Ντουγκλάο με κεφαλιά τράνταξε και πάλι το δοκάρι του Τζόρβα.

Η υπεροχή της Καβάλας μετουσιώθηκε σε γκολ στο 30’. Ο πολύ καλός Αμπντούν εκτέλεσε το φάουλ από τα αριστερά και ο Ντουγκλάο με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1. Η ολική ανατροπή έγινε μόλις τρία λεπτά αργότερα. Ο Οικονόμου σέντραρε και ο Νταρσεβίλ χρίστηκε σκόρερ, αφού έπιασε την κεφαλιά μπροστά από τον Μπουμσόνγκ.

Στο δεύτερο μέρος το παιχνίδι ήταν ανοικτό και η Καβάλα έχασε πολύ σημαντική ευκαιρία να πετύχει τρίτο γκολ στο 74’. Σε εκείνη τη φάση από την επέλαση του Αμπντούν ο Ονουάτσι είδε τον Τζόρβα να αποκρούει, ενώ στη συνέχεια της φάση ο πορτιέρο του Παναθηναϊκού είπε και πάλι «όχι» στον Ογκμπέτσε.

Τελικά, ο Παναθηναϊκός με το δεύτερο γκολ του Τζιμπρίλ Σισέ ισοφάρισε σε 2-2 και πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας. Ο Λέτο έκανε τη σέντρα και ο Σισέ πήδηξε πιο ψηλά και με το κεφάλι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
zougla.gr


Bookmark and Share
Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010
Θύελλα έχει ξεσηκώσει η πρόταση του Βαγγέλη Μαρινάκη για την αντικατάσταση του Τεροβίτσα από τον Βασσάρα στην προεδρία της ΚΕΔ.

Μετά την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό, ήταν σειρά του Άρη να εκδώσει ανακοίνωση κατά του μεγαλομετόχου του Ολυμπιακού και προέδρου της Super League.

Οι διοικούντες τους «κίτρινους» εξέδωσαν ανακοίνωση, στην οποία τονίζουν ότι η πρόταση του κ. Μαρινάκη δεν τους εκφράζει, καθώς είπε την προσωπική του άποψη και όχι τη «γραμμή» της Superleague.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με μεγάλη μας έκπληξη πληροφορηθήκαμε ότι στο σημερινό (17/9) διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΟ, ο Πρόεδρος της Λίγκας κ. Βαγγέλης Μαρινάκης, πρότεινε την αλλαγή της ΚΕΔ και ενώ η αγωνιστική περίοδος έχει ήδη αρχίσει, προτείνοντας για Πρόεδρο της ΚΕΔ τον κύριο Κύρο Βασσάρα.

Επειδή στο τελευταίο ΔΣ της Λίγκας δεν συζητήθηκε αυτό το θέμα, ούτε ζητήθηκαν οι απόψεις των μελών του ΔΣ ώστε να τεθεί το θέμα προς ψηφοφορία, θεωρούμε ότι η παραπάνω πρόταση δεν εκφράζει την βούληση των ομάδων της Σούπερ Λίγκας και αποτελεί προσωπική άποψη του Προέδρου της Λίγκας κ. Βαγγέλη Μαρινάκη.

Είναι όμως γνωστό και αποδεκτό, ότι στις συνεδριάσεις του ΔΣ της ΕΠΟ, ο Πρόεδρος της Λίγκας παρίσταται για να εκφράσει τις απόψεις του ΔΣ του συνεταιρισμού μας και όχι προσωπικές απόψεις.

Η Λίγκα πρέπει να συμμετέχει στις συζητήσεις για την διαιτησία με σωστές υποδείξεις, για την βελτίωση του πρωταθλήματος, αλλά ποτέ δεν ενεπλάκη σε υποδείξεις ονομάτων για Προέδρους της ΚΕΔ ή άλλων θεσμικών οργάνων της διαιτησίας, η οποία υπάγεται σε άλλον φορέα».
ZOUGLA.GR



Bookmark and Share
Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010
Στα δικαστήρια θα βρεθούν οι αδερφοί Αγγελόπουλοι απέναντι στους αδερφούς Γιαννακόπουλους. Οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός κατέθεσαν μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση στην εφημερίδα «Πράσινη» με αφορμή τα όσα γράφηκαν για τον τέταρτο τελικό της Α1 του μπάσκετ, μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ.

H ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει:

«Οι κύριοι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος εξέδωσαν την ακόλουθη ανακοίνωση:

Με αφορμή τον αγώνα μπάσκετ της 6.6.2010 μεταξύ Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού για τα play offs και τα γεγονότα που έλαβαν χώρα στο συγκεκριμένο παιχνίδι, η εφημερίδα «ΠΡΑΣΙΝΗ» εξαπέλυσε μια χυδαία και συκοφαντική επίθεση εναντίον μας με εμετικά δημοσιεύματα και παραληρηματικό υβρεολόγιο. Τα ψεύδη και οι ύβρεις δεν πρέπει να μείνουν ατιμώρητα.

Για τον λόγο αυτό προσφύγαμε από τις 23/6/2010 στην ποινική και πολιτική δικαιοσύνη για την επιβολή των δεουσών κυρώσεων σε βάρος όσων παράγουν λάσπη και την αποκατάσταση της ηθικής βλάβης μας. Το ποσό που θα μας επιδικασθεί θα το διαθέσουμε για φιλανθρωπικούς σκοπούς».

zougla.gr

Bookmark and Share
Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2010
Αγαπητοί Αριανοί,
για πείτε μου ακόμη μια φορά ειρωνικά ότι για όλα φταίει ο ΣΠΑΘΑΣ.



. -


Bookmark and Share
Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010
Οι οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ αποφάσισαν να μην ταξιδέψουν στην Τρίπολη, αλλά να μείνουν στη Θεσσαλονίκη και να διαμαρτυρηθούν για τους πέντε συλληφθέντες στη ΔΕΘ. Ολοκληρώθηκε η καθιστική διαμαρτυρία στην Αριστοτέλους και οι οπαδοί επιστρέφουν στην Τούμπα.
απόσπασμα από olapaok.gr



Bookmark and Share
Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2010
Σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό για την απόκτηση του Σώτηρη Νίνη βρίσκεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα, τα οποία κάνουν λόγο για πρόταση 10 εκατομμυρίων ευρώ προς το «τριφύλλι»!
Πολύ κοντά στη μεταγραφή του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται ο Σωτήρης Νίνης σύμφωνα με βρετανική ιστοσελίδα, η οποία θεωρεί δεδομένες τις συζητήσεις των «Κόκκινων Διαβόλων» με τον Παναθηναϊκό! H ρήτρα του διεθνή άσου είναι στα 10 εκατομμύρια ευρώ και αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά στη Μεγάλη Βρετανία και αναφέρουν πως η αγγλική ομάδα θα τα δώσει για να τον πάρει στο «Ολντ Τράφορντ».

Ο Νίνης θεωρείται από τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον ιδανικός για να καλύψει τα κενά που υπάρχουν στη μεσαία γραμμή της ομάδας του τονίζεται πως πρόλαβε Μίλαν και Ρεάλ Μαδρίτης που βολιδοσκοπούσαν τον νεαρό άσο.

Το δημοσίευμα του mirrorfootball.co.uk αναφέρει πως η Γιουνάιτεντ βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τη διοίκηση του «τριφυλλιού» και, έχοντας καταλάβει ότι οι «πράσινοι» δεν πρόκειται να παραχωρήσουν εύκολα τον πιο ταλαντούχο ποδοσφαιριστή τους, θα καταβάλουν δέκα εκατομμύρια, όσο δηλαδή είναι και η ρήτρα του.

Η αγγλική ομάδα ξόδεψε φέτος περίπου 30 εκατομμύρια ευρώ για νεαρούς παίκτες όπως ο Τσικαρίτο και ο Μπεμπέ. Στο δημοσίευμα αναφέρεται ακόμα πως ο Νίνης μπορεί να εξελιχθεί σε σταρ επιπέδου Κριστιάνο Ρονάλντο.
H Mirror αναφέρει και 10 πράγματα που πρέπει να ξέρει κάποιος για τον Σωτήρη Νίνη
1. Ο Σωτήρης Νίνης γεννήθηκε στις 3 Απριλίου 1990 στη Χιμάρα της Αλβανίας αλλά έχει ελληνικές ρίζες και παίζει για την Εθνική Ελλάδας.
2. Είναι επιθετικός μέσος που μπορεί να καλύψει ωστόσο και τη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής. Ο Νίνης ωρίμασε μέσα στις ακαδημίες του Απόλλωνα Σμύρνης, από τον οποίο μεταπήδησε στον Παναθηναϊκό σε ηλικία 14 ετών.
3. Ένα υποσχόμενο ταλέντο, του προσφέρθηκε πενταετές συμβόλαιο το Δεκέμβριο του 2006 και έκανε το ντεμπούτο του απέναντι στο Αιγάλεω τον επόμενο μήνα, όταν ήταν μόλις 16 ετών. Σε εκείνο το ματς ο Νίνης πήρε και τον τίτλο του MVP. Έγινε σύντομα αγαπημένος των οπαδών μετά από το γκολ του στο ντέρμπι με την που έληξε 4-1 υπέρ της ομάδας του.
4. Στις 15 Φεβρουαρίου 2007, έγινε ο νεαρότερος παίκτης στην ιστορία του Παναθηναϊκού που αγωνίστηκε στο Τσάμπιονς Λιγκ, στο ματς κόντρα στη Λανς. Η εκπληκτική πρώτη του σεζόν είχε ως αποτέλεσμα το Δεκέμβριο του 2007 να πάρει το βραβείο του καλύτερου νέου παίκτη της Σούπερ Λίγκα, ο νεαρότερος παίκτης που έχει καταφέρει κάτι τέτοιο
5. Ο πιθανός νέος συμπαίκτης του, Μάικλ Όουεν, θα τον συμπονέσει σίγουρα με αυτό που ακολούθησε μετά: ο Νίνης έμεινε τρεις μήνες εκτός γηπέδων στο ξεκίνημα της σεζόν 2007-08 ελέω διαδοχικών τραυματισμών, που ήταν αποτέλεσμα των πολλών αγώνων που είχε δώσει σε τόσο νεαρή ηλικία. Έμεινε ουσιαστικά εκτός δράσης μέχρι το τέλος της σεζόν.
6. Η έλευση του πρώην βοηθού στην Τσέλσι, Χενκ Τεν Κάτε, για τη σεζόν 2008-09, είδε τον Νίνη να ξαναβρίσκει τη θέση του στην πρώτη ομάδα ενώ έγινε ένας από τους τρεις αρχηγούς του συλλόγου (μαζί με τον Σαλπιγγίδη και τον πρώην σταρ της Άρσεναλ Ζιλμπέρτο Σίλβα), ο νεαρότερος παίκτης στην ιστορία του Παναθηναϊκού. Από τότε έχει αγωνιστεί σε 60 ματς πρωταθλήματος πετυχαίνοντας 6 γκολ ενώ βοήθησε την ομάδα του να κατακτήσει το νταμπλ τη σεζόν 2009-10.
7. Αφού απέρριψε την κλήση από την Εθνική Αλβανίας U-21s, ο Νίνης οδήγησε την Ελλάδα στην δεύτερη θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Under-19 που διεξήχθη το 2007, ενώ αναδείχτηκε ο καλύτερος παίκτης του τουρνουά.
8. Κουβάλησε αυτή την εντυπωσιακή φόρμα και στην Εθνική ανδρών. Ο Νίνης έγινε ο νεαρότερος σκόρερ στην ιστορία της Εθνικής Ελλάδας, όταν βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα στο ντεμπούτο του κόντρα στην Κύπρο το Μάη του 2008.
9. Ο Ότο Ρεχάγκελ πήρε τον Νίνη στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Νοτίου Αφρικής αλλά δεν πήρε πολλές ευκαιρίες. Μπήκε αλλαγή στα ματς κόντρα σε Νιγηρία και Αργεντινή, φτάνοντας πάντως τις επτά εμφανίσεις με την Εθνική Ελλάδας.
10. Το όνομά του έχει συνδεθεί με πολλές τοπ ευρωπαϊκές ομάδες τα δύο τελευταία χρόνια -συμπεριλαμβανομένης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αυτό το καλοκαίρι-, τώρα όμως φαίνεται πως ο Φέργκι εντείνει το ενδιαφέρον του.
gazzetta.gr




Bookmark and Share
Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010
 Δείτε το νέο αστέρι του ΠΑΟΚ.





Bookmark and Share
Create your own banner at mybannermaker.com!

free web site

free web site
free web site

Δημοσιεύστε σήμερα άρθρα

Γιατί να δημοσιεύσω το άρθρο/επιστολή μου εδώ?

  1. Το άρθρο σας θα το διαβάσουν χιλιάδες χρήστες
  2. Δημοσιεύεται αυτόματα
  3. Δεν λογοκρίνεται
  4. Δημοσιεύεται αυτόματα σε χιλιάδες μέλη της σελίδας του Facebook
  5. Αναδημοσιεύεται με RSS από διάφορα blog
Πως το κάνω αυτό?

Απλά στείλτε μας e-mail στο :
kokoromaxies@gmail.com

Χωρίς μεσάζοντες

θέλετε το Banner μας

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Τι γράφουν οι φίλοι μας

Ετικέτες

ΠΑΟΚ (196) ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (110) ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (94) PAOK (86) ΑΡΗΣ (64) ΑΕΚ (55) ΗΡΑΚΛΗΣ (55) OLYMPIAKOS (49) VIDEO (42) PANATHINAIKOS (30) ΖΩΝΤΑΝΑ (30) ARIS (24) LIVE AGONES (24) HRAKLHS (23) ΓΚΟΛ (23) LIVE STREAMING (22) ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (22) aek (21) strimmeno (20) SUPERLEAGUE (17) ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ (17) ΜΠΑΣΚΕΤ (17) κρ (17) ΚΥΠΕΛΟ (16) Super League (15) ΕΘΝΙΚΗ (15) ΠΑΟ (14) PAO (13) 2-1 (12) ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ (12) ΣΙΣΕ (12) 1-0 (11) HRAKLIS (11) live tv (10) ΗΡΑ (10) ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (10) δηλώσεις (10) OSFP (9) OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (9) ΠΑΤΕΡΑΣ (9) ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (8) ΛΑΡΙΣΑ (8) ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (8) ΟΣΦΠ (8) ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΝΚ (8) ΤΟΥΜΠΑ (8) BASKET (7) FUNNY VIDEOS (7) ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (7) ΕΛΛΑΔΑ (7) ΕΠΙΘΕΣΗ (7) ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ (7) ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ (7) ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ (7) Σούπερ Λιγκ (7) AFRICA (6) Champions League (6) FUNNY (6) GAVROS (6) PANIONIOS (6) ΑΔΑΜΙΔΗΣ (6) ΑΡΑΒΕΣ (6) ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΟΜΑΔΩΝ (6) ΒΑΛΒΕΡΔΕ (6) ΚΑΒΑΛΑ (6) ΜΙΡΑΛΑΣ (6) ΝΙΟΜΠΛΙΑΣ (6) ΞΑΝΘΗ (6) ΞΥΛΟ (6) ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ (6) ΦΑΣΕΙΣ (6) ΦΙΛΙΚΟ (6) 1- 1 (5) FOOTBALL (5) FUNNY PHOTO (5) MARINAKIS (5) PLAY OFF (5) TOTTENHAM (5) ΑΛΕΦΑΝΤΟΣ (5) ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ (5) ΒΑΘΜΟΙ (5) ΒΙΝΤΕΟ (5) ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ (5) ΕΠΟ (5) ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ (5) ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ (5) ΟΠΑΠ (5) ΤΟΡΟΣΙΔΗΣ (5) 0-0 (4) 0-1 (4) 2-0 (4) 2-2 (4) AEL (4) FIFA 2010 (4) INTER (4) MANCHESTER UNITED (4) MUNDIAL (4) highlights (4) ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ (4) ΑΕΛ (4) ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (4) Β ΕΘΝΙΚΗ (4) ΕΠΙΣΟΔΕΙΑ (4) ΕΥΡΩΠΗ (4) ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ (4) ΜΑΚΗΣ ΧΑΒΟΣ (4) ΜΑΤΣ (4) ΜΕΤΟΧΕΣ (4) ΜΠΕΟΣ (4) ΜΠΛΑΓΚΟ (4) ΟΦΗ (4) ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ (4) ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ (4) ΣΗΜΕΡΑ (4) ΤΙΜΩΡΙΑ (4) ΤΡΥΦΩΝ (4) ΤΣΣΚΑ (4) ΦΕΤΦΑΤΖΙΔΗΣ (4) 1-2 (3) 2011 (3) 3-0 (3) BARCELONA (3) CSKA (3) ERGOTELIS (3) EUROPE (3) FC PAOK.GR (3) GOAL (3) GREECE (3) LEOFOROS (3) LIVE SCORE (3) LIVERPOOL (3) STREAMING (3) ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ (3) ΑΠΟΦΑΣΗ (3) ΑΣ ΠΑΟΚ (3) ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (3) ΒΑΣΑΡΑΣ (3) ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ (3) ΓΚΟΒΟΥ (3) ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗΣ (3) ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ (3) ΖΩΝΤΑΝΆ (3) ΙΜΠΑΓΑΣΑ (3) ΙΝΤΕΡ (3) ΚΑΚΙΕΣ ΓΡΙΕΣ (3) ΚΑΚΟΣ (3) ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ (3) ΚΟΚΚΑΛΗΣ (3) ΚΟΛΚΑΣ (3) ΚΟΥΠΕΡ (3) ΛΕΤΟ (3) ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ (3) ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΟΠΑΔΩΝ (3) ΜΗΝΥΣΗ (3) ΝΙΝΗΣ (3) ΟΠΑΔΟΙ (3) ΠΑΜΠΛΟ ΓΚΑΡΣΙΑ (3) ΠΑΝΘΗΡΕΣ (3) ΠΑΝΣΕΡΑΙΚΟΣ (3) ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ (3) ΠΟΡΕΙΑ (3) ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (3) ΣΑΝΤΟΣ (3) ΣΟΥΤΙΑ (3) ΤΟΤΤΕΝΑΜ (3) ΦΛΩΡΙΔΗΣ (3) ΦΩΤΑΚΗΣ (3) ΧΙΜΕΝΕΘ (3) ΨΩΜΙΑΔΗΣ (3) κο (3) ομαδούλα (3) 0-4 (2) 3-1 (2) 5-1 (2) AEL FC ARENA (2) AJAX (2) ATHLITIKA NEA (2) ATROMITOS (2) Argentina (2) BATHMOI (2) BATHMOLOGIA (2) BLANCO (2) BRAZIL (2) DIEGO ARIAS (2) DYNAMO (2) EPISODEIA (2) EURO 2012 (2) EUROPA LEAGE (2) EUROPA LEAGUE (2) FASEIS (2) FLORIDIS (2) IVIC (2) Iron Mike (2) JUVE (2) Juventus (2) KAVALA (2) LARISA (2) MANCHESTER CITY (2) MIRALAS (2) NEW STADIUM (2) OFI (2) PANSERRAIKOS (2) PAS GIANNINA (2) PROGRAMMA (2) SISE (2) SKOKO (2) SUPER3 (2) South Africa 2010 (2) TSOULOU (2) TSOYKALAS (2) UEFA (2) VITOLO (2) Villarreal (2) ZAMPIDIS (2) baladoros (2) fenerbahce vs paok live tv (2) fetfa (2) ga (2) karpati (2) karpaty (2) kypelo (2) paok24 (2) papas (2) pateras (2) photo (2) va (2) ΑΓΓΕΛΟΣ (2) ΑΓΩΝΕΣ (2) ΑΕΚΑΚΙ (2) ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ (2) ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ (2) ΑΠΕΡΓΙΑ (2) ΑΡΙΑΣ (2) ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ (2) ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ (2) ΑΦΡΙΚΗ (2) ΒΑΖΕΛΟΙ (2) ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ (2) ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ (2) ΒΙΕΡΙΝΙΑ (2) ΒΟΛΟΣ (2) ΓΑΥΡΟΙ (2) ΓΑΥΡΟΣ (2) ΓΚΑΡΣΙΑ (2) ΔΑΛΟΥΚΑΣ (2) ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ (2) ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ (2) ΕΠΙΣΤΟΛΗ (2) ΕΡΓΟ ΚΟΥΠΕΡ (2) ΖΑΜΠΙΔΗΣ (2) ΖΕΥΓΑΡΙΑ (2) ΖΩΙΔΗΣ (2) ΙΣΠΑΝΙΑ (2) ΙΤΑΛΙΑ (2) ΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ (2) ΚΑΜΠΑΝΑ (2) ΚΑΣΣΕΤΕΣ (2) ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ (2) ΚΑΤΑΡ (2) ΚΛΑΨΑ (2) ΚΟΥΚΟΥΛΑΚΗΣ (2) ΜΑΡΣΕΙΓ (2) ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ (2) ΜΟΥΝΤΙΑΛ (2) ΜΟΥΡΙΝΙΟ (2) ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ (2) ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (2) ΜΠΙΤΣΑΞΗΣ (2) ΜΠΟΥΝΙΕΣ (2) ΜΩΡΑΛΗΣ (2) Μιχάλης Ζαμπίδης (2) ΝΟΤΙΟΣ (2) ΝΤΕΡΜΠΙ (2) ΝΤΙΕΓΚΟ (2) ΝΤΟΥΣΑΝ (2) ΠΑΟΚ ΜΠΑ.ΛΑ. (2) ΠΕΝΑΛΝΤΙ ΜΑΙΜΟΥ (2) ΠΙΛΑΒΙΟΣ (2) ΠΟΡΤΟ (2) ΠΡΑΣΙΝΗ (2) ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ (2) ΠΣΑΚ (2) ΡΟΥΜΑΝΙΑ (2) Σ.Φ. ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ (2) ΣΑΜΑΡΑΣ (2) ΣΚΙΤΣΟ (2) ΣΚΟΚΟ (2) ΣΤΗΜΕΝΟ (2) ΤΙΤΛΟΣ (2) ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΤΣΙΟΥ (2) ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ (2) ΤΣΙΩΛΗΣ (2) ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ (2) ΦΕΡΕΙΡΑ (2) ΧΙΟΥΜΟΡΙΣΤΙΚΟ (2) ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ (2) διαιτητή (2) καρπατη (2) καρπατυ (2) μουσλιμοβιτς (2) τζιμπουρ (2) +10 (1) 0-2 (1) 1-1 (1) 1-3 (1) 10/11/2010 (1) 100m (1) 13 (1) 13-11-2010 (1) 17-11-2010 (1) 2010 (1) 24/11/2010 (1) 300 (1) 32 (1) 33% (1) 4-0 (1) 4-1 (1) 4-2 (1) 5-0 (1) 52-48 (1) 6-0 (1) 6-1 (1) 6/11/2010 (1) 67% (1) 78-67 (1) 86-78 (1) 87-58 (1) AFIKSI (1) AGGELOS (1) ANASTASIADIS (1) ANONYMOUS (1) ANTELINO (1) APOFASI (1) APOSTOLH (1) ARABES (1) ARAVES (1) ARENA (1) ARSENAL OLYMPIAKOS (1) ATHENS (1) Ali Gunyar (1) Australian Grand Prix (1) BALBOA (1) BALLETO.GR (1) BAYERN (1) BDO (1) BENFICA (1) BERETTA (1) BESIKTAS (1) BEST TEAM (1) BRAGA (1) BURSASPOR (1) COOPER (1) DALOUKAS (1) DOKSA DRAMA (1) DOPING CONTROL (1) Dusan Bajevic (1) EEA (1) EGOTELIS (1) EPO (1) ETHNIKI (1) Eintracht Braunschweig (1) Eva Kent (1) FACEBOOK (1) FANS (1) FC Barcelona (1) FIFA . MHNYSH (1) FINAL (1) FREE (1) Formula 1 (1) GALATA (1) GALATI (1) GAMES (1) GERMANY (1) GOOGLE (1) GOOGLE MAPS (1) GP (1) Gavrilio (1) Giorgio Petrosyan (1) HRA (1) Hertha (1) Hulkenberg (1) Huub (1) ITALY (1) JUVENTUS ARENA (1) Jimmy Jump (1) KASETES (1) KASSETES (1) KATIMAGIKO.GR (1) KERKYRA (1) KOKE (1) KOKKALIS (1) KSILO (1) LIBERO (1) MADRID (1) MAROYSI (1) MARSEIG (1) MARSEILLE (1) METOXES (1) MPEOS (1) Michael Stahl (1) Mr MIG (1) Nabil El Zhar (1) Nagashima (1) Nigeria (1) OAKA (1) OLYMPIAKOS VOLOU (1) OTELUL (1) OTTO (1) PANTELIC (1) PARKOUR (1) PORTO (1) PRASINI.GR (1) Playoffs (1) Pulcino Pio (1) Quatar Investment Authority (1) REAL (1) RED PLANET (1) RIERA (1) ROMANIA (1) ROSENBORG (1) Real Madrid (1) Rubin Kazan (1) SAXPATZIDIS (1) SERRES (1) SEVILLA (1) SOLTINI (1) SOUPER 3 (1) SPAIN (1) STEVENS (1) STRING (1) TEASER (1) TOROSIDIS (1) TSIOLIS (1) TV (1) TWITTER (1) TuS Koblenz (1) UDINESE (1) VIDEOS (1) VORIA.GR (1) ZAGREB (1) anekdoto (1) ar (1) ceremony (1) closing (1) fakos (1) gavros.gr (1) gummy bear (1) jeabour (1) knock down (1) levadiakos (1) london 2012 (1) malta (1) nikos (1) opadoi (1) patricia pato (1) porn (1) sex (1) skopia (1) to poulaki piou (1) to poulaki tsiou (1) ultras (1) zambidis (1) zougla.gr (1) Άκης Μπεκιάρης (1) Όσκαρ (1) Α1 (1) Α2 (1) ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ (1) ΑΕΚ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (1) ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ (1) ΑΛΑΤΣΙ (1) ΑΛΛΑΓΗ (1) ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ (1) ΑΜΚ (1) ΑΝΑΒΟΛΗ (1) ΑΝΑΚΟΝΩΣΗ (1) ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ (1) ΑΝΤ१ (1) ΑΠΑΝΤΗΣΗ (1) ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ (1) ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ (1) ΑΠΟΣΤΟΛΗ (1) ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (1) ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ (1) ΑΡΕΝΑ (1) ΑΡΗΚΛΗΣ (1) ΑΡΣΕΝΑΛ (1) ΑΡΧΕΣ (1) ΑΣΤΕΙΑ ΒΙΝΤΕΟ (1) ΑΣΤΕΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ (1) ΑΣΤΕΡΑΣ (1) ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ (1) ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ (1) ΑΥΞΗΣΗ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ (1) ΑΥΞΗΣΗ ΜΚ (1) ΑΥΣΤΡΙΑ (1) ΑΥΤΟΦΩΡΟ (1) ΑΦΕΝΤΙΚΟ (1) ΑΦΙΞΗ (1) ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑΣ (1) Αντελίνο Βιεϊρίνια (1) Αρβανίτης (1) Ατλέτικο Νατιονάλ (1) ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΟΠΑΠ (1) ΒΕΝΓΚΕΡ ΑΡΣΕΝ (1) ΒΕΝΤΟΥΡΗΣ (1) ΒΙΕΡΑ (1) ΒΙΖΑ (1) ΒΙΟΛΙΔΗΣ (1) ΒΟΣΝΙΑ (1) ΒΡΑΒΕΥΣΗ (1) ΒΡΥΖΑΣ (1) ΒΥΝΤΡΑ (1) Βαθμολογία (1) Γ ΕΘΝΙΚΗ (1) ΓΑΜΑΤΟΣ (1) ΓΑΤΑ (1) ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΣ (1) ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ ΑΚΟΜΗ ΑΗΤΤΗΤΟΣ (1) ΓΙΑΝΝΕΝΑ (1) ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ (1) ΓΙΑΧΟΣ (1) ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ (1) ΓΚΑΛΑΤΙ (1) ΓΚΑΛΗΣ (1) ΓΚΑΜΙΕΤΕ (1) ΓΚΑΦΕΣ (1) ΓΚΕΤΣΕΦΣΚΙ (1) ΓΚΜΟΧ (1) ΓΛΕΝΤΙ (1) ΓΟΝΤΙΚΑΣ (1) Γιάννης Παπαδόπουλος (1) Γκρονινγκεν (1) Δ ΕΘΝΙΚΗ (1) ΔΑΡΣΙΝΟΣ (1) ΔΕΠΑ (1) ΔΗΜΗΤΡΗΣ (1) ΔΙΑΔΗΛΩΤΗΣ (1) ΔΙΑΚΟΠΗ ΑΓΩΝΑ (1) ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ (1) ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ (1) ΔΙΟΓΕΝΗΣ (1) ΔΙΠΟΔΑ (1) ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ (1) ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (1) ΔΥΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ (1) Δημήτρης Μόκκας (1) Διακοπή του Αγώνα (1) ΕΕΑ (1) ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ (1) ΕΚΤΩΡ (1) ΕΛΕΓΧΟΣ (1) ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ (1) ΕΛΛΑΔΟΣ (1) ΕΛΛΑΣ (1) ΕΛΣΙΝΓΚΙ (1) ΕΜΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ (1) ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ (1) ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ (1) ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ (1) ΕΠΙΣΟΔΙΑ (1) ΕΠΣΤΑΙΝ (1) ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ (1) ΕΡΝΑΝΤΕΣ (1) ΕΡΝΕΣΤΟ ΒΑΛΒΕΡΔΕ (1) ΕΡΟΛ (1) ΕΣΑΚΕ (1) ΕΣΠΑΝΙΟΛ (1) ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ (1) ΕΦΕΣΗ (1) Εθνικός Αστέρας (1) Επεισόδια (1) ΖΕΣΟΥΑΛΔΟ (1) ΗΘΟΣ (1) Θ4 (1) ΘΑΜΝΑΚΙΑΣ (1) ΘΑΝΟΣ (1) ΘΕΜΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ (1) ΘΥΡΑ 13 (1) ΘΥΡΑ 4 (1) Θανάσης Κατσαρής (1) ΙΚΑΡΟΣ (1) ΙΝΙΕΣΤΑ (1) ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ (1) Ιγκόρ Γκλούστεβιτς (1) Κ-1 ΜΑΧ (1) ΚΑΒΛΑΚ (1) ΚΑΕ ΠΑΟΚ (1) ΚΑΖΑΝ (1) ΚΑΖΙΜ (1) ΚΑΖΟΥΡΑ (1) ΚΑΚΑ (1) ΚΑΛΥΤΕΡΑ VINDEO (1) ΚΑΛΥΤΕΡΗ 11αδα (1) ΚΑΜΠΟΡΑ (1) ΚΑΝΑΔΑΣ (1) ΚΑΠΟΥΤΣΟ (1) ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ (1) ΚΑΣΙΓΙΑΣ (1) ΚΑΤΙ ΜΑΓΙΚΟ (1) ΚΕΡΚΥΡΑ (1) ΚΙΝΤΗΣ (1) ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ (1) ΚΛΗΡΩΣΗ (1) ΚΛΗΡΩΣΗ CHAMPIONS LIGUE (1) ΚΛΗΡΩΣΗ ΚΥΠΕΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ (1) ΚΛΙΚΑ (1) ΚΟΚΑΚΙΑΣ (1) ΚΟΚΕ (1) ΚΟΝΤΡΑ (1) ΚΟΠ (1) ΚΟΡΟΜΙΛΑΣ (1) ΚΟΤΣΟΡΗΣ (1) ΚΟΥΓΙΑΣ (1) ΚΥΠΡΟΣ (1) ΚΩ.ΜΗΤ.ΗΣ (1) ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ (1) ΚΩΦΙΔΗΣ (1) Κάρολος Κουν (1) Καβάλα (1) ΛΕΑΝΤΡΟ (1) ΛΕΠΤΟΚΑΡΙΑ (1) ΛΙΜΑΝΙ (1) ΛΙΟΝΤΟΣ (1) ΛΟΥΖΝΙΚΙ (1) ΛΟΥΚΕΤΟ (1) ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ (1) Λεβαδειακός (1) Λιέτουβος Ρίτας (1) ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ (1) ΜΑΚΑΡΟΣ (1) ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ (1) ΜΑΛΑΚΙΑΣ (1) ΜΑΛΕΖΑΣ (1) ΜΑΛΤΑ (1) ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ (1) ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ (1) ΜΑΡΚΑΡΙΣΜΑ (1) ΜΑΡΟΥΣΙ (1) ΜΕΛΜΠΕΡΚ (1) ΜΕΤΟΧΟΙ (1) ΜΗΝΥΜΑ (1) ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ. 1-1 (1) ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ (1) ΜΗΤΣΙΟΣ (1) ΜΙΣΕΛ (1) ΜΟΛΟΤΟΦ (1) ΜΟΝΤΕΛΑ (1) ΜΟΝΤΕΛΟ (1) ΜΟΥΝΙΤΙΣ (1) ΜΟΥΣΛΙ (1) ΜΠΑΓΕΡΝ (1) ΜΠΑΚΑΓΙΟΚΟ (1) ΜΠΑΛΑΜΠΑΝ (1) ΜΠΑΧΑΛΟ (1) ΜΠΕΜΦΙΚΑ (1) ΜΠΕΝΖΕΜΑ (1) ΜΠΕΡΕΤΑ (1) ΜΠΙΤΣΙΔΗΣ (1) ΜΠΟΓΙΑΤΖΗΣ (1) ΜΠΟΛΟΝΙ (1) ΜΠΟΛΟΤΕΛΙ (1) ΜΠΟΥΛΟΥΤ (1) ΜΠΟΥΝΙΑ (1) ΜΠΡΙΖ (1) Μπράουνσβαϊγκ (1) ΝΑΦΤΙ (1) ΝΕΚΡΗ ΖΩΝΗ (1) ΝΕΟ ΓΗΠΕΔΟ (1) ΝΕΤΟ (1) ΝΙΚΕΣ (1) ΝΟΜΠΛΙΑΣ (1) ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ (1) ΝΤΑΤΟΛΟ (1) ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΠ (1) ΝΤΙΝΤΙ ΚΟΝΣΤΑΝΤΙΝΙ (1) ΝΤΝΙΠΡΟ (1) ΝΤΟΥΝΤΟΥ (1) Νίκος Βασιλαράς (1) Ναμπίλ Ελ Ζαρ (1) Ντορλάν Παμπόν (1) ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ (1) ΟΖΙΛ (1) ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ (1) ΟΥΡΤΑΔΟ (1) Ολυμπιακός (1) Οντάι Αλί Σαμαρί Φάις (1) ΠΑΕ ΠΑΟΚ (1) ΠΑΜΠΟΡΙΔΗΣ (1) ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (1) ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ (1) ΠΑΝΤΕΛΙΤΣ (1) ΠΑΟΚ.κρ (1) ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ (1) ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ (1) ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (1) ΠΑΤΡΑ (1) ΠΕΝΤΡΑΘΑ (1) ΠΕΠΕ (1) ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΓΚΟΛ (1) ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΟΝΟΜΑΤΑ (1) ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ (1) ΠΛΑΣΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ (1) ΠΛΑΤΙΝΙ (1) ΠΟΙΝΗ (1) ΠΟΚ (1) ΠΟΤΟΥΡΙΔΗΣ (1) ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΛΑΓΟΙ (1) ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ (1) ΠΡΙΜ (1) ΠΡΟΔΟΤΗΣ (1) ΠΡΟΕΔΡΟΣ (1) ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ (1) ΠΡΟΚΡΗΣΗ (1) ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (1) ΠΡΟΤΑΣΗ (1) ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ (1) Πάμπλο Γκαρσία (1) Πάρντο (1) Πενιαρόλ (1) ΡΑΜΟΣ (1) ΡΕΑΛ (1) ΡΕΜΟΣ (1) ΡΕΦΙΚ (1) ΡΕΧΑΓΚΕΛ (1) ΡΙΕΡΑ (1) ΡΟΜΑ (1) ΡΟΥΜΠΙΝ (1) ΡΟΥΦΑΕΙ (1) ΡΩΣΙΑ (1) Ραούλ Μπράβο (1) Ριέρα (1) ΣΑΛΚΕ (1) ΣΑΧΠΑΤΖΙΔΗΣ (1) ΣΔΟΕ (1) ΣΕΒΙΛΗ (1) ΣΕΡΡΕΣ (1) ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ (1) ΣΙΦΑΚΗΣ (1) ΣΚΑΝΔΑΛΟ (1) ΣΚΑΟΥΤΕΡ (1) ΣΚΑΤΟΦΑΤΣΑ (1) ΣΚΑΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΟΥ (1) ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ (1) ΣΚΟΡΔΑΣ (1) ΣΚΟΤΣΙΚ (1) ΣΚΟΥΛΗΚΙΣΤΙΚΗ (1) ΣΟΛΤΑΝΗ (1) ΣΟΛΤΙΝΙ (1) ΣΟΥΜΠΟΤΙΤΣ (1) ΣΟΥΠΕΡ 3 (1) ΣΠΑΘΑΣ (1) ΣΠΑΝΟΣ (1) ΣΠΑΣΙΜΟ (1) ΣΤΑΔΙΟ (1) ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ (1) ΣΤΡΙΝΓΚ (1) ΣΤΡΟ ΣΚΑΝ.STRO SCAN (1) ΣΥΛΗΨΗ (1) ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ (1) ΣΥΝΕΛΗΥΘΗ (1) ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ (1) ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ (1) Σαρλερουά (1) Σισέ (1) ΤΑΚΗΣ (1) ΤΑΞΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ (1) ΤΕΛΙΚΟΣ (1) ΤΕΛΟΣ (1) ΤΖΕΜΠΟΥΡ (1) ΤΖΙΜΠΡΙΛ (1) ΤΖΟΡΒΑΣ (1) ΤΖΟΡΜΠΑΤΖΟΓΛΟΥ (1) ΤΖΟΥΛΙΑ (1) ΤΖΟΥΝΤ (1) ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΣ (1) ΤΟΜΠΕΖΕΙ (1) ΤΡΑΓΟΥΔΙ (1) ΤΡΕΛΟ ΑΓΟΡΙ (1) ΤΡΙΚΑΛΑ (1) ΤΡΙΦΥΛΛΙ (1) ΤΣΑΚΑΣ (1) ΤΣΑΚΙΡΗΣ (1) ΤΣΕΣΕΚΑ (1) ΤΣΙΡΙΛΟ (1) ΤΣΟΝΤΕΣ (1) Το Πουλάκι Τσίου (1) ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ (1) ΦΑΚΟΣ (1) ΦΑΛΗΡΟ (1) ΦΑΝΕΛΕΣ (1) ΦΑΠΕΣ (1) ΦΙΛΑΘΛΟΣ (1) ΦΟΙΤΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ (1) ΦΟΡΜΟΥΛΑ 1 (1) ΦΟΥΣΤΑ (1) ΦΟΥΣΤΕΡ (1) Φενέρμπαχτσε (1) Φουστέ (1) ΧΑΒΙΤΟ (1) ΧΑΝΤΜΠΟΛ (1) ΧΕΛΑΚΗΣ (1) ΧΟΡΗΓΙΑ (1) ΧΡΕΟΣ (1) ΧΤΑΠΟΔΙ (1) Χριστοβασίλη (1) ΩΡΕΣ (1) αγορά (1) αθλητικός εισαγγελέας (1) αιντραχ (1) αλαφουζος (1) ανέκδοτο (1) βαρδινογιαννης (1) βγενό (1) βοτανα (1) επιστολή (1) επιτροπή διαφάνειας (1) κύκλωμα (1) μπαμ (1) ξέπλυμα βρόμικου χρήματος (1) οδηγος (1) παρι σεν ζερμεν (1) πιου (1) πλέι όφ (1) πωληση (1) πώληση (1) ρουμπιν καζαν (1) στιγμιοτυπα (1) τελετη (1) τζίγκερ (1) το πουλακι πιου (1) τουιτ (1) τσιου (1) φαρμακευτικα (1)

referrals

Thessaloniki Blogs
Review kokoro-maxies.blogspot.com on alexa.com