ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΠΡΟΪΌΝΤΩΝ

Τετάρτη 31 Μαρτίου 2010
Ταξί αναγκάστηκαν να πάρουν οι παίκτες και το τεχνικό τιμ του Άρη για να προπονηθούν το βράδυ της Τρίτης στο "Παμπεγιόν Φουέντε ντε Σαν Λουίς", αφού τράκαρε το πούλμαν που θα μετέφερε την αποστολή στο γήπεδο όπου την Τετάρτη (22:15) διεξάγεται η ρεβάνς με τη Βαλένθια για τους "8" του Eurocup.

Bookmark and Share
Δευτέρα 29 Μαρτίου 2010
Bookmark and Share
Κυριακή 28 Μαρτίου 2010
Ατρόμητος-Παναθηναϊκός 0-3


Bookmark and Share
Σάββατο 27 Μαρτίου 2010
Γιατί προσπαθούν να μας κρύψουν την παρουσία του Ραούλ Μπράβο την ώρα της ληστείας?
Γιατί δημιουργούν σενάρια με την μη παρουσία του Ραούλ?
Γιατί μας επισημαινουν το πόσο ωραία είναι η 22άχρονη φιλενάδα του?

Μήπως γιατί οι ληστές έπαθαν σοκ με το θέαμα που αντίκρισαν?
Μήπως ο Ντατόλο έχει ευρύ τον αρνητικό του πόλο?
Μήπως ο Ντατόλο έχει θυμηθεί τον παλιό του ρόλο?

Μήπως ήρθε η ώρα των οπαδών του Ολυμπιακού να τον διώξουν για τον ίδιο λόγο που τον έδιωξαν οι οπαδοί απο την προηγούμενη ομάδα του?
Bookmark and Share
Παρασκευή 26 Μαρτίου 2010

Στον «αέρα» βρίσκεται το μέλλον του Φερνάντο Σάντος στον ΠΑΟΚ. Ο Πορτογάλος τεχνικός συναντήθηκε με τον Ζήση Βρύζα κα τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο, αλλά τίποτα δεν είναι ξεκάθαρο αυτή τη στιγμή. Το συμβόλαιο του 56χρονου προπονητή λήγει...


το καλοκαίρι, όμως δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμη τι μέλλει γενέσθαι στη συγκριμένη υπόθεση.

Ο κ. Σάντος έχει ζητήσει από τον Θοδωρή Ζαγοράκη να τηρηθεί το πλάνο που έχουν θέσει και να αποκτηθούν τρεις παίκτες που θα μπουν στην ενδεκάδα της ομάδας και θα κάνουν τη διαφορά. Σημαντικό ρόλο στην παραμονή του Πορτογάλου στον «ασπρόμαυρο» πάγκο αναμένεται να παίξει η πορεία του ΠΑΟΚ στη διαδικασία των πλέι οφ.

Στη συνάντηση Σάντος και Βρύζα-Κονσεϊσάο αποφασίστηκε ότι οι απομακρύνσεις παικτών θα πρέπει να γίνουν άμεσα, ενώ τις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει ποιοι δανεικοί παίκτες θα επιστρέψουν στην ομάδας. Ένας από αυτούς είναι ο Σωτήρης Μπαλάφας, ο οποίος έχει αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στον Εργοτέλη.
sport-fm.gr
Τετάρτη 24 Μαρτίου 2010




Την απόφαση να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ φέρεται να έχει πάρει ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, όπως αποκαλύπτει σήμερα η «SportDay». Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, ο διεθνής επιθετικός θέλει πρώτα να κατακτήσει το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό, για τον κόσμο του «τριφυλλιού» και τον Νικόλα Πατέρα και μετά θα ανακοινώσει την απόφασή του.

Οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει για συμβόλαιο τριών ετών, χωρίς να έχει γίνει γνωστό το οικονομικό σκέλος της υπόθεσης. Εκτιμάται, όμως, ότι οι «ασπρόμαυροι» προσφέρουν λιγότερα χρήματα από εκείνα που έχουν προτείνει οι «πράσινοι» στον Σαλπιγγίδη.

Παρόλα αυτά, η ανακοίνωση της επιστροφής του 29χρονου παίκτη στον «Δικέφαλο του Βορρά» ενδέχεται να γίνει γνωστή μετά τα πλέι οφ, αφού οι κ.κ. Ζαγοράκης και Βρύζας φοβούνται τυχόν αντιδράσεις των οπαδών του ΠΑΟΚ, μερίδα των οποίων έχει εκφράσει την αντίθεσή της σε αυτό το ενδεχόμενο και κατηγορεί τη διοίκηση για αδυναμία να προστατεύσει την ομάδα από διαιτησίες τύπου Σπάθα.

Οι δύο παράγοντες της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ δεν επιθυμούν να υπάρχουν γκρίνιες για την επιστροφή του «Σάλπι» κατά τη διάρκεια των πλέι οφ, όπου θα παιχθεί η έξοδος στο Champions League της επόμενης σεζόν.

sport-fm.gr
Δευτέρα 22 Μαρτίου 2010
Bookmark and Share
Bookmark and Share
Bookmark and Share
Κυριακή 21 Μαρτίου 2010
sport24.gr
Η πρόθεση της ΕΠΟ να ανανεώσει το συμβόλαιο του Ότο Ρεχάγκελ είναι δεδομένη. Το Sport24.gr, άλλωστε είχε αποκαλύψει ότι βασικός στόχος του Σοφοκλή Πιλάβιου και της διοίκησης της ελληνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, είναι να παραμείνει ο Γερμανός στον πάγκο της Εθνικής Ομάδας, υπογράφοντας το νέο συμβόλαιό του, πριν από την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. 

Στη μέση, ωστόσο, μπαίνει και το οικονομικό. Και η εποχή της κρίσης, σημαίνει ότι και στις αποδοχές του Ρεχάγκελ θα γίνει προσπάθεια περικοπής.

Σύμφωνα και με τη λίστα που κυκλοφόρησε πρόσφατα, ο Ρεχάγκελ είναι 15ος πιο ακριβοπληρωμένος ομοσπονδιακός προπονητής στον κόσμο. Οι ετήσιες αμοιβές του αγγίζουν τις 750.000 ευρώ, ενώ για να κάνετε και τις συγκρίσεις, ο Φάμπιο Καπέλο αμείβεται με 8,8 εκατομμύρια από την αγγλική ομοσπονδία και ο Μαρτσέλο Λίπι με 3 εκατ. για να κοουτσάρει την Εθνική Ιταλίας.

Στοιχίζει 1.2 εκατ. ευρώ

Στον αντίποδα, βρίσκονται ονόματα όπως αυτό του Μόρτεν Όλσεν, που ως προπονητής της Εθνικής Δανίας έχει ετήσιες αποδοχές 400.000 ευρώ. Το όνομά του, μάλιστα, "παίζει" στην λίστα των υποψηφίων διαδόχων του Ρεχάγκελ, για την Εθνική Ελλάδας.

Το συγκεκριμένο ποσό των 750.000 δεν είναι το ακριβές που πληρώνει η ΕΠΟ, για το προπονητικό τιμ του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Αν υπολογιστούν οι αμοιβές του Τοπαλίδη και η εφορία του Γερμανού, η ομοσπονδία πληρώνει ετησίως περίπου 1.2 εκατομμύρια ευρώ.

Μείωση σχεδόν 35%

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, στην πρώτη τους επαφή για την ανανέωση ή όχι της συνεργασίας τους, που πιθανότατα θα γίνει την Δευτέρα, ο Σοφοκλής Πιλάβιος θα προτείνει στον Ότο Ρεχάγκελ μια μείωση της τάξης του 35%.

Να κοστίζει, δηλαδή, συνολικά το προπονητικό επιτελείο περίπου 800.000 ευρώ ετησίως.΄

Είναι άγνωστο πώς θα αντιδράσει ο Γερμανός κόουτς στην πρόταση της ΕΠΟ, καθώς η μείωση είναι αρκετά σημαντική, ή αν ο κ.Πιλάβιος θα κάνει μια αντιπρόταση, χωρίς όμως να ξεπεράσει τα όρια των οικονομικών δεδομένων της ομοσπονδίας.

Ο ίδιος, άλλωστε, έχει κάνει μια τεράστια προσπάθεια να συμμαζέψει το τεράστιο έλλειμμα που βρήκε όταν ανέλαβε τις τύχες της ΕΠΟ.

Περισσότερα, μετά την πρώτη συνάντηση που θα έχουν ο πρόεδρος της ΕΠΟ και ο προπονητής της Εθνικής Ομάδας.
Bookmark and Share
Σάββατο 20 Μαρτίου 2010
sentragoal.gr
Ραδιοφωνικός σταθμός της Θεσσαλονίκης (o Sport 103) ζήτησε από τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο να σχολιάσει τις τοποθετήσεις του Γιάννη Σπάθα στον Sentra 103,3. Ο γνωστός δημοσιογράφος, λοιπόν, αναφερόμενος στην έρευνα που ο ίδιος διενήργησε παλαιότερα μέσα από την εκπομπή «Κίτρινος Τύπος» για την «παράγκα» του ελληνικού ποδοσφαίρου, «κάρφωσε» τον ΠΑΟΚ: «Οταν έγιναν οι αποκαλύψεις με τα περίφημα ηχογραφημένα αποσπάσματα μεταξύ του κ. Σπάθα και του κ. Μητρόπουλου η διοίκηση του ΠΑΟΚ σιώπησε. Εκανε την πάπια αν και το θέμα την αφορούσε άμεσα. Ισως γιατί και ο ΠΑΟΚ κουβαλούσε αμαρτίες στην πλάτη του».
Τον κατηγορούν για παραπληροφόρησηΗ συνέντευξη του Γιάννη Σπάθα στον Sentra 103,3 προκάλεσε έντονο εκνευρισμό στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ με τους εκπροσώπους της να κατηγορούν, μάλιστα, τον πατέρα του διεθνούς ρέφερι για παραπληροφόρηση. «Ο άνθρωπος λέει ψέματα και δεν ντρέπεται. Μας είπε ότι στο πρώτο παιχνίδι ο Καλόπουλος είχε δείξει κίτρινη κάρτα στον Ναφτί στο 6ο λεπτό, ενώ στην πραγματικότητα την κάρτα την είχε βγάλει στο 44'» έλεγε εκπρόσωπος του «δικέφαλου». Οπως τσέκαρε από το αρχείο της Super League, ο Τυνήσιος «κιτρινίστηκε» στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου και ο πρώτος παίκτης του Αρη που αντίκρισε κάρτα ήταν ο Ρομπέρζ στο 12'.
Αφιέρωμα στον ΜουνΣυνεργείο μεγάλου τηλεοπτικού δικτύου από τη Νότια Αφρική έχει «στρατοπεδεύσει» τις τελευταίες ημέρες στη Θεσσαλονίκη. Το αντικείμενο της δημοσιογραφικής τους αποστολής έχει να κάνει με τη ζωή του Μπράις Μουν. Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του καναλιού, ο Μουν θα είναι το κεντρικό πρόσωπο του 6ου επεισοδίου της ειδικής σειράς εκπομπών που ασχολείται με τους Νοτιοαφρικανούς ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται μακριά από τη χώρα τους. Στα γυρίσματα που έγιναν, μάλιστα, ο Μουν τους παρουσίασε και την εντυπωσιακή συλλογή του από ρολόγια! Δεν ξέρουμε αν τους ενημέρωσε και τι ώρα θα φύγει από την Τούμπα, με δεδομένο ότι μετρά φέτος μόλις 4 συμμετοχές με συνολικό χρόνο συμμετοχής 68 λεπτά...
"Ο Λευκοπυργίτης"
Bookmark and Share
Δευτέρα 15 Μαρτίου 2010
Contra.gr
Ενταση δημιουργήθηκε το βράδυ της Κυριακής στο αεροδρόμιο "Μακεδονία" με πρωταγωνιστές περίπου 100 οπαδούς του ΠΑΟΚ.
Συγκεκριμένα, οι οπαδοί του δικεφάλου πήγαν στο αεροδρόμιο για να αποδοκιμάσουν τον διαιτητή Ηλία Σπάθα, θεωρώντας τον υπεύθυνο για την ήττα από τον Αρη.

Ωστόσο, η αστυνομική δύναμη που βρέθηκε στο "Μακεδονία" απέτρεψε τα χειρότερα, καθώς φυγάδευσε τον Πειραιώτη ρέφερι, ενώ απομάκρυνε τους οπαδούς του ΠΑΟΚ.


Bookmark and Share





Bookmark and Share
Σάββατο 13 Μαρτίου 2010

ΣΑΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΑΟΚ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ-ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ 1973 ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΥΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ..

(Η ΛΕΞΗ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΕΞΙΚΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΝΟΘΕΙΑ)

Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΟΚ ΜΑΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΑΒΕΒΑΙΟ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΗΛΘΕ..
ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΣΠΕΡΜΑΤΑ ΤΟΝ ΤΟΤΕ ΕΒΡΑΙΩΝ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΛΕΓΑΝ ΓΙΑ ΣΠΕΡΜΑΤΑ ΑΠΟ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΦΙΛΟΜΟΥΣΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (ΗΡΑΚΛΗΣ)
ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΛΕΓΑΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΟΡΓΙΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΤΟΥΖΑΣ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΓΡΙΩΝ ΜΕ ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΑΥΤΩΝ.

ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΜΑΘΕ..
ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΒΗΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΧΑΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΛΑ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΕΔΕΙΧΝΑΝ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ ΣΑΝ ΚΑΤΙ ΣΙΧΑΜΕΡΟ ΠΡΑΜΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΑΝ ΓΝΗΣΙΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΣΑΡΩΝ ΒΡΗΚΑΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΛΕΜΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΟΙΤΑΛΙΚΟ ΦΑΣΙΣΜΟ. ΦΟΡΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΕΥΑΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΒΡΙΣΚΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΥΠΑΡΞΗ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΑΛΛΑΔΑ ΕΝ ΚΑΙΡΟ ΠΟΛΕΜΟΥ. ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΤΣΟΥΚΛΙ ΩΣ ΚΑΤΑΔΟΤΕΣ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΛΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΚΑΠΟΥ ΣΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 70 ΚΑΙ ΤΟΥ 80..

ΣΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟ ΟΠΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΛΟΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ (ΛΑΜΟΓΙΟ ΚΟΤΣΙΔΑΣ.. ΣΟΥΠΕΡ3ΜΑΡΚΕΤ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ.. 1988 ΛΕΝΕ..)
Ο ΛΟΓΟΣ ΓΝΩΣΤΟΣ.. ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΗΛΘΑΝ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΗΤΑΝ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΒΡΟΜΟΥΣΑΝ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΕΧΡΙ ΚΑΤΩ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΚΕΙΝΗΣ ΤΗΣ ΡΕΤΣΙΝΙΑΣ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΟΥΣΑΝ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΘΡΥΛΙΚΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΣΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΡΗ-ΠΑΟΚ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΤΗΝ ΘΥΡΑ ΤΟΥΣ. ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΠΗΔΩΝΤΑΣ ΣΑΝ ΤΑ ΚΑΤΣΙΚΙΑ ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΤΗΣ ΘΥΡΑΣ. ΟΙ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΑΚΟΜΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥΣ.. ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΩΡΑ ΤΟΝ 40, 50, 60 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΡΩΤΑΝΕ ΟΙ ΝΕΟΤΕΡΟΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΤΩΡΙΝΑ ΣΠΕΡΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΕΚΕΙΝΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ. ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΛΠΙΔΑ Η ΑΡΙΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΟΠΑΔΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΧΩΡΙΟ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΕ ΚΛΟΥΒΕΣ. ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΔΕΧΟΝΤΟΥΣΑΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΜΠΟΥΚΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΥΤΟΙ ΕΤΡΕΧΑΝ ΚΑΙ ΔΙΝΑΝ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΓΕΜΑΤΗ ΠΕΡΙΦΑΝΙΑ..

Η ΦΙΛΙΑ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΠΟΛΛΑ..
ΕΞΑΛΛΟΥ ΕΙΠΑΜΕ.. ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ..
ΑΥΤΟΥΣ ΕΔΩ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΜΠΟΔΙΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ.

ΟΧΙ ΕΛΕΟΣ ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ MATCH
ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΓΚΟΛ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 90

(ΠΡΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΝΕΑ..) ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΓΚΟΛ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΕΝΤΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ..

ΥΓ1: ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΟΠΑΔΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ. ΠΑΙΚΤΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΟΥΜΕ ΣΕ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΠΑΟΚ..

ΥΓ2: ΟΛΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΟΚ ΝΑ ΒΑΖΕΤΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΑΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΒΡΟΜΑΤΕ ΣΚΑΤΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΑΣ..

αρης 1914 (εβραίων.. φιλομουσών..) ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ, ΚΑΤΑΔΩΤΕΣ ΚΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ

 

Bookmark and Share

Bookmark and Share
Bookmark and Share
Σταύρος Καραΐνδρος

Ο Άρης για play off, ο ΠΑΟΚ για τίτλο. Το απόλυτο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με την οπτική του contra.gr. Η ανάλυση των αντιπάλων, το crash test των πρωταγωνιστών, τα σχόλια των ρεπόρτερ, τα ρεπορτάζ της τελευταίας στιγμής. Και φυσικά το rewind στα Άρης-ΠΑΟΚ του παρελθόντος.

Οι 10 λόγοι που θέλουμε να δούμε το κυριακάτικο ντέρμπι Αρης-ΠΑΟΚ. Δεν συνιστάται να χρησιμοποιηθούν ως δικαιολογία στις γυναίκες, εκτός από το νούμερο 10. Σε αυτή την περίπτωση, όμως, υπάρχει το ενδεχόμενο δυσάρεστων επιπτώσεων.
Μετά από αρκετά χρόνια ο συγκεκριμένος αγώνας έχει χαρακτήρα ντέρμπι κορυφής. Ο ΠΑΟΚ διεκδικεί το πρωτάθλημα και η χρονική συγκυρία που γίνεται το ματς είναι τέτοια που αποκτά ιδιαίτερη σημασία.
Η ονείρωξη κάθε φίλου του Αρη είναι να κάνει κακό (με την... καλή έννοια) στον αιώνιο αντίπαλο ΠΑΟΚ. Πόσο μάλλον να του κόψει το πρωτάθλημα.
Η αντίστοιχη ονείρωξη κάθε φιλάθλου του ΠΑΟΚ είναι να κάνει διπλό στο Χαριλάου και να διατηρήσει ακέραιες τις ελπίδες του για κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Θέλουμε να δούμε Μεχντί Ναφτί, Τόνι Κάλβο, Καμέλ Μεριέμ, Πάμπλο Γκαρσία, Βίκτορ Βιτόλο και Εντίνιο σε ένα τόσο σπουδαίο ματς. Η ποιότητά τους είναι αδιαμφισβήτητη, οπότε περιμένουμε με ανυπομονησία να ανεβάσουν το επίπεδο του ντέρμπι.
Θέλουμε να δούμε τις εκδικητικές τάσεις του Αρη μετά την βαριά ήττα με 4-1 στον πρώτο γύρο. Αυτό από μόνο του είναι ένα σημαντικό κίνητρο για τους ποδοσφαιριστές ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι.
Ο ΠΑΟΚ είναι μέχρι στιγμής αήττητος στα ντέρμπι του δεύτερου γύρου κόντρα σε Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και Ηρακλή. Αν περάσει αλώβητος και από το Χαριλάου τότε αυξάνει κι άλλο τις πιθανότητές του για το πρωτάθλημα.
Στο ντέρμπι του πρώτου γύρου ο Εκτορ Ραούλ Κούπερ έκανε ντεμπούτο και έφυγε με 4 γκολ στην πλάτη. Τώρα πια έχει μάθει, δεν έχει τις δικαιολογίες του πρωτάρη και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε το κοουτσάρισμά του.
Ο Βλάνταν Ιβις γυρίζει ξανά στο Χαριλάου και θα έχει ενδιαφέρον η αντιμετώπιση των φιλάθλων του Αρη. Το ίδιο ισχύει και για τον Βιτόλο, αλλά και τον Παπάζογλου.
Θέλουμε να ζήσουμε την εξαιρετική ατμόσφαιρα της εξέδρας, με τους φιλάθλους του Αρη να δίνουν ξεχωριστό τόνο σε κάθε ματς, πόσο μάλλον στο συγκεκριμένο ντέρμπι.
Γιατί γουστάρουμε τέτοια ντέρμπι. Ετσι απλά.
Bookmark and Share
Πέμπτη 11 Μαρτίου 2010


Γιατί έχω την εντύπωση ότι έτσι θα γίνει στον αγώνα Αρης-ΠΑΟΚ την κυριακή ???


Bookmark and Share
Τρίτη 9 Μαρτίου 2010
Τα σενάρια που τον ήθελαν μέσα στους μεταγραφικούς στόχους του ΠΑΟΚ από τον Ιανουάριο ακόμη επανέφερε χθες ο Παντελής Καπετάνος μιλώντας στον Sentra 103,3 FM. Ο διεθνής ποδοσφαιριστής της Στεάουα δεν επιβεβαίωσε βεβαίως τα σενάρια που συχνά πυκνά μέσω των ρουμανικών εφημερίδων τον έβαζαν στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ, αλλά έδειξε την προτίμησή του για το φετινό πρωταθλητή. «Θα ήθελα τον ΠΑΟΚ πρωταθλητή» είπε ο Καπετάνος και η αλήθεια είναι ότι δεν είναι ο μόνος ουδέτερος που έχει εκφράσει αυτή την επιθυμία και συμπάθεια προς τον ΠΑΟΚ για τη φετινή του πορεία. Μόνο που ο Καπετάνος αποκάλυψε ότι δεν είναι και τόσο... ουδέτερος, αφού σε μία αποστροφή των δηλώσεών του τόνισε: «Από μικρός η αγαπημένη μου ομάδα ήταν ο ΠΑΟΚ». Και κάπως έτσι είναι λογικό να περιμένουμε την επόμενη αναφορά που θα γίνει για τον ΠΑΟΚ και τον Παντελή Καπετάνο. Και τότε θα υπάρχει και άλλος λόγος για να συζητηθεί ακόμη περισσότερο το συγκεκριμένο σενάριο. Οταν θα έρθει η ώρα όμως, αν και ο διεθνής επιθετικός εξέφρασε την επιθυμία να μείνει στο εξωτερικό. Εκεί, άλλωστε, τα χρήματα είναι περισσότερα.
sentragoal.grBookmark and Share
Κυριακή 7 Μαρτίου 2010
Bookmark and Share
Σταύρος Κόλκας. gazzetta.gr

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε τον Πανθρακικό, όχι γιατί έπαιξε καμιά σοβαρή μπάλα, αλλά επειδή οι «χαμάληδες» κάλυψαν την κακή ημέρα των παικτών που συνήθως κάνουν τη διαφορά.
Ο εκπληκτικός Σορλέν, ο σοβαρός Λίνο, ο εξαιρετικός διεθνής πλέον Μαλεζάς και στο δεύτερο ημίχρονο ο καλύπτω τρύπες παντού Βίκτορ Βιτόλο, ήταν αυτοί που έδωσαν τον δικαίωμα στον ΠΑΟΚ να ...

Τετάρτη 3 Μαρτίου 2010
Το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι εδώ. Η Εθνική Ελπίδων νίκησε 2-1 την Αγγλία στο Ντονκάστερ και βρίσκεται αγκαλιά με την πρόκριση στα μπαράζ του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του 2011. Τα ελληνικά γκολ πέτυχαν οι Κυριάκος Παπαδόπουλος (28’) και Γιάννης Παπαδόπουλος (49’), ενώ οι Αγγλοι μείωσαν στο 80’ με τον Ντελφουνέσο
Οι διεθνείς του Γιώργου Γεωργιάδης πραγματοποίησαν εντυπωσιακή εμφάνιση απέναντι σε μια μεγάλη δύναμη του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και έδειξαν ότι είναι το αφεντικό του 9ου προκριματικού ομίλου της διοργάνωσης. Αν και χωρίς τον τραυματία Σωτήρη Νίνη, αλλά ενισχυμένοι με τους Παπασταθόπουλο, Μήτρογλου και Κουτσιανικούλη, έπαιξαν με πάθος και ψυχή και πήραν τη δίκαιη νίκη.
Με τη νίκη αυτή η Ελλάδα εδραιώθηκε στην πρώτη θέση με 16 βαθμούς σε 7 αγώνες, 5 περισσότερους από τους Αγγλους, οι οποίοι όμως έχουν και ένα παιχνίδι λιγότερο. Στους αγώνες μπαράζ προκρίνονται οι δέκα νικητές των ομίλων και οι τέσσερις καλύτεροι δεύτεροι στη βαθμολογία.
Πλέον, μετά το 1-1 του αντίστοιχου αγώνα στην Ελλάδα, οι Ελπίδες ευνοούνται σε περίπτωση ισοβαθμίας και έτσι τους αρκεί η ισοπαλία στον τελευταίο τους αγώνα που θα δώσουν εκτός έδρας με την ΠΓΔΜ στις 4 Σεπτεμβρίου, για να πανηγυρίσουν την πρόκριση. Οι Αγγλοι έχουν άλλους δύο αγώνες, αλλά σε αυτό το σενάριο, ακόμα και οι δύο νίκες δεν θα είναι αρκετές.
ΣΚΟΡΕΡΣ: 80’ Ντελφουνέσο - 28’ Κ. Παπαδόπουλος, 49’ Γ. Παπαδόπουλος
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μάριο Στραχόνια (Κροατία)
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 17’ Αργυρίου, 84’ Κατσικογιάννης
ΑΓΓΛΙΑ: Λόατς, Γουόκερ, Μπέρτραντ, Μουάμπα (54' Στάριτζ), Ρίτσαρντς, Σμόλινγκ (74' Ντελφουνέσο), Γουίλσερ, Κάτερμολ, Κάρολ, Ρόντγουελ, Κλέβερλι (87’ Κόσλινγκ).
ΕΛΛΑΔΑ: Γιακουμής, Αργυρίου, Σκόνδρας, Κ. Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Σιόβας, Κουτσιανικούλης (62' Κατσικογιάννης), Γ. Παπαδόπουλος, Μήτρογλου (72' Παπάζογλου), Δημούτσος, Γιάντσης (78' Γκέντσογλου).
Το υπόλοιπο πρόγραμμα του 9ου ομίλου11/08/2010 Λιθουανία-Πορτογαλία
03/09/2010 Πορτογαλία-Αγγλία
04/09/2010 ΠΓΔΜ-Ελλάδα
07/09/2010 Πορτογαλία-ΠΓΔΜ
07/09/2010 Αγγλία-Λιθουανία

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ 9ου ΟΜΙΛΟΥ (σε 7 αγώνες)1. Ελλάδα 16
2. Αγγλία 11 (6 αγ.)
3. Πορτογαλία 7 (5 αγ.)
4. Λιθουανία 5 (6 αγ.)
5. ΠΓΔΜ 2 (6 αγ.)

sentragoal.gr

Bookmark and Share
Δευτέρα 1 Μαρτίου 2010
Ο μεγαλομέτοχος του Ηρακλή και ο πρώην πρόεδρος της Ανόρθωσης συμφώνησαν να αναλάβει άμεσα ο Κύπριος παράγοντας το μάνατζμεντ του «Γηραιού» και, ανάλογα με τη συνέπεια που θα δείξει στις υποχρεώσεις της ομάδας, το καλοκαίρι θα του παραχωρηθεί και το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών.

Οι πληροφορίες, μάλιστα, αναφέρουν ότι ο Παντελή αναμένεται στη Θεσσαλονίκη την Τρίτη (2/3) για να ξεκινήσει άμεσα τη δουλειά του, ενώ δεν αποκλείεται να προχωρήσει σε πληρωμές παικτών, αλλά και υπαλληλικού προσωπικού, ώστε να σταματήσει και η απεργία των υπαλλήλων της ΠΑΕ.

Το οικονομικό μέρος της συμφωνίας δεν έγινε γνωστό, παρά μόνο ότι ο Παντελή δεσμεύθηκε να βάλει χρήματα στην ομάδα, ώστε να ξεπεράσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει.
sentragoal.gr


Bookmark and Share
Σάκης Γκίνας contra.gr

 Κατά την δεκαετία του ’80, «τα καλύτερα χρόνια της ζωής μας» για την γενιά των σημερινών σαραντάρηδων και άνω, ο αείμνηστος Ανδρέας Παπανδρέου, όπως έχει πει ο Γιώργος Λιάνης σε συνέντευξή του, τηλεφωνούσε στους υπουργούς του κάθε βράδυ και δεν τους ρωτούσε για την αποτίμηση του κυβερνητικού έργου, αλλά για το πώς είναι το κλίμα στο κόσμο, εάν ο κόσμος είναι χαρούμενος, εάν διασκεδάζει.

Και όταν, προς τα τέλη εκείνης της αξέχαστης δεκαετίας, η Μελίνα Μερκούρη του απάντησε ένα βράδυ… «πρόεδρε δεν είμαστε μόδα πλέον», ο τρομερά διορατικός και οξυδερκής πολιτικός, κατάλαβε ότι άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για την κυβέρνησή του.

Τότε, το 1985, ο ΠΑΟΚ πήρε και το τελευταίο πρωτάθλημα της ιστορίας του. Τώρα, 25 ολόκληρα χρόνια μετά, ο ΠΑΟΚ ξαναέγινε μόδα. Το ασπρόμαυρο είναι το χρώμα που φαίνεται ότι θα… κυριαρχήσει στην ελληνική ποδοσφαιρική κολεξιόν «Άνοιξη - Καλοκαίρι 2010». Ο ΠΑΟΚ έγινε μετά από πολλά χρόνια καθημερινή πρώτη είδηση στα πανελλαδικά μέσα ενημέρωσης, επανήλθε στο προσκήνιο, ακούγεται το όνομά του παντού, εντός και εκτός των συνόρων της χώρας, αφού για πρώτη φορά μετά από δεκαετίες, μια ομάδα εκτός Αθηνών «χτυπάει» στα ίσα μέχρι το τέλος το πρωτάθλημα.

Το γενικότερο συμπέρασμα είναι: ιδού τα αποτελέσματα, όταν μια ομάδα κρατάει έναν σοβαρό και μεθοδικό προπονητή επί – τρία - χρόνια και τον αφήνει να δουλέψει. Αυτή η ομάδα αποκτά αυτοματισμούς, ταυτότητα και ομοιογένεια στο παιχνίδι της και εάν είναι και λαοφιλής, όπως ο ΠΑΟΚ, μπορεί να διεκδικήσει και το πρωτάθλημα. Και τα τρία γκολ του ΠΑΟΚ στη Ξάνθη φάνηκε πεντακάθαρα ότι ήταν πολύ δουλεμένες φάσεις επί χρόνια στις προπονήσεις.

Το μεγαλύτερο συν, που πιστώνεται στην τριετή θητεία του Θόδωρου Ζαγοράκη στη προεδρία της ΠΑΕ, είναι ότι κράτησε τον Σάντος και δεν ενέδωσε στην απαίτηση της πλειοψηφίας των οπαδών του ΠΑΟΚ που ζητούσαν ακόμα και στις αρχές της φετινής σεζόν την απομάκρυνση του Πορτογάλου τεχνικού. Ήταν μια στρατηγική επιλογή του Ζαγοράκη και του Ζήση Βρύζα, η οποία τους δικαίωσε με τον πιο πανηγυρικό τρόπο, ειδικά τους τελευταίους μήνες.     

Το ειδικότερο συμπέρασμα είναι ότι το δίδυμο Βιερίνια – Ίβιτς είναι όλα… τα λεφτά. Βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα και όχι μόνο «καθάρισε» μετά από άψογη συνεργασία και συνοπτικές διαδικασίες τον αγώνα στη Ξάνθη, αλλά στις δικές τους επιδόσεις οφείλεται εν πολλοίς και η εντυπωσιακή κούρσα του ΠΑΟΚ το τελευταίο τρίμηνο προς την κορυφή.

Ο Βιερίνια μοιάζει με ποδοσφαιρικό… Αϊνστάιν μέσα στο γήπεδο. Διακρίνεται όχι μόνο για την ταχύτητα, την εκρηκτικότητα και την υψηλή τεχνική του, αλλά και για τον υψηλό δείκτη ευφυϊας του. Ο 24χρονος Πορτογάλος κινείται με τετραγωνική λογική μέσα στον αγωνιστικό χώρο, όπως και ο Ίβιτς. Από τα πόδια του Σέρβου χαφ περνάει όλο το παιχνίδι του ΠΑΟΚ, το οποίο οργανώνει και προγραμματίζει με μαθηματική ακρίβεια. Αυτοί οι δυο παίκτες με τις προσωπικές τους ενέργειες και την ποδοσφαιρική τους εξυπνάδα κάνουν το απρόσμενο μέσα στο γήπεδο και δίνουν αυτό το… κλικ παραπάνω στον δικέφαλο του βορά για να παίρνει τη μία νίκη πίσω από την άλλη.

Το «επιμύθιο» είναι πως ο φετινός ΠΑΟΚ έπεισε και τους ποιο δύσπιστους ότι έχει την στόφα του πρωταθλητή, μετά και την «τριάρα» στη Ξάνθη, η οποία «καιγόταν» για βαθμούς. Οι παίκτες του Σάντος έδειξαν ότι πιστεύουν στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Το πήραν στα σοβαρά και θα παλέψουν για την μεγάλη διάκριση μέχρι το τέλος, δίνοντας και την τελευταία ικμάδα των δυνάμεών τους.

Η ομάδα του Σάντος έχει βατό πρόγραμμα. Θα παίξει τέσσερα ματς στη Τούμπα με τον υποβιβασμένο εδώ και καιρό Πανθρακικό, την αδιάφορη ΑΕΚ που φαίνεται ότι έχει εξασφαλίσει την συμμετοχή της στα πλέι οφ, τον Εργοτέλη, ο οποίος λογικά την τελευταία αγωνιστική θα είναι επίσης αδιάφορος βαθμολογικά και την Καβάλα, που είναι η μόνη εντός έδρας αντίπαλος με κίνητρο, αφού διεκδικεί την συμμετοχή της στα πλέι οφ.

Εκεί που θα πρέπει να σταθεί όρθιος ο ΠΑΟΚ, παίρνοντας τουλάχιστον τέσσερις βαθμούς, για να έχει πολλές ελπίδες κατάκτησης του τίτλου, είναι στα δυο ματς που θα παίξει εκτός έδρας, στο Αλκαζάρ και στο Κλεάνθης Βικελίδης. Εάν περάσει και από κει… χαλάλι του το πρωτάθλημα.
Create your own banner at mybannermaker.com!

free web site

free web site
free web site

Δημοσιεύστε σήμερα άρθρα

Γιατί να δημοσιεύσω το άρθρο/επιστολή μου εδώ?

  1. Το άρθρο σας θα το διαβάσουν χιλιάδες χρήστες
  2. Δημοσιεύεται αυτόματα
  3. Δεν λογοκρίνεται
  4. Δημοσιεύεται αυτόματα σε χιλιάδες μέλη της σελίδας του Facebook
  5. Αναδημοσιεύεται με RSS από διάφορα blog
Πως το κάνω αυτό?

Απλά στείλτε μας e-mail στο :
kokoromaxies@gmail.com

Χωρίς μεσάζοντες

θέλετε το Banner μας

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Τι γράφουν οι φίλοι μας

Ετικέτες

ΠΑΟΚ (196) ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (110) ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (94) PAOK (86) ΑΡΗΣ (64) ΑΕΚ (55) ΗΡΑΚΛΗΣ (55) OLYMPIAKOS (49) VIDEO (42) PANATHINAIKOS (30) ΖΩΝΤΑΝΑ (30) ARIS (24) LIVE AGONES (24) HRAKLHS (23) ΓΚΟΛ (23) LIVE STREAMING (22) ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (22) aek (21) strimmeno (20) SUPERLEAGUE (17) ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ (17) ΜΠΑΣΚΕΤ (17) κρ (17) ΚΥΠΕΛΟ (16) Super League (15) ΕΘΝΙΚΗ (15) ΠΑΟ (14) PAO (13) 2-1 (12) ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ (12) ΣΙΣΕ (12) 1-0 (11) HRAKLIS (11) live tv (10) ΗΡΑ (10) ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (10) δηλώσεις (10) OSFP (9) OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (9) ΠΑΤΕΡΑΣ (9) ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (8) ΛΑΡΙΣΑ (8) ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (8) ΟΣΦΠ (8) ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΝΚ (8) ΤΟΥΜΠΑ (8) BASKET (7) FUNNY VIDEOS (7) ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (7) ΕΛΛΑΔΑ (7) ΕΠΙΘΕΣΗ (7) ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ (7) ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ (7) ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ (7) Σούπερ Λιγκ (7) AFRICA (6) Champions League (6) FUNNY (6) GAVROS (6) PANIONIOS (6) ΑΔΑΜΙΔΗΣ (6) ΑΡΑΒΕΣ (6) ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΟΜΑΔΩΝ (6) ΒΑΛΒΕΡΔΕ (6) ΚΑΒΑΛΑ (6) ΜΙΡΑΛΑΣ (6) ΝΙΟΜΠΛΙΑΣ (6) ΞΑΝΘΗ (6) ΞΥΛΟ (6) ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ (6) ΦΑΣΕΙΣ (6) ΦΙΛΙΚΟ (6) 1- 1 (5) FOOTBALL (5) FUNNY PHOTO (5) MARINAKIS (5) PLAY OFF (5) TOTTENHAM (5) ΑΛΕΦΑΝΤΟΣ (5) ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ (5) ΒΑΘΜΟΙ (5) ΒΙΝΤΕΟ (5) ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ (5) ΕΠΟ (5) ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ (5) ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ (5) ΟΠΑΠ (5) ΤΟΡΟΣΙΔΗΣ (5) 0-0 (4) 0-1 (4) 2-0 (4) 2-2 (4) AEL (4) FIFA 2010 (4) INTER (4) MANCHESTER UNITED (4) MUNDIAL (4) highlights (4) ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ (4) ΑΕΛ (4) ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (4) Β ΕΘΝΙΚΗ (4) ΕΠΙΣΟΔΕΙΑ (4) ΕΥΡΩΠΗ (4) ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ (4) ΜΑΚΗΣ ΧΑΒΟΣ (4) ΜΑΤΣ (4) ΜΕΤΟΧΕΣ (4) ΜΠΕΟΣ (4) ΜΠΛΑΓΚΟ (4) ΟΦΗ (4) ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ (4) ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ (4) ΣΗΜΕΡΑ (4) ΤΙΜΩΡΙΑ (4) ΤΡΥΦΩΝ (4) ΤΣΣΚΑ (4) ΦΕΤΦΑΤΖΙΔΗΣ (4) 1-2 (3) 2011 (3) 3-0 (3) BARCELONA (3) CSKA (3) ERGOTELIS (3) EUROPE (3) FC PAOK.GR (3) GOAL (3) GREECE (3) LEOFOROS (3) LIVE SCORE (3) LIVERPOOL (3) STREAMING (3) ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ (3) ΑΠΟΦΑΣΗ (3) ΑΣ ΠΑΟΚ (3) ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (3) ΒΑΣΑΡΑΣ (3) ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ (3) ΓΚΟΒΟΥ (3) ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗΣ (3) ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ (3) ΖΩΝΤΑΝΆ (3) ΙΜΠΑΓΑΣΑ (3) ΙΝΤΕΡ (3) ΚΑΚΙΕΣ ΓΡΙΕΣ (3) ΚΑΚΟΣ (3) ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ (3) ΚΟΚΚΑΛΗΣ (3) ΚΟΛΚΑΣ (3) ΚΟΥΠΕΡ (3) ΛΕΤΟ (3) ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ (3) ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΟΠΑΔΩΝ (3) ΜΗΝΥΣΗ (3) ΝΙΝΗΣ (3) ΟΠΑΔΟΙ (3) ΠΑΜΠΛΟ ΓΚΑΡΣΙΑ (3) ΠΑΝΘΗΡΕΣ (3) ΠΑΝΣΕΡΑΙΚΟΣ (3) ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ (3) ΠΟΡΕΙΑ (3) ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (3) ΣΑΝΤΟΣ (3) ΣΟΥΤΙΑ (3) ΤΟΤΤΕΝΑΜ (3) ΦΛΩΡΙΔΗΣ (3) ΦΩΤΑΚΗΣ (3) ΧΙΜΕΝΕΘ (3) ΨΩΜΙΑΔΗΣ (3) κο (3) ομαδούλα (3) 0-4 (2) 3-1 (2) 5-1 (2) AEL FC ARENA (2) AJAX (2) ATHLITIKA NEA (2) ATROMITOS (2) Argentina (2) BATHMOI (2) BATHMOLOGIA (2) BLANCO (2) BRAZIL (2) DIEGO ARIAS (2) DYNAMO (2) EPISODEIA (2) EURO 2012 (2) EUROPA LEAGE (2) EUROPA LEAGUE (2) FASEIS (2) FLORIDIS (2) IVIC (2) Iron Mike (2) JUVE (2) Juventus (2) KAVALA (2) LARISA (2) MANCHESTER CITY (2) MIRALAS (2) NEW STADIUM (2) OFI (2) PANSERRAIKOS (2) PAS GIANNINA (2) PROGRAMMA (2) SISE (2) SKOKO (2) SUPER3 (2) South Africa 2010 (2) TSOULOU (2) TSOYKALAS (2) UEFA (2) VITOLO (2) Villarreal (2) ZAMPIDIS (2) baladoros (2) fenerbahce vs paok live tv (2) fetfa (2) ga (2) karpati (2) karpaty (2) kypelo (2) paok24 (2) papas (2) pateras (2) photo (2) va (2) ΑΓΓΕΛΟΣ (2) ΑΓΩΝΕΣ (2) ΑΕΚΑΚΙ (2) ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ (2) ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ (2) ΑΠΕΡΓΙΑ (2) ΑΡΙΑΣ (2) ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ (2) ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ (2) ΑΦΡΙΚΗ (2) ΒΑΖΕΛΟΙ (2) ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ (2) ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ (2) ΒΙΕΡΙΝΙΑ (2) ΒΟΛΟΣ (2) ΓΑΥΡΟΙ (2) ΓΑΥΡΟΣ (2) ΓΚΑΡΣΙΑ (2) ΔΑΛΟΥΚΑΣ (2) ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ (2) ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ (2) ΕΠΙΣΤΟΛΗ (2) ΕΡΓΟ ΚΟΥΠΕΡ (2) ΖΑΜΠΙΔΗΣ (2) ΖΕΥΓΑΡΙΑ (2) ΖΩΙΔΗΣ (2) ΙΣΠΑΝΙΑ (2) ΙΤΑΛΙΑ (2) ΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ (2) ΚΑΜΠΑΝΑ (2) ΚΑΣΣΕΤΕΣ (2) ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ (2) ΚΑΤΑΡ (2) ΚΛΑΨΑ (2) ΚΟΥΚΟΥΛΑΚΗΣ (2) ΜΑΡΣΕΙΓ (2) ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ (2) ΜΟΥΝΤΙΑΛ (2) ΜΟΥΡΙΝΙΟ (2) ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ (2) ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (2) ΜΠΙΤΣΑΞΗΣ (2) ΜΠΟΥΝΙΕΣ (2) ΜΩΡΑΛΗΣ (2) Μιχάλης Ζαμπίδης (2) ΝΟΤΙΟΣ (2) ΝΤΕΡΜΠΙ (2) ΝΤΙΕΓΚΟ (2) ΝΤΟΥΣΑΝ (2) ΠΑΟΚ ΜΠΑ.ΛΑ. (2) ΠΕΝΑΛΝΤΙ ΜΑΙΜΟΥ (2) ΠΙΛΑΒΙΟΣ (2) ΠΟΡΤΟ (2) ΠΡΑΣΙΝΗ (2) ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ (2) ΠΣΑΚ (2) ΡΟΥΜΑΝΙΑ (2) Σ.Φ. ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ (2) ΣΑΜΑΡΑΣ (2) ΣΚΙΤΣΟ (2) ΣΚΟΚΟ (2) ΣΤΗΜΕΝΟ (2) ΤΙΤΛΟΣ (2) ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΤΣΙΟΥ (2) ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ (2) ΤΣΙΩΛΗΣ (2) ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ (2) ΦΕΡΕΙΡΑ (2) ΧΙΟΥΜΟΡΙΣΤΙΚΟ (2) ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ (2) διαιτητή (2) καρπατη (2) καρπατυ (2) μουσλιμοβιτς (2) τζιμπουρ (2) +10 (1) 0-2 (1) 1-1 (1) 1-3 (1) 10/11/2010 (1) 100m (1) 13 (1) 13-11-2010 (1) 17-11-2010 (1) 2010 (1) 24/11/2010 (1) 300 (1) 32 (1) 33% (1) 4-0 (1) 4-1 (1) 4-2 (1) 5-0 (1) 52-48 (1) 6-0 (1) 6-1 (1) 6/11/2010 (1) 67% (1) 78-67 (1) 86-78 (1) 87-58 (1) AFIKSI (1) AGGELOS (1) ANASTASIADIS (1) ANONYMOUS (1) ANTELINO (1) APOFASI (1) APOSTOLH (1) ARABES (1) ARAVES (1) ARENA (1) ARSENAL OLYMPIAKOS (1) ATHENS (1) Ali Gunyar (1) Australian Grand Prix (1) BALBOA (1) BALLETO.GR (1) BAYERN (1) BDO (1) BENFICA (1) BERETTA (1) BESIKTAS (1) BEST TEAM (1) BRAGA (1) BURSASPOR (1) COOPER (1) DALOUKAS (1) DOKSA DRAMA (1) DOPING CONTROL (1) Dusan Bajevic (1) EEA (1) EGOTELIS (1) EPO (1) ETHNIKI (1) Eintracht Braunschweig (1) Eva Kent (1) FACEBOOK (1) FANS (1) FC Barcelona (1) FIFA . MHNYSH (1) FINAL (1) FREE (1) Formula 1 (1) GALATA (1) GALATI (1) GAMES (1) GERMANY (1) GOOGLE (1) GOOGLE MAPS (1) GP (1) Gavrilio (1) Giorgio Petrosyan (1) HRA (1) Hertha (1) Hulkenberg (1) Huub (1) ITALY (1) JUVENTUS ARENA (1) Jimmy Jump (1) KASETES (1) KASSETES (1) KATIMAGIKO.GR (1) KERKYRA (1) KOKE (1) KOKKALIS (1) KSILO (1) LIBERO (1) MADRID (1) MAROYSI (1) MARSEIG (1) MARSEILLE (1) METOXES (1) MPEOS (1) Michael Stahl (1) Mr MIG (1) Nabil El Zhar (1) Nagashima (1) Nigeria (1) OAKA (1) OLYMPIAKOS VOLOU (1) OTELUL (1) OTTO (1) PANTELIC (1) PARKOUR (1) PORTO (1) PRASINI.GR (1) Playoffs (1) Pulcino Pio (1) Quatar Investment Authority (1) REAL (1) RED PLANET (1) RIERA (1) ROMANIA (1) ROSENBORG (1) Real Madrid (1) Rubin Kazan (1) SAXPATZIDIS (1) SERRES (1) SEVILLA (1) SOLTINI (1) SOUPER 3 (1) SPAIN (1) STEVENS (1) STRING (1) TEASER (1) TOROSIDIS (1) TSIOLIS (1) TV (1) TWITTER (1) TuS Koblenz (1) UDINESE (1) VIDEOS (1) VORIA.GR (1) ZAGREB (1) anekdoto (1) ar (1) ceremony (1) closing (1) fakos (1) gavros.gr (1) gummy bear (1) jeabour (1) knock down (1) levadiakos (1) london 2012 (1) malta (1) nikos (1) opadoi (1) patricia pato (1) porn (1) sex (1) skopia (1) to poulaki piou (1) to poulaki tsiou (1) ultras (1) zambidis (1) zougla.gr (1) Άκης Μπεκιάρης (1) Όσκαρ (1) Α1 (1) Α2 (1) ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ (1) ΑΕΚ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (1) ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ (1) ΑΛΑΤΣΙ (1) ΑΛΛΑΓΗ (1) ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ (1) ΑΜΚ (1) ΑΝΑΒΟΛΗ (1) ΑΝΑΚΟΝΩΣΗ (1) ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ (1) ΑΝΤ१ (1) ΑΠΑΝΤΗΣΗ (1) ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ (1) ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ (1) ΑΠΟΣΤΟΛΗ (1) ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (1) ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ (1) ΑΡΕΝΑ (1) ΑΡΗΚΛΗΣ (1) ΑΡΣΕΝΑΛ (1) ΑΡΧΕΣ (1) ΑΣΤΕΙΑ ΒΙΝΤΕΟ (1) ΑΣΤΕΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ (1) ΑΣΤΕΡΑΣ (1) ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ (1) ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ (1) ΑΥΞΗΣΗ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ (1) ΑΥΞΗΣΗ ΜΚ (1) ΑΥΣΤΡΙΑ (1) ΑΥΤΟΦΩΡΟ (1) ΑΦΕΝΤΙΚΟ (1) ΑΦΙΞΗ (1) ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑΣ (1) Αντελίνο Βιεϊρίνια (1) Αρβανίτης (1) Ατλέτικο Νατιονάλ (1) ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΟΠΑΠ (1) ΒΕΝΓΚΕΡ ΑΡΣΕΝ (1) ΒΕΝΤΟΥΡΗΣ (1) ΒΙΕΡΑ (1) ΒΙΖΑ (1) ΒΙΟΛΙΔΗΣ (1) ΒΟΣΝΙΑ (1) ΒΡΑΒΕΥΣΗ (1) ΒΡΥΖΑΣ (1) ΒΥΝΤΡΑ (1) Βαθμολογία (1) Γ ΕΘΝΙΚΗ (1) ΓΑΜΑΤΟΣ (1) ΓΑΤΑ (1) ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΣ (1) ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ ΑΚΟΜΗ ΑΗΤΤΗΤΟΣ (1) ΓΙΑΝΝΕΝΑ (1) ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ (1) ΓΙΑΧΟΣ (1) ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ (1) ΓΚΑΛΑΤΙ (1) ΓΚΑΛΗΣ (1) ΓΚΑΜΙΕΤΕ (1) ΓΚΑΦΕΣ (1) ΓΚΕΤΣΕΦΣΚΙ (1) ΓΚΜΟΧ (1) ΓΛΕΝΤΙ (1) ΓΟΝΤΙΚΑΣ (1) Γιάννης Παπαδόπουλος (1) Γκρονινγκεν (1) Δ ΕΘΝΙΚΗ (1) ΔΑΡΣΙΝΟΣ (1) ΔΕΠΑ (1) ΔΗΜΗΤΡΗΣ (1) ΔΙΑΔΗΛΩΤΗΣ (1) ΔΙΑΚΟΠΗ ΑΓΩΝΑ (1) ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ (1) ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ (1) ΔΙΟΓΕΝΗΣ (1) ΔΙΠΟΔΑ (1) ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ (1) ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (1) ΔΥΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ (1) Δημήτρης Μόκκας (1) Διακοπή του Αγώνα (1) ΕΕΑ (1) ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ (1) ΕΚΤΩΡ (1) ΕΛΕΓΧΟΣ (1) ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ (1) ΕΛΛΑΔΟΣ (1) ΕΛΛΑΣ (1) ΕΛΣΙΝΓΚΙ (1) ΕΜΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ (1) ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ (1) ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ (1) ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ (1) ΕΠΙΣΟΔΙΑ (1) ΕΠΣΤΑΙΝ (1) ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ (1) ΕΡΝΑΝΤΕΣ (1) ΕΡΝΕΣΤΟ ΒΑΛΒΕΡΔΕ (1) ΕΡΟΛ (1) ΕΣΑΚΕ (1) ΕΣΠΑΝΙΟΛ (1) ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ (1) ΕΦΕΣΗ (1) Εθνικός Αστέρας (1) Επεισόδια (1) ΖΕΣΟΥΑΛΔΟ (1) ΗΘΟΣ (1) Θ4 (1) ΘΑΜΝΑΚΙΑΣ (1) ΘΑΝΟΣ (1) ΘΕΜΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ (1) ΘΥΡΑ 13 (1) ΘΥΡΑ 4 (1) Θανάσης Κατσαρής (1) ΙΚΑΡΟΣ (1) ΙΝΙΕΣΤΑ (1) ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ (1) Ιγκόρ Γκλούστεβιτς (1) Κ-1 ΜΑΧ (1) ΚΑΒΛΑΚ (1) ΚΑΕ ΠΑΟΚ (1) ΚΑΖΑΝ (1) ΚΑΖΙΜ (1) ΚΑΖΟΥΡΑ (1) ΚΑΚΑ (1) ΚΑΛΥΤΕΡΑ VINDEO (1) ΚΑΛΥΤΕΡΗ 11αδα (1) ΚΑΜΠΟΡΑ (1) ΚΑΝΑΔΑΣ (1) ΚΑΠΟΥΤΣΟ (1) ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ (1) ΚΑΣΙΓΙΑΣ (1) ΚΑΤΙ ΜΑΓΙΚΟ (1) ΚΕΡΚΥΡΑ (1) ΚΙΝΤΗΣ (1) ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ (1) ΚΛΗΡΩΣΗ (1) ΚΛΗΡΩΣΗ CHAMPIONS LIGUE (1) ΚΛΗΡΩΣΗ ΚΥΠΕΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ (1) ΚΛΙΚΑ (1) ΚΟΚΑΚΙΑΣ (1) ΚΟΚΕ (1) ΚΟΝΤΡΑ (1) ΚΟΠ (1) ΚΟΡΟΜΙΛΑΣ (1) ΚΟΤΣΟΡΗΣ (1) ΚΟΥΓΙΑΣ (1) ΚΥΠΡΟΣ (1) ΚΩ.ΜΗΤ.ΗΣ (1) ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ (1) ΚΩΦΙΔΗΣ (1) Κάρολος Κουν (1) Καβάλα (1) ΛΕΑΝΤΡΟ (1) ΛΕΠΤΟΚΑΡΙΑ (1) ΛΙΜΑΝΙ (1) ΛΙΟΝΤΟΣ (1) ΛΟΥΖΝΙΚΙ (1) ΛΟΥΚΕΤΟ (1) ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ (1) Λεβαδειακός (1) Λιέτουβος Ρίτας (1) ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ (1) ΜΑΚΑΡΟΣ (1) ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ (1) ΜΑΛΑΚΙΑΣ (1) ΜΑΛΕΖΑΣ (1) ΜΑΛΤΑ (1) ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ (1) ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ (1) ΜΑΡΚΑΡΙΣΜΑ (1) ΜΑΡΟΥΣΙ (1) ΜΕΛΜΠΕΡΚ (1) ΜΕΤΟΧΟΙ (1) ΜΗΝΥΜΑ (1) ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ. 1-1 (1) ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ (1) ΜΗΤΣΙΟΣ (1) ΜΙΣΕΛ (1) ΜΟΛΟΤΟΦ (1) ΜΟΝΤΕΛΑ (1) ΜΟΝΤΕΛΟ (1) ΜΟΥΝΙΤΙΣ (1) ΜΟΥΣΛΙ (1) ΜΠΑΓΕΡΝ (1) ΜΠΑΚΑΓΙΟΚΟ (1) ΜΠΑΛΑΜΠΑΝ (1) ΜΠΑΧΑΛΟ (1) ΜΠΕΜΦΙΚΑ (1) ΜΠΕΝΖΕΜΑ (1) ΜΠΕΡΕΤΑ (1) ΜΠΙΤΣΙΔΗΣ (1) ΜΠΟΓΙΑΤΖΗΣ (1) ΜΠΟΛΟΝΙ (1) ΜΠΟΛΟΤΕΛΙ (1) ΜΠΟΥΛΟΥΤ (1) ΜΠΟΥΝΙΑ (1) ΜΠΡΙΖ (1) Μπράουνσβαϊγκ (1) ΝΑΦΤΙ (1) ΝΕΚΡΗ ΖΩΝΗ (1) ΝΕΟ ΓΗΠΕΔΟ (1) ΝΕΤΟ (1) ΝΙΚΕΣ (1) ΝΟΜΠΛΙΑΣ (1) ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ (1) ΝΤΑΤΟΛΟ (1) ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΠ (1) ΝΤΙΝΤΙ ΚΟΝΣΤΑΝΤΙΝΙ (1) ΝΤΝΙΠΡΟ (1) ΝΤΟΥΝΤΟΥ (1) Νίκος Βασιλαράς (1) Ναμπίλ Ελ Ζαρ (1) Ντορλάν Παμπόν (1) ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ (1) ΟΖΙΛ (1) ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ (1) ΟΥΡΤΑΔΟ (1) Ολυμπιακός (1) Οντάι Αλί Σαμαρί Φάις (1) ΠΑΕ ΠΑΟΚ (1) ΠΑΜΠΟΡΙΔΗΣ (1) ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (1) ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ (1) ΠΑΝΤΕΛΙΤΣ (1) ΠΑΟΚ.κρ (1) ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ (1) ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ (1) ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (1) ΠΑΤΡΑ (1) ΠΕΝΤΡΑΘΑ (1) ΠΕΠΕ (1) ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΓΚΟΛ (1) ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΟΝΟΜΑΤΑ (1) ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ (1) ΠΛΑΣΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ (1) ΠΛΑΤΙΝΙ (1) ΠΟΙΝΗ (1) ΠΟΚ (1) ΠΟΤΟΥΡΙΔΗΣ (1) ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΛΑΓΟΙ (1) ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ (1) ΠΡΙΜ (1) ΠΡΟΔΟΤΗΣ (1) ΠΡΟΕΔΡΟΣ (1) ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ (1) ΠΡΟΚΡΗΣΗ (1) ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (1) ΠΡΟΤΑΣΗ (1) ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ (1) Πάμπλο Γκαρσία (1) Πάρντο (1) Πενιαρόλ (1) ΡΑΜΟΣ (1) ΡΕΑΛ (1) ΡΕΜΟΣ (1) ΡΕΦΙΚ (1) ΡΕΧΑΓΚΕΛ (1) ΡΙΕΡΑ (1) ΡΟΜΑ (1) ΡΟΥΜΠΙΝ (1) ΡΟΥΦΑΕΙ (1) ΡΩΣΙΑ (1) Ραούλ Μπράβο (1) Ριέρα (1) ΣΑΛΚΕ (1) ΣΑΧΠΑΤΖΙΔΗΣ (1) ΣΔΟΕ (1) ΣΕΒΙΛΗ (1) ΣΕΡΡΕΣ (1) ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ (1) ΣΙΦΑΚΗΣ (1) ΣΚΑΝΔΑΛΟ (1) ΣΚΑΟΥΤΕΡ (1) ΣΚΑΤΟΦΑΤΣΑ (1) ΣΚΑΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΟΥ (1) ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ (1) ΣΚΟΡΔΑΣ (1) ΣΚΟΤΣΙΚ (1) ΣΚΟΥΛΗΚΙΣΤΙΚΗ (1) ΣΟΛΤΑΝΗ (1) ΣΟΛΤΙΝΙ (1) ΣΟΥΜΠΟΤΙΤΣ (1) ΣΟΥΠΕΡ 3 (1) ΣΠΑΘΑΣ (1) ΣΠΑΝΟΣ (1) ΣΠΑΣΙΜΟ (1) ΣΤΑΔΙΟ (1) ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ (1) ΣΤΡΙΝΓΚ (1) ΣΤΡΟ ΣΚΑΝ.STRO SCAN (1) ΣΥΛΗΨΗ (1) ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ (1) ΣΥΝΕΛΗΥΘΗ (1) ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ (1) ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ (1) Σαρλερουά (1) Σισέ (1) ΤΑΚΗΣ (1) ΤΑΞΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ (1) ΤΕΛΙΚΟΣ (1) ΤΕΛΟΣ (1) ΤΖΕΜΠΟΥΡ (1) ΤΖΙΜΠΡΙΛ (1) ΤΖΟΡΒΑΣ (1) ΤΖΟΡΜΠΑΤΖΟΓΛΟΥ (1) ΤΖΟΥΛΙΑ (1) ΤΖΟΥΝΤ (1) ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΣ (1) ΤΟΜΠΕΖΕΙ (1) ΤΡΑΓΟΥΔΙ (1) ΤΡΕΛΟ ΑΓΟΡΙ (1) ΤΡΙΚΑΛΑ (1) ΤΡΙΦΥΛΛΙ (1) ΤΣΑΚΑΣ (1) ΤΣΑΚΙΡΗΣ (1) ΤΣΕΣΕΚΑ (1) ΤΣΙΡΙΛΟ (1) ΤΣΟΝΤΕΣ (1) Το Πουλάκι Τσίου (1) ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ (1) ΦΑΚΟΣ (1) ΦΑΛΗΡΟ (1) ΦΑΝΕΛΕΣ (1) ΦΑΠΕΣ (1) ΦΙΛΑΘΛΟΣ (1) ΦΟΙΤΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ (1) ΦΟΡΜΟΥΛΑ 1 (1) ΦΟΥΣΤΑ (1) ΦΟΥΣΤΕΡ (1) Φενέρμπαχτσε (1) Φουστέ (1) ΧΑΒΙΤΟ (1) ΧΑΝΤΜΠΟΛ (1) ΧΕΛΑΚΗΣ (1) ΧΟΡΗΓΙΑ (1) ΧΡΕΟΣ (1) ΧΤΑΠΟΔΙ (1) Χριστοβασίλη (1) ΩΡΕΣ (1) αγορά (1) αθλητικός εισαγγελέας (1) αιντραχ (1) αλαφουζος (1) ανέκδοτο (1) βαρδινογιαννης (1) βγενό (1) βοτανα (1) επιστολή (1) επιτροπή διαφάνειας (1) κύκλωμα (1) μπαμ (1) ξέπλυμα βρόμικου χρήματος (1) οδηγος (1) παρι σεν ζερμεν (1) πιου (1) πλέι όφ (1) πωληση (1) πώληση (1) ρουμπιν καζαν (1) στιγμιοτυπα (1) τελετη (1) τζίγκερ (1) το πουλακι πιου (1) τουιτ (1) τσιου (1) φαρμακευτικα (1)

referrals

Thessaloniki Blogs
Review kokoro-maxies.blogspot.com on alexa.com